زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
mahanVII.XI نوشته: دقیقا نسیم جان........آهنگ های مایک الهام بخش اند.......مثل wanna be starting something که rihanna از اون واسه آهنگ Don't stop the music الهام گرفته.....
دقیقا ! همین مورد هم توی این چارت هست !
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
GElnaz نوشته: You can never kill me
Jew me, sue me
Everybody do me
Kick me, kike me
Don't you black or white me
برخلاف اینکه در ابتدا همه قاطی کردن! این تیکه در دفاع از یهودیها هست. میگه که حتی اگه من یهودی باشم و من رو تعقیب کنین یا تهدید کنین و بزنین و غیره یا حتی اگرم نژاد پرست باشین و من رو سیاه بدونین باز نمیتونین من رو شکست بدین.
اتفاقا مایکل ضد یهود بود و بیشتر کارهایی که واسه تخریبش صورت گرفت، دلیلش همین بود!
اما وقتی میگم ضد یهود،منظورم این نیست که با این دین یا کسانی که از این دین پیروی میکردند مشکل داشت،هرگز،همون طور که خودشم اظهار کرده دوستان یهودی زیادی داشته ،چون مایکل به هیچ عنوان نژادپرست نبود،در حالی که یهودی ها،منظورم سردمداراشونِ که ادعای این دین رو دارند،شدیدا نژاد پرستند و قوم یهود رو برتر از هر قومو نژادی میدونند!مایکل با این مشکل داشت،با این بی عدالتی هاشون،با این ظلمو ستم هاشون با اینکه تا وقتی باهاشونی بات خوبند،ولی فقط کافی خلاف سیستم کار کنی،اون وقت که زندگیتو نابود میکنند،از هستی ساقطت میکنندو...مایکل بیشترین ضربه رو هم ازونا خورد،و طبیعی که علیه شون باشه!تا جایی که تو یه مکالمه یهودی ها رو با الفاظ بدی مثل زالو صفت،موذی،مالپرست،میاره،که خوب براش به شدت بد میشه،به طوری که تهدید میشه: مثل ه اینکه از گذشته درس نگرفتی!و بقیه چیزهایی که میدونید!
در این آهنگم نمیگه اگه یهودی باشم،میگه حتی اگه یهودیم کنید(من خودم یهودی نمیشم،شما داریدبه زور یهودیم میکنید...)واسه همین هم گفتن ضد یهود،که مگه یهود چشه که تو بخوای به زور یهودی شی و...برای درکش، بهتره هرکس اعتقادات خودش رو جای کلمهjew بذاره!وقتی دایان ازش میپرسه که ضد یهودِ،معلومِ که میگه نه،چون اون ضدیتی که در نظرِ مردمِ،در نظرش نیست!مایکل هیچ وقت مخالف هیچ دینی نبود!برعکس،خیلی هم آدم معتقدی بود،خیلی زیاد!و بعد میگه من یه قربانی بودم،و این خیلی معنی ها توشِ و ابدا نباید ساده ازش گذشت!ضمنِ اینکه چقدر برای ساختو پخش این اثر براش مشکل درست کردند و الانم که تو خیلی چیزا مثل بازی ها و مراسم ها...از این آهنگ استفاده میشه به طرزِ مضحکی اون تیکه حذف میشه!!
bemikelike.wordpress.com
farzam نوشته: سلام دوستان
يك سوال داشتم:
چند وقت پيش يك كليپ ديدم كه مرلين منسون داشت در مورد مايكل حرف ميزد!!!
كسي ميدونه چه ميگه يا چي هست كلا؟؟؟
این پرسش رو دیر دیدم. همین ویدیو هست که لینکش رو اینجا گذاشتم؟
این ویدیو به زمانی برمیگرده که شایعهی فروش نورلند سر زبونا بود و منسون میگه که به جمع کردن اقلام، عروسکها و یادگاریهای مایکل علاقه داره و عروسکهایی از دورههای مختلف حرفهی مایکل داره. یک بار یک عروسک خیمه شب بازی مایکل رو در جمهوری چک خریده بود. وقتی از اروپا به آمریکا برمیگرده، لیزا ماری (همسر سابق مایکل) میاد به خونش و منسون اون عروسک رو بهش نشون میده. میگه در جوانی دوستاش بهش میگفتن مایکل جکسون چون مثل اون لباس میپوشید و اون یکی از برجستهترین خاطرات زندگیشه.
میگه: "بین من و مایکل جکسون یک سری چیزهای خاص مشترک هستند البته نه چیزهای بد (خودش رو میگه)... البته فکر میکنم اون رو هم «بد» صدا میزنن. (اشاره به آهنگ بد!)"
میگه اگه دستکش سفید مایکل رو داشته باشه خیلی کارها باهاش میکنه.. انگار که بخواد بگه یه قدرت جادویی داره.
میگه از این نظر که صدها یادگاری از مایکل جکسون داره یک شباهتی بین خودش و مایکل حس میکنه.
bemikelike.wordpress.com
farzam نوشته: دوتا سوال ديگه: يك سري زمانا اواخر دهه 80 و اوايل 90 يك خطي رو سر مايكل بود كه مثل شكستگي بود اون چي بودش ؟؟؟ دقيقا همون قسمتم موهاش كوتاه مي بودش....
و سوال ديگم اينه كه كسي مي دونه مايكل چطور موهاشو صاف ميكرده ؟؟؟؟
ممنونم
حتما میدونی که اواخر دهه 80 سرش آتیش گرفت وقتی تبلیغ پپسی رو ضبط میکرد و موهاش سوخت. برای اینکه موهاش دوباره دربیاد لازم بود که سرش رو چند نوبت جراحی کنه و پوستهای اضافی رو برداره. مایکل سرش رو تاتو هم کرده بود تا پوست سرش مشخص نشه وقی که مو نداره. موهای صاف رو نمیدونم شاید کلاه گیس بوده.
bemikelike.wordpress.com