- تشکرهای دریافت شده: 679
آلبوم جديد از منتشر نشده هاي مايكل جكسون به نام Legacy
14 سال 5 ماه قبل #135
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: آلبوم جديد از منتشر نشده هاي مايكل جكسون به نام Legacy
چه دلیلی باعث میشه به صورت رسمی پخش نشه؟
یعنی ماله مایکل نیست؟ یا ارزش البوم شدن نداره؟ جریانش چه جوریه
یعنی ماله مایکل نیست؟ یا ارزش البوم شدن نداره؟ جریانش چه جوریه
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 1424
14 سال 5 ماه قبل #136
توسط شايان
سامي من اون ليستو الان به صورت كامل دارم اگر اجاز ه بدي بذارم....
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: آلبوم جديد از منتشر نشده هاي مايكل جكسون به نام Legacy
samijackson1958 نوشته: اين آهنگ ها بالاخره توسط سونی منتشر ميشن فقط بايد ديد که کدوم ها در چه آلبومی قرار ميگيرند
يعنی سونی بايد تشخيص بده و انتخاب کنه
مطمئن باشيد يه روزی بيشتر آهنگ ها رسمی به بازار ميآد
من چند وقت پيش ها يه ليست بلند بالا توی ويکيپديا ديدم از آهنگ های منتشر نشده مايکل خيلی زياد بودن
پيدا کردم ميزارم اينجا
ولی تا رسمی اعلام نشه چيزی مشخص نميشه
سامي من اون ليستو الان به صورت كامل دارم اگر اجاز ه بدي بذارم....
14 سال 5 ماه قبل #137
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: آلبوم جديد از منتشر نشده هاي مايكل جكسون به نام Legacy
تجربه به من نشون داده که آلبوم بعدی از مایکل احتمالا آلبومی به همراه بقیه خواننده ها خواهد بود و همشون با خواننده های دیگه میکس خواهند شد .
البته این بستگی داره که تا کی مایکل هنوز خوب فروش کنه و سونی چقدر بودجه برای این آلبوم ها داشته باشه .
امیدوارم سونی و تهیه کنندگان اینبار زیادی همه چیز رو ایده آل و کوک نخوان بشنون و به فالشی های کوچیک صدای مایکل رضایت بدن تا اون همه فیلتر و صافی روی صدای مایکل ، آهنگ رو از حالت طبیعی خارج نکنه .
من به شخصه بیشتر دوست دارم صدای خام و اورجینال مایکل رو برای یه آهنگ بشنوم تا یه آهنگ روتوش شده ی حرفه ای . اما اینجا کاملا حق با سونی هست چون من یه طرفدار قدیمی از مایکل هستم و تعداد و جمعیتم اونقدر ها زیاد نیست که جمعیت جهان زیاده و باید اکثریت راضی باشن .
در کل فکر می کنم انتخاب سونی و برگشت به سونی از سوی مایکل ، یه انتخاب خیلی خوب بود چرا که تغییرات زیادی تو سیستم مدیریتیش ایجاد شده و خیلی کمپانی بزرگ و معتبریه .
فراموش نکنیم وقتی سونی اون آلبوم های فوق العاده از مایکل رو منتشر کرد و همه ما شاد بودیم ...
ایرت سانگ هم از اون جمله آهنگ هاست ...
البته این بستگی داره که تا کی مایکل هنوز خوب فروش کنه و سونی چقدر بودجه برای این آلبوم ها داشته باشه .
امیدوارم سونی و تهیه کنندگان اینبار زیادی همه چیز رو ایده آل و کوک نخوان بشنون و به فالشی های کوچیک صدای مایکل رضایت بدن تا اون همه فیلتر و صافی روی صدای مایکل ، آهنگ رو از حالت طبیعی خارج نکنه .
من به شخصه بیشتر دوست دارم صدای خام و اورجینال مایکل رو برای یه آهنگ بشنوم تا یه آهنگ روتوش شده ی حرفه ای . اما اینجا کاملا حق با سونی هست چون من یه طرفدار قدیمی از مایکل هستم و تعداد و جمعیتم اونقدر ها زیاد نیست که جمعیت جهان زیاده و باید اکثریت راضی باشن .
در کل فکر می کنم انتخاب سونی و برگشت به سونی از سوی مایکل ، یه انتخاب خیلی خوب بود چرا که تغییرات زیادی تو سیستم مدیریتیش ایجاد شده و خیلی کمپانی بزرگ و معتبریه .
فراموش نکنیم وقتی سونی اون آلبوم های فوق العاده از مایکل رو منتشر کرد و همه ما شاد بودیم ...
ایرت سانگ هم از اون جمله آهنگ هاست ...
کمتر
بیشتر
14 سال 5 ماه قبل - 14 سال 5 ماه قبل #138
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: آلبوم جديد از منتشر نشده هاي مايكل جكسون به نام Legacy
فرناز جان آلبوم جديد از مايكل مياد بزودي حالا اينكه ترك ليست قطعيش چيه بعدا مشخص ميشه ايني كه من گفتم يك خبره كه هنوز نه جايي من ديدم رد بشه نه به قول الناز از طرف سوني تاييد بشه اما بزودي شاهد آلبومي جديد هستيم اينو مطمئن باش احتمال داره هر سال يك آلبوم پخش بشه البته اين احتماله با توجه به پخش آلبوم هاي
this is it -2009
michael -2010
ميگم
this is it -2009
michael -2010
ميگم
Last edit: 14 سال 5 ماه قبل by شايان.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Farnaz
14 سال 5 ماه قبل #147
توسط Sam
Long Live The King
R.I.P
[img size=http://dev] devotedmjfan.persiangig.com/MJ/image/0000mjforever1inw5ftu0.gif [/img]
alt.subscene.com/farsi_persian/Michael-J...subtitle-549432.aspx
پاسخ داده شده توسط Sam در تاپیک پاسخ: آلبوم جديد از منتشر نشده هاي مايكل جكسون به نام Legacy
شايان جان بزار ببينيم
Long Live The King
R.I.P
[img size=http://dev] devotedmjfan.persiangig.com/MJ/image/0000mjforever1inw5ftu0.gif [/img]
alt.subscene.com/farsi_persian/Michael-J...subtitle-549432.aspx
کمتر
بیشتر
14 سال 5 ماه قبل #152
توسط شايان
ممنون سامي جان
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.600 ثانیه