- تشکرهای دریافت شده: 383
آلبوم جديد از منتشر نشده هاي مايكل جكسون به نام Legacy
کمتر
بیشتر
14 سال 8 ماه قبل #250
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: آلبوم جديد از منتشر نشده هاي مايكل جكسون به نام Legacy
پرینت اسکرین نکن عزیزم با یه نرم افزار مثله Jet Audio یا Power DVD باز کن و از داخل عکس بگیر.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 1424
14 سال 8 ماه قبل - 14 سال 8 ماه قبل #266
توسط شايان
من زياد با jet audio كار نكردم دارمش بايد چطور عكس بگيرم؟؟؟اگر دكمه اي براي اينكار داره لطف ميكني بگي
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: آلبوم جديد از منتشر نشده هاي مايكل جكسون به نام Legacy
EROS_LoveCrys نوشته: پرینت اسکرین نکن عزیزم با یه نرم افزار مثله Jet Audio یا Power DVD باز کن و از داخل عکس بگیر.
من زياد با jet audio كار نكردم دارمش بايد چطور عكس بگيرم؟؟؟اگر دكمه اي براي اينكار داره لطف ميكني بگي
Last edit: 14 سال 8 ماه قبل by شايان.
کمتر
بیشتر
14 سال 8 ماه قبل #267
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: آلبوم جديد از منتشر نشده هاي مايكل جكسون به نام Legacy
Alt + C رو بزن در پنجرهای که باز میشه نام بده و فرمتش رو بذار jpg و Save رو بزن.
کمتر
بیشتر
14 سال 8 ماه قبل #280
توسط شايان
من jet auido 6 رو دارم توش هر چي زدم نشد بايد يك ورژن ديگه رو نصب كنم:unsure:
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: آلبوم جديد از منتشر نشده هاي مايكل جكسون به نام Legacy
EROS_LoveCrys نوشته: Alt + C رو بزن در پنجرهای که باز میشه نام بده و فرمتش رو بذار jpg و Save رو بزن.
من jet auido 6 رو دارم توش هر چي زدم نشد بايد يك ورژن ديگه رو نصب كنم:unsure:
کمتر
بیشتر
14 سال 8 ماه قبل #344
توسط شايان
کمتر
بیشتر
14 سال 8 ماه قبل - 14 سال 8 ماه قبل #346
توسط e r o s
مرسی دوست من. شواهدی هست و خیلیها میگن این اجرا مربوط به Dangerous هست که فایل صوتیش هم در اینترنت پخش شد. اما فضا، حالت رقص رقصندهها، چیزی که روی LCD نمایش داده میشه، نحوهی ظاهر شدن مایکل در این لوکیشن (در Staging the Return) و رقص کوتاهی که در این لحظه میبینیم، هیچکدوم شبیه به Dangerous نیستن و برعکس، بسیار به اجرای Bad نزدیکن.
عکس واضحتری گرفتم که روش بحثی انجام بدیم:
این تصویر هم مربوط به کتابچه آلبوم This Is It هست:
من هم فکر تو رو دارم. گفته میشه مربوط به Dangerous هست اما میتونم بیشک بگم این اجرا، اجرای Bad هست.
نظر بقیه؟
عکس واضحتری گرفتم که روش بحثی انجام بدیم:
این تصویر هم مربوط به کتابچه آلبوم This Is It هست:
من هم فکر تو رو دارم. گفته میشه مربوط به Dangerous هست اما میتونم بیشک بگم این اجرا، اجرای Bad هست.
نظر بقیه؟
Last edit: 14 سال 8 ماه قبل by e r o s.
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.402 ثانیه