Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

خواب ها و رویا های مایکلی

بیشتر
13 سال 2 هفته قبل #27131 توسط پریا
پاسخ داده شده توسط پریا در تاپیک خواب ها و رویا های مایکلی
آره شایان! تا مدت ها با این خواب زندگی می کردم....قربونش برم سنگ تموم گذاشت واسم :x الان خیلی دلتنگم...یه مدت طولانیه هیچ خوابی ندیدم

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 1 هفته قبل - 13 سال 1 هفته قبل #27575 توسط atefe
پاسخ داده شده توسط atefe در تاپیک خواب ها و رویا های مایکلی
بچه ها دقیقا همین الان خوابی رو که امروزظهر دیدم یادم اومد و چنان عکس العملی نشون دادم که بقیه ی اعضای خانواده فکر کردن من از دست رفتم !!!!!!!دیدید یه موقع هایی ادم یه خوابی میبینه ولی براش گنگه و نمیتونه به یاد بیاره !!بعد از مدتها خود مایکل شخصا دوباره اومد به خوابم .مایکل رفته بود خونه ی یکی از طرفدارا .جالب اینه تو ایران !!!!بعد بقیه هم برای این که مایکلو ببینن باید میرفتن اونجا .دقیقا این طوری یادمه که در خونه باز شد من رفتم داخل بعد یکی از طرفدارا که نمیشناختمش بهم گفت الان مایکل میاد در که باز شد من بلافاصله رومو کردم به پشت . و با خودم فکر میکردم اگه الان برگردمو ومایکلو ببینم چی میشه .قلبم تند تند میزد درکل تا حد سکته رفته بودم همش میگفتم باورنکردنیه !!!!!!!و اون دوست همش بهم میگفت برگرد دیگه مایکل این جاست وقتی برگشتم !!!!!!!فقط تا این جاش یادمه که مایکل با یه کت و شلوارو خیلی خیلی خوش تیپ بود موهاش هم ریخته بود روصورتش . واقعا دیگه بقیشو یادم نمیاد .شایدم قلبم از حرکت ایستاده بود که بقیش یادم نمیاد !!!!!!!!!!!

همیشه عاشق شو وعشق بورز...بزرگ و دوست داشتنی خواهی شد.
Last edit: 13 سال 1 هفته قبل by atefe. دليل: اشکالات نگارشی
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, farzam

بیشتر
13 سال 1 هفته قبل - 13 سال 1 هفته قبل #27602 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک خواب ها و رویا های مایکلی

atefe نوشته: بچه ها دقیقا همین الان خوابی رو که امروزظهر دیدم یادم اومد و چنان عکس العملی نشون دادم که بقیه ی اعضای خانواده فکر کردن من از دست رفتم !!!!!!!دیدید یه موقع هایی ادم یه خوابی میبینه ولی براش گنگه و نمیتونه به یاد بیاره !!بعد از مدتها خود مایکل شخصا دوباره اومد به خوابم .مایکل رفته بود خونه ی یکی از طرفدارا .جالب اینه تو ایران !!!!بعد بقیه هم برای این که مایکلو ببینن باید میرفتن اونجا .دقیقا این طوری یادمه که در خونه باز شد من رفتم داخل بعد یکی از طرفدارا که نمیشناختمش بهم گفت الان مایکل میاد در که باز شد من بلافاصله رومو کردم به پشت . و با خودم فکر میکردم اگه الان برگردمو ومایکلو ببینم چی میشه .قلبم تند تند میزد درکل تا حد سکته رفته بودم همش میگفتم باورنکردنیه !!!!!!!و اون دوست همش بهم میگفت برگرد دیگه مایکل این جاست وقتی برگشتم !!!!!!!فقط تا این جاش یادمه که مایکل با یه کت و شلوارو خیلی خیلی خوش تیپ بود موهاش هم ریخته بود روصورتش . واقعا دیگه بقیشو یادم نمیاد .شایدم قلبم از حرکت ایستاده بود که بقیش یادم نمیاد !!!!!!!!!!!

خونه‌ی ما بود! :D

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 13 سال 1 هفته قبل by Elnaz.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: atefe

بیشتر
13 سال 1 هفته قبل #27607 توسط atefe
فقط موندم چه جوری میاد ایران هر دفعه :-?

بیشتر
13 سال 1 هفته قبل #27609 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک خواب ها و رویا های مایکلی

atefe نوشته: فقط موندم چه جوری میاد ایران هر دفعه :-?

با پای پیاده.

بیشتر
13 سال 1 هفته قبل #27610 توسط atefe
بیچاره لین طوری که براش سخت میشه با اتوبوس بیاد بهتره :)) :)) همش به افتخار من .چه سعادتی !!!!!!!!!! ;))

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.122 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا