Skip to main content

دادگاه قتل مايكل

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #15317 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل
چرا اجازه همچین کاری رو نده ؟

از تو حمایت می کنیم به شرطی که امریکایی باشی !
خوب من امریکایی هستم ! دستتون هم درد نکنه !

چرا مایکل تن به تخریب شدن داد ؟

از تو دیگه حمایت نمی کنیم اگر بخوای جهانی هم باشی و ضد ارزش های سیاسی امریکا عمل کنی .

خوب من امریکایی هستم ، اما جهانی هم هستم ! اگر می تونید منو بکشونید پایین ... من همینی هستم که هستم !
من انقدر چیزهای بزرگی به چشمم دیدم که از حد جنبه انسان ها فراتره مکر شما رو فراموش کردم .
بچرخید تا بچرخم !
من مایکل جکسون خیرخواهم .

مایکل جکسون به اندازه ای بزرگ بود که بتونه به این مقام برسه و همه ی این فرقه ها یا لابی ها رو دور و بر خودش بکشه .
اما به تنهایی اونقدر بزرگ نبود که همه این اتفاقات دوره هنریشو تنها رقم بزنه .
مایکل به نقطه ای رسید که شد یک گروه قدرتمند . تو هر موردی .

مایکل هنرمند ، خواننده و ابر اسطوره بازیگری بود اما سیاست مدار نبود . تمام نبوغش در مورد سیاست این بود که خودش رو تو جریان سیاسی بندازه و بدونه چطور داره هدایت می شه .

Keep The Faith
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Hamid.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #15318 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل
حالا دوباره یه پرسش ساده !
بعد از بحث هایی که بالا شد .

آیا مایکل اتفاقی ازون کلمه تو آهنگ They Don't Care About Us اسم برده ؟

اصلا حرفش چیه !
چی می خواد بگه
منظورش چیه از این آهنگ !

مایکل که تو آغوش رئیس جمهور بود تا 2 سال قبل !

Keep The Faith
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #15320 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل
خدا نکنه فرهنگ ژاپن آمریکایی باشه !
درسته که آمریکا بعد از تسلیم ژاپن تمام سعیشو کرد فرهنگشو تحمیل کنه ولی تا الان موفق نشده و فرهنگ امروز مردم ژاپن به هیچ وجه مثل فرهنگ آمریکا نیست. ولی اشتراکاتی هم داره. مردم ژاپن چندین بار اندیشه هایی رو از بیرون گرفتن و درونی کردن ولی سعی کردن برای تطابق بیشتر با فرهنگ بومی خودشون عوضش کنن.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Nikolay.

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #15323 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل
Will You Be There رو برای اردن نوشت ؟ چرا ؟ از جنگ اردن که خیلی گذشته بود ! من فکر میکردم از رودخانه اردن نام برده چون رودخانه اردن " رودخانه مقدسه " و آبش مقدسه ! در کل این آهنگ خیلی تم مذهبی داره ...

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #15331 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل

hbmj2 نوشته: حالا دوباره یه پرسش ساده !
بعد از بحث هایی که بالا شد .

آیا مایکل اتفاقی ازون کلمه تو آهنگ They Don't Care About Us اسم برده ؟

اصلا حرفش چیه !
چی می خواد بگه
منظورش چیه از این آهنگ !

مایکل که تو آغوش رئیس جمهور بود تا 2 سال قبل !

مایکل یک "و" رو هم اتفاقی توی ترانه هاش نمی آورد . این آهنگ بنظرم نمونه چیزی شبیه This Time Around و Unbreakable هستش . مایکل در عین قدرتمند بودن توی آهنگ با این نشونه که میگه شما هر کاری میخواهید با من بکنید ولی نمیتونید منو از اصلم جدا کنید ، ولی فشار زیادی رو روی خودش نشون میده ! فکر میکنم توی آهنگ خیلی با اعتماد بنفس و خوش بینی و استهزاء طرف مقابل با این مساله برخورد میکنه چون آهنگ هاش (در کل موسیقی ) خونه اونه ، جاییه که میتونه توش پادشاهی کنه .اما در دنیای واقعی اینطور بنظر نمیرسه . توی واقعیت اون بشدت زیر فشاره و این فشارها رو میشد کاملا حتی روی سلامتی جسمانیش مشاهده کرد . مایکل تو این آهنگ حرف اخرو بلاخره میزنه...بنظر میاد خودشم تا حالا اینقدر قلبا بهش اعتقاد نداشته ...
اما بنظرم دیدار با رئیس جمهور نمیتونه ناقص مخالفت مایکل با برخی سیاستهای حکومت باشه . بنظرم مایکل بیشتر میخواست توی این روابط چیزی رو بدست بیاره تا اینکه چیزی رو به اونها بده . همیشه امیدواری که توی این روابط یک روزنه نوری پیدا بشه و دست خودتم نیست که نخوای امیدوار باشی . اگر من هم جای مایکل بودم تلاشمو میکردم چون شاید این انتخابی بین بد و بدتر باشه .
اما من فکر میکنم مایکل از آلبوم "بد" روند گذشته خودش رو تغییر داد . به یک بلوغ رسید . آلبوم "تریلر" بنظرم خیلی همه پسندتر از مثلا "بده" ! و یک تم بومی (امریکایی) داره . اگر اونها بعد از "بد" متوجه شدند دیر فهمیدند چون مایکل از روز اول شبیه نسخه های مشابه خودش نبود . حداقل توی رفتارش .
رقم های پپسی واقعا نجومی بودن ؟ من هیچوقت رقم هاشو مقایسه نکردم درباره دیگران اما پپسی خیلی فعاله واقعا ! امروز اگر قراردادهای بزرگی با فوتبالیست ها و ورزشکاران دیگه میبنده باید همه رو جمع میکرده با هم تا با مایکل قرار داد ببنده . هر چند خیلی زود چهره ئ حقیقی خودش رو نشون داد .مالکهاشم که معلومه کیان !
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam, MJ.KING, NicoleL2

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #15364 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل
دقیقا باهات موافقم فرناز
هدفی که مایکل توی البوم بد یا بعد از اون داره حتی قابل مقایسه با سبک های دیسکویی off the wall یا به قدل خودت سبک بومی thriller نداره!
اونهمه تبلیغاتی که برای مایکل انجام شد مورد قبول خیلی ها نبود! قطعا مثل رییس جمهور امریکا...
تازه اون مایکلی که توی تریلر بود تا هیستوری خیلی فرق میکرد. کسی توی تریلر باهاش مشکل ندادشت اما بعدها...

mj for ever....

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 5.901 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا