Skip to main content

آلبوم جديد از منتشر نشده هاي مايكل جكسون به نام Legacy

بیشتر
14 سال 8 ماه قبل #208 توسط e r o s

خب دوست عزيز پس اين لينك ويكيپديا رو خوب نگاه كن و دنبال آلبوم michael بگرد ببين چجور آلبوميه؟آيا Compilation هست يا نه!!!!ببين تو قسمت Compilation هستش......به اين لينك برو و بعد از اين كه رفتي گزينه Michael Jackson albums discography (peak chart positions)رو بزن...
en.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson_albums_discography)
توضيحات زير آلبوم رو بخون نوشته Unreleased tracks نه استديو آلبوم!!!! و در قسمت آلبوم هاي Compilation هستش...

می‌خوای منبع معتبرتو خودم عوض کنم شخصا؟! "مایکل" یک روز در استودیو آلبوم‌ها هست یک روز در complication ها. تا سه روز پیش - آخرین باری که در پیج ام/جی بودم - مایکل استودیو آلبوم بود. ویکیپدیا Home Page منه دوست من.
نه عزیز من River Ripple قرار نبوده اجرا شه. Best of Joy هم فقط شب آخر پنجاه کنسرت بوده.
بهتره شما بیشتر تحقیق کنی. Much Too Soon تقریبا تو تمام آلبوم‌ها می‌خواسته بیاد که نشده. حتی یک خبر از من دور نمی‌مونه دوست عزیز. گفته‌های بنیادو حتما مرور کن قبل از پاسخ به من.
من نگفتم آلبوم کاملا استودیویی هست، گفتم بیشترین شباهتو به آلبومی که مایکل در صدد انتشارش بودو داره - این گفته‌ی بنیاده - و کاملا یک کامپلیکیشن نیست.
دوست عزیز بنده، ویکیپدیا اون چیزی که فکر می‌کنی نیست. هرکسی می‌تونه هرکاری انجام بده. بحث من و تو یک بحث جهانی هست و دلیلشم همین دعوای ویکیپدیا. یک روز "مایکل" استودیویی هست یک روز کامپلیکیشن. در مورد مخالفت‌های William واقعا جای صحبت نیست! اگه دنیا نتونسته به توافق برسه یعنی دلایل هیچ‌کدوم به این سادگی‌ها قانع کننده نبوده. اما بهترین کار راهی هست که برای 2pac در نظر گرفتن. بخشی به نام Posthumous Albums برای آلبوم‌های بعد از مرگ.
کل صحبتم بات این بود که This Is It بیشتر از یک سوند ترک نبوده به کجا کشید!
و در مورد سال‌های بین آلبوم فراموش نکنیم مایکل فقط یک خواننده نیست. مایکل بدون ذره‌ای غلو، یعنی لوگوی صنعت موسیقیِ تاریخ این کره. در اینکه اگه انتشار آلبوم هر سال باشه ارزش خودش و آلبوم قبلو کمتر می‌کنه که دیگه اصلا جای بحثی نیست! مایکل با این تعداد آن‌رلیز می‌تونست همه ساله در طول زندگی هم آلبوم‌های بی‌نظیر بیرون بده نه این تعداد انگشت شمار. آخر هم اضافه کنم همون کار ناقص مایکل، همراه با مهر مایکل جکسون هست و این یعنی یک ترک با ارزش بیشتر از تمام خواننده‌های تازه به دوران رسیده.

سامی عزیز River Ripple تا جایی که من خوندم و شنیدم کلا قرار نبوده اجرا شه و Best of Joy هم اجراش فقط در شب آخر بوده پس کلا تمرینی نیاز نداشتن.
تمرینات ناتمام Dirty Diana در نسخه بلو-ری هست اما WYBT فقط با تصاویری از Staging the Return میکس شده که نشون می‌ده مربوط به این ترانه در روز 24 ژوئن بوده.

This is BREAKING NEWS

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 8 ماه قبل - 14 سال 8 ماه قبل #209 توسط شايان

EROS_LoveCrys نوشته:

خب دوست عزيز پس اين لينك ويكيپديا رو خوب نگاه كن و دنبال آلبوم michael بگرد ببين چجور آلبوميه؟آيا Compilation هست يا نه!!!!ببين تو قسمت Compilation هستش......به اين لينك برو و بعد از اين كه رفتي گزينه Michael Jackson albums discography (peak chart positions)رو بزن...
en.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson_albums_discography)
توضيحات زير آلبوم رو بخون نوشته Unreleased tracks نه استديو آلبوم!!!! و در قسمت آلبوم هاي Compilation هستش...

