Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

ترانه فارسی آهنگ ارواح ( گوستز )

بیشتر
13 سال 8 ماه قبل #18233 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: ترانه فارسی آهنگ ارواح ( گوستز )
من یه ایده دارم شاید جالب باشه.
می‌تونی یه تیتراژ دیگه برای انتهای فیلم درست کنی؟
حتی می‌تونی از حضور خودتم استفاده کنی. نمایش مراحل ضبط آهنگ و لحظه‌های به یاد موندنی یا رقص‌هایی توی استودیو.
به هرحال این به سلیقه و امضا کاری خودت برمی‌گرده اما تیتراژ اصلیو هزاران هزار بار همه دیدن. حتی اگه شده پشت صحنه‌های دیگه‌ای از فیلم قرار بده. می‌شه گاهی به پشت صحنه‌های فیلم بپردازی گاهی به اجرای فارسیش؛ اینطوری مراحل کار اصلی و مراحل صداگذاری تو و همه بچه‌ها کنار هم نمایش داده می‌شه که فکر می‌کنم با ایده‌ها و طرح‌های خودت جالب‌تر هم بشه.

This is BREAKING NEWS

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 8 ماه قبل #18236 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: ترانه فارسی آهنگ ارواح ( گوستز )
فیلم در مراحل پایانی تولیده .
قرار بر اینکه به صورت خیلی کلی و ساده ، اما کامل و حرفه ای تهیه بشه . ( یعنی به دور از پشت صحنه فیلم و چیزهای اضافه ) چون حجممون هم کمی محدوده .
اگر استقبال خوبی بشه از این کار ، تو مرحله های بعدی چیزهای مختف دیگه ای رو دوبله می کنیم . مثلا همین پشت صحنه گوستز .
در مورد حضور خودم در فیلم و این مجموعه ، من نظر خوبی به این کار ندارم ، چون نمی خوام شخصیش کنم اصلا .
در حد خیلی کمی سعی می کنم به تهیه کننده ها و گردآورندگان این مجموعه اشاره کنم .

برای دیدن تصاویر و نوع کارهای من ، بهتره همه من رو تو کارهای خودم ببینن تا هر فرد دیگه ایه ، حتی اگر اون فرد مایکل جکسون باشه .

یه پشت صحنه خیلی با کیفیت از فیلم گوست دارم که متاسفانه در این مجموعه نمی تونم جا بدم ، چون جای بیشتری برای کار و هزینه این مجموعه برام باقی نذاشته . به امید خدا تو یه مجموعه جدا.

Keep The Faith
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam, Nasim, kingmichael

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 3.101 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا