آلبوم جديد از منتشر نشده هاي مايكل جكسون به نام Legacy
14 سال 8 ماه قبل #221
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: آلبوم جديد از منتشر نشده هاي مايكل جكسون به نام Legacy
جدا از اين آهنگها، كلي اجراي كنسرت تور هست كه نديديم!
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 1424
14 سال 8 ماه قبل - 14 سال 8 ماه قبل #223
توسط شايان
الناز جان شما ميدونيد ديگه چه كارهايي قرار بود اجرا بشه كه ازش خبر نداريم؟؟آخه من از اون روز اول كه خبر تور اعلام شد دوست داشتم بدونم آهنگ Bad اجرا ميشه با يك اجراي جالبتر از قبلش...تو تيزر يك صحنه اي بود انگار داشتن بد رو ميرقصيدن اما نميشد رو ي اون قضاوت كرد:dry:
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: آلبوم جديد از منتشر نشده هاي مايكل جكسون به نام Legacy
Elnaz نوشته: جدا از اين آهنگها، كلي اجراي كنسرت تور هست كه نديديم!
الناز جان شما ميدونيد ديگه چه كارهايي قرار بود اجرا بشه كه ازش خبر نداريم؟؟آخه من از اون روز اول كه خبر تور اعلام شد دوست داشتم بدونم آهنگ Bad اجرا ميشه با يك اجراي جالبتر از قبلش...تو تيزر يك صحنه اي بود انگار داشتن بد رو ميرقصيدن اما نميشد رو ي اون قضاوت كرد:dry:
Last edit: 14 سال 8 ماه قبل by شايان.
14 سال 8 ماه قبل #224
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: آلبوم جديد از منتشر نشده هاي مايكل جكسون به نام Legacy
ميدونم كه قرار بوده آهنگ "بد" تمرين بشه.
en.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson's_This_Is_It
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
14 سال 8 ماه قبل #228
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: آلبوم جديد از منتشر نشده هاي مايكل جكسون به نام Legacy
اونطوری که گفته شده Bad فقط قرار بوده در چند شب اجرا شه که اگه اینطور باشه به احتمال زیاد هیچ تمرینی براش نبوده. اما در تریلر The Way You Make Me Feel فیلم نام چند ترانه نوشته میشه که بینشون Bad هم به چشم میخوره.
شایان جان تصویر صحنهای که فکر میکنی مربوط به Bad هستو اگه ممکنه بذار ببینیم.
کمتر
بیشتر
14 سال 8 ماه قبل #237
توسط شايان
من الان خوابگاه هستم تيزر فيلم رو ندارم بگردم پيدا كنم تو اينترنت دانلودش كنم بعدش حتما عكس اون صحنه رو حتما ميذارم:side:
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: آلبوم جديد از منتشر نشده هاي مايكل جكسون به نام Legacy
EROS_LoveCrys نوشته: اونطوری که گفته شده Bad فقط قرار بوده در چند شب اجرا شه که اگه اینطور باشه به احتمال زیاد هیچ تمرینی براش نبوده. اما در تریلر The Way You Make Me Feel فیلم نام چند ترانه نوشته میشه که بینشون Bad هم به چشم میخوره.
من الان خوابگاه هستم تيزر فيلم رو ندارم بگردم پيدا كنم تو اينترنت دانلودش كنم بعدش حتما عكس اون صحنه رو حتما ميذارم:side:
کمتر
بیشتر
14 سال 8 ماه قبل #244
توسط شايان
آقا من هر عكسي ميگيرم ميبرم تو paint ميريزم بعد از ذخيره سياه ميشه كاملا چي كار كنم؟؟؟
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.415 ثانیه