می‌خوای منبع معتبرتو خودم عوض کنم شخصا؟! "مایکل" یک روز در استودیو آلبوم‌ها هست یک روز در complication ها. تا سه روز پیش - آخرین باری که در پیج ام/جی بودم - مایکل استودیو آلبوم بود. ویکیپدیا Home Page منه دوست من.
نه عزیز من River Ripple قرار نبوده اجرا شه. Best of Joy هم فقط شب آخر پنجاه کنسرت بوده.
بهتره شما بیشتر تحقیق کنی. Much Too Soon تقریبا تو تمام آلبوم‌ها می‌خواسته بیاد که نشده. حتی یک خبر از من دور نمی‌مونه دوست عزیز. گفته‌های بنیادو حتما مرور کن قبل از پاسخ به من.
من نگفتم آلبوم کاملا استودیویی هست، گفتم بیشترین شباهتو به آلبومی که مایکل در صدد انتشارش بودو داره - این گفته‌ی بنیاده - و کاملا یک کامپلیکیشن نیست.
دوست عزیز بنده، ویکیپدیا اون چیزی که فکر می‌کنی نیست. هرکسی می‌تونه هرکاری انجام بده. بحث من و تو یک بحث جهانی هست و دلیلشم همین دعوای ویکیپدیا. یک روز "مایکل" استودیویی هست یک روز کامپلیکیشن. در مورد مخالفت‌های William واقعا جای صحبت نیست! اگه دنیا نتونسته به توافق برسه یعنی دلایل هیچ‌کدوم به این سادگی‌ها قانع کننده نبوده. اما بهترین کار راهی هست که برای 2pac در نظر گرفتن. بخشی به نام Posthumous Albums برای آلبوم‌های بعد از مرگ.
کل صحبتم بات این بود که This Is It بیشتر از یک سوند ترک نبوده به کجا کشید!
و در مورد سال‌های بین آلبوم فراموش نکنیم مایکل فقط یک خواننده نیست. مایکل بدون ذره‌ای غلو، یعنی لوگوی صنعت موسیقیِ تاریخ این کره. در اینکه اگه انتشار آلبوم هر سال باشه ارزش خودش و آلبوم قبلو کمتر می‌کنه که دیگه اصلا جای بحثی نیست! مایکل با این تعداد آن‌رلیز می‌تونست همه ساله در طول زندگی هم آلبوم‌های بی‌نظیر بیرون بده نه این تعداد انگشت شمار. آخر هم اضافه کنم همون کار ناقص مایکل، همراه با مهر مایکل جکسون هست و این یعنی یک ترک با ارزش بیشتر از تمام خواننده‌های تازه به دوران رسیده.

سامی عزیز River Ripple تا جایی که من خوندم و شنیدم کلا قرار نبوده اجرا شه و Best of Joy هم اجراش فقط در شب آخر بوده پس کلا تمرینی نیاز نداشتن.
تمرینات ناتمام Dirty Diana در نسخه بلو-ری هست اما WYBT فقط با تصاویری از Staging the Return میکس شده که نشون می‌ده مربوط به این ترانه در روز 24 ژوئن بوده.

ممنون كه به جواب ها اهميت و پاسخ ميدي من اينو خوب ميدونم كه مطالب در سايت ويكيپديا قابل ويرايش و تغيير هستند اما به نظرم بهتره اگر هنوز روي اين موضوع با هم بحثي داريم تو چت با هم مطرحش كنيم كه اولا هم از موضوع تاپيك دور نشيم و هم جاي اين بحث تا همين حد در فروم كافي هستش...چون اين بحث كه اين يك استديو آلبوم بوده يا complication نه چيزي از اعتبار مايكل كم ميكنه و نه اضافه ميكنه پس صحبت در موردش ما و كساني كه دربارش ميخونند رو به حاشيه ميبره من هنوز هم حرف درباره نظرات شما دارم اما بهتره در چت و بيرون از فروم در موردش صحبت كنيم....اما فقط يك چيزي بگم اونم اين كه آهنگ River Ripple هم قرار بوده در تعداد كمي از كنسرت ها اجرا بشه.....

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
Last edit: 14 سال 8 ماه قبل by شايان.

بیشتر
14 سال 8 ماه قبل #210 توسط e r o s
من هم از حضور به شدت فعالت در این انجمن نوپا ممنونم.
اینکه واقعا می‌خواسته اجرا شه یا نه به هیچ چیز نمی‌شه استناد کرد اما من یک ست لیست در ویکیپدیا دیدم که به‌نظرم واقعا کامل و پر از جزئیات بود. یه سری تغییرات اساسی در پیج مایکل دادن که همه چیو به هم ریخته و این ست لیست هم از اونجا پاک شده.

نظرم بهتره اگر هنوز روي اين موضوع با هم بحثي داريم تو چت با هم مطرحش كنيم كه اولا هم از موضوع تاپيك دور نشيم و هم جاي اين بحث تا همين حد در فروم كافي هستش

دقیقا می‌خواستم جمله‌های تو رو بنویسم!

امیدوارم عمر ما برای شنیدن تمام آن‌رلیزها کفاف بده!

This is BREAKING NEWS

بیشتر
14 سال 8 ماه قبل #212 توسط e r o s
بله حق با شایان بود؛ River Ripple در چند کنسرت آخر قرار بوده اجرا شه. عذر می‌خوام.

This is BREAKING NEWS

بیشتر
14 سال 8 ماه قبل #215 توسط Sam
واقعاً نميدونم چی بگم
کاش اينطوری نميشد هنوز باور کردنی نيست برام که اين اتفاق ها افتاد:(
هنوز فکر ميکنم زمان تور This Is It نرسيده و......:(
بيخيال در مورد اجراها نميخواد بحث کنيم
اميدوارم بتونيم بيشتر اين آهنگ های منتشر نشده رو بشنويم

بیشتر
14 سال 8 ماه قبل #216 توسط شايان

EROS_LoveCrys نوشته: بله حق با شایان بود؛ River Ripple در چند کنسرت آخر قرار بوده اجرا شه. عذر می‌خوام.

خواهش ميكنم زياد موضوع مهمي نيست...منم اميدوارم جدا عمر ما كفاف اين ناشنيده ها رو بده..:(

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.310 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا