Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

پرسش و پاسخ پيرامون مايكل

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل - 14 سال 3 ماه قبل #11303 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
راستی در مورد اون سوال قبلی رشوه دادن خارج از دادگاه و بیمه و اینها هم تو این مصاحبه مایکل صحبت جالبی کرده ( که احتمالا نفی می کنه داستان بیمه رو که به تازگی مطرح شده ) :

ديان ساير: پس چرا در مورد اتهامات سازش كردي؟

مايكل: همش دروغه!

ديان ساير: چرا سازش كردي؟ اينطوري به نظر ميرسه كه تو مبلغ زيادي پول پرداخت كردي و.........

مايكل: اين بيشترش حرفهايي كه توده ي مردم ميزنن. من با وكيلم صحبت كردم و گفتم ”ميتونين به من ضمانت بدين كه عدالت پيروز ميشه؟ “ و اونها گفتن ” مايكل ما نميتونيم به تو ضمانت بديم كه قاضي يا هيئت منصفه كاري انجام بده “ و با اين حرف من عصباني شدم. من هتك حرمت شده بودم.

ديان ساير: چه مقدار پول........

مايكل: كاملأ هتك حرمت شده بودم. پس گفتم ” من مجبورم كاري بكنم تا از اين كابوس بيرون بيام “ تمام اين دروغ ها و تمام مردمهائي كه جلو ميان تا پول بگيرن و تمام نمايشهايي كه تبلويدها به راه انداخته بودن....... فقط دروغه، دروغ، دروغ، دروغ........ پس چي كار كردم...... من با مشاورانم دور هم جمع شديم و اونها من را نصيحت كردن. روي اين تصميم اتفاق نظر شد ومسئله حل شد. اين مسئله ميتونست تا 7 سال ادامه داشته باشه.

Keep The Faith
Last edit: 14 سال 3 ماه قبل by Hamid.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #11305 توسط Hamid
در مورد آهنگ They Don't care About Us

ديان ساير: خوب همون طور كه گفتيم..... شايد ما بايد در مورد عدم توافق بر سر معني اي كه اين فيلم براي بعضي از مردمي كه آن را تماشا كرده اند، داشته؛ با هم به توافق برسيم. يكي ديگه از دعواهايي كه به راه افتاده بود بر سر آهنگي بود به نام

» They don’t care about us «

تو در اين آهنگ ميگي

“ Jew me , sue me ”

و بعضي از مردم ميگن كه اين آهنگ ضد يهوده.

مايكل: ضد يهود نيست. چون من نژاد پرست نيستم. هرگز نميتونستم يه نژاد پرست باشم. من تمام نژادها را از عرب گرفته تا يهود و سياه دوست دارم. ولي وقتي ميگم

“ Jew me sue me / every body do me / kick me , kike me / don’t you black or white me / ”

” به من ميگين من يهودي هستم، به من وصله ميچسبونين و از من شكايت ميكنين/ به من كلك ميزنين/ من را لگد مال ميكنين/ من را سياه و سفيد ميكنين.“

دارم در مورد خودم به عنوان قرباني صحبت ميكنم. حسابداران و وكلايم يهودي هستن. سه تا از بهترين دوستانم يهودي هستنن. ديويد گفن، جفري كاتزنبرگ، استيون اسپيلبرگ، مايك ميكلن. اينها دوستانم هستن. همه يهودي هستن. پس اين چه معني اي داره؟ من در جامعه ي يهوديها بزرگ شدم.

Keep The Faith

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل - 14 سال 3 ماه قبل #11307 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
اینو خوب گفت "من در جامعه ي يهوديها بزرگ شدم.". تو آمریکا یهودی ها همه جا نفوذ دارن مخصوصا پست های مهم و کلیدی دارن و تعدادشون هم زیاده.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 14 سال 3 ماه قبل by Nikolay.

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #11308 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
داستان بیمه به تازگی ساخته نشده این دو تا داستان هیچ تضادی با هم ندارن.
مایکل با تصمیم بیمه مخالف بوده و میگفته من کاری نکردم و پولی هم نباید بدم. ولی خوب به هر حال بیمه اون کار رو میکرده و مایکل هم با مشاورانش به این نتیجه رسیده که با شرکت بیمه وارد مرافعه نشن. و مایکل اعاده‌ی حیثیت نمیکنه.

مايكل: كاملأ هتك حرمت شده بودم. پس گفتم ” من مجبورم كاري بكنم تا از اين كابوس بيرون بيام “ تمام اين دروغ ها و تمام مردمهائي كه جلو ميان تا پول بگيرن و تمام نمايشهايي كه تبلويدها به راه انداخته بودن....... فقط دروغه، دروغ، دروغ، دروغ........ پس چي كار كردم...... من با مشاورانم دور هم جمع شديم و اونها من را نصيحت كردن. روي اين تصميم اتفاق نظر شد ومسئله حل شد. اين مسئله ميتونست تا 7 سال ادامه داشته باشه.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل - 14 سال 3 ماه قبل #11312 توسط Hamid
تو خودت دو صفحه قبل هم نوشتی : مایکل خودش هم بعدا در جواب اینکه چرا توافق کرده و پول پرداخت کرده گفت توافقی در کار نبوده و پولی پرداخت نکرده.

در حالی که خود مایکل گفته : من با مشاورانم دور هم جمع شديم و اونها من را نصيحت كردن. روي اين تصميم اتفاق نظر شد و مسئله حل شد.

به نظر من هیچ ربطی به بیمه نداشته این موضوع ! اصلا مگه بیمه سر خود پول می ده ؟ این یه سوال ساده ست .
و یا اصلا مشاورین مایکل اجازه داشتن بدون تصمیم نهایی اون کاری کنن ؟ خود مایکل واضح گفته دور هم جمع شدیم و اتفاق نظر شد . دیگه چی باید بگه ؟

این جور داستان هایی که به وجود میاد دقیقا ارزششون برابر ارزش حرف های عجیب جرمین جکسونه .

Keep The Faith
Last edit: 14 سال 3 ماه قبل by Hamid.

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل - 14 سال 3 ماه قبل #11316 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
خوب مایکل وقتی میگه با مشاورانم صحبت کردیم و قضیه حل شد داره به موضوع بیمه اشاره میکنه.
این چیزیه که توماس میزرو توی دادگاه با سند به قاضی ارائه داده من اسناد بیمه رو ندارم که ببینم چطور این انجام شده و چطور ببمه پول رو پرداخت کرده. ولی توماس میزرو میدونه از اون باید پرسید. چیزی که من حدس میزنم اینه که بیمه طبق قرارداش منافعش در گرو وجهه‌ی مایکل در بین مردم بوده و نمیخواسته این وجهه خراب بشه.
توماس میزرو گفته، من مسئولیت حرف اون رو قبول نمیکنم گرچه قبولش دارم ولی فقط دارم نقل قول میکنم. اونم آدمی نیست که بدون مدرک حرفی بزنه و سابقه‌ی خودش رو خراب کنه.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 14 سال 3 ماه قبل by Elnaz.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.510 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا