- تشکرهای دریافت شده: 715
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
مایکل که پسرعموشون نبوده که باهاش خاطره داشته باشن

without hope we are lost.....i love you Michael
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
(لطفا این متن رو با لحن آرومی بخونین.)mahsa نوشته: ای وای! مگه تو متولد 1993نیستی پس این دوره رو ندیدی. بعد هم لزومی نداره همه با هم یکی بشن. هرکس بخواد خودش می تونه تیمی رو که می خواد شکل بده. این فقط یه نظر سنجی بود نه پیدا کردن یک گروه ما توی حرفهامون به اینجا کشیده شدیم. چون این کار تخصصیه و با نوشتن یه هفته نامه خیلی فرق داره.
مایکل که پسرعموشون نبوده که باهاش خاطره داشته باشنشناخت از یه خواننده خارجی توی ایران خودش خیلیه . منظور از بهتر شناختن درک موقعیت مایکل و دلایل صعود و سقوط حرفه ای یک خواننده است. کدومش نقطه مقابل شخصیتشه. مایکل اجباری توی کارش نداشته از روی میل خودش کاری رو انجام می داده و تاجایی که می دونم زیر بار حرف کسی هم نمی رفته.
درسته متولد 1993 هستم راستی من از اول این بحث به شما، تو نگفتم، پس لطفا شما هم به من نگین ولی 15 سال هم هست که امجی فن هستم و با برادر بزرگم خیلی برای این وی اچ اس ها دردسر کشیدیم و با اینحال شما چند سالتونه؟ و میشه یکم بیشتر از شرایط اون زمان حرف بزنین که ما هم بدونیم؟ یکم از جزئیاتش بگین، خیلی جزئی. میدونم که اون فقط در سطح حرف باقی میمونه و به عمل کشیده نمیشه و حداقلش هم اینه که هفته نامه عملی شدش و شاید تو سری قبلی قسمت های مایکلیش کمتر بودش اما ایندفعه قسمتهای مایکلیش خیلی بیشتر و مطمئنا فقط تعریف هم توشون پیدا نمیشه و همینطور درسته کار تخصصی شاید نباشه هفته نامه اما کار خیلی سختی هست اگه میخوای امتحان کنین مهمون من. با اینحال این سری هفته نامه تخصصی تر میشه.
مگه آدم فقط با کسی خاطره داره که کنارش باشه؟ خیلی از بچه های اینجا خاطرات مایکلی دارن، این به معنی هست که مایکل پسرعمه یا پسرخاله شون بوده؟
شناخت یک فرد خیلی بیشتر از شناخت شرایطش هست، اون صعود و سقوط میشه شناخت شرایط نه شناخت خود فرد.
پس میتونین اتفاقات سی مین سالگرد مایکل و همین دیس ایز ایت رو بخونین تا ببینین مایکل رو چطوری مجبور میکردن یا حرفهای اطرافیان مایکل رو هم بشنوین، با اینحال من منظورم بیشتر اجبار شرایط بودش ولی خیلی ها مایکل رو مجبور به کاری میکردن.
فکر کنم بحث ما هم به بیراهه کشیده شد.
آره مثل اینکه شرایطی که من درک کردم فرق میکنه، چون در زمان من نوار های کاست بودن البته خیلی خش نداشتن ولی با اینحال و من ندیدم کسی رو بخاطر داشتن یک ویدئو بگیرن و گرنه من و برادرام الان یک سه چهارتا حبس ابد خورده بودیم

درسته من 5 سالم بود ولی با اینحال نسبت به شرایطم خیلی مسائل رو درک میکردم که حتی بزرگتر من از درک نمیکردن و خیلی از مسائل رو تو همون سن دیدم که شاید خیلی ها در طول زندگی شون نبینن.
ببخشید من فکر کردم شما مهسا توی فروم فول امجی هستین که حدود 16 یا 17 سال سنش بود و توی مشهد هم زندگی میکرد که فکر کنم خونشون هم حدود احمد آباد بودش. ببخشید من شما رو اشتباه گرفتم، شرمنده، واقعا معذرت میخوام.
چیزی که اون زمان نصیب مردم میشد رو درک نکردن و بهش گفتن اعصاب خوردی ولی چیزی که الان داره نصیب مردم میشه رو همه دارن باهاش کنار میان و توی مواقع حتی خیلی خوشحال هم هستن.
گفتم که در اونجا منظورم بیشتر اجبار شرایط بود اما بازم مایکل خیلی جاها مجبور به کاری شده بود.
من چند تا پست قبلی میخواستم بگم که دیگه حرفهای من تموم شد، اما الان واقعا حرفهای من تموم شد و همین دیگه، فکر کنم منظورم رو در طول بحث رسوندم و الان هم که از بحث جدا شدیم، دیگه حرفی از من توی ادامه این پستها دیده نمیشه.

خواهش می کنم. دشمنتون شرمنده. من تهران هستم نه احمدآبادببخشید من فکر کردم شما مهسا توی فروم فول امجی هستین که حدود 16 یا 17 سال سنش بود و توی مشهد هم زندگی میکرد که فکر کنم خونشون هم حدود احمد آباد بودش. ببخشید من شما رو اشتباه گرفتم، شرمنده، واقعا معذرت میخوام.

در مورد اجبار هم در مواردی حق با شماست. ولی اونجا بحثمون برسر موسیقی بود که من از زبان خود مایکل بارها خوندم که تا چیزی رو درک نمی کرد و حسش باهاش همراه نمی شد ترانه ای رو نمی خوند. ولی بله شما هم درست می گید.
درسته که منظور من چیز دیگه ای بود و بحث به بیراهه رفت ولی بازهم از نظراتی که دادید تشکر می کنم و خوشحال می شم اگر ایده ای دارید بگید چون در این راه به کمک شما هم خیلی نیازمندم. برای شما در راهی که در پیش گرفتید(ماهنامه) آرزوی موفقیت می کنم. به امید روزی که دیگه از این اعصاب خوردی ها نداشته باشیم

(البته باید یادآوری کنم که این پروژه راه درازی داره تا شکل بگیره و به زمان،حوصله و امکانات هم نیازمنده)
اگر شما می توانستید فیلمی مستند درباره مایکل جکسون بسازید، دوست داشتید بیشتر به کدام بخش از زندگی او پرداخته بشه؟"
1-موفقیت ها و افتخاراتش در عرصه موسیقی
2-زندگی خصوصی و علت تغییرات ظاهری او
3-کمک های او به خیریه ها و کارهای بشر دوستانه اش
4-بررسی علت اتهامات و دلایل آنها و غیره