به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
14 سال 3 ماه قبل - 14 سال 3 ماه قبل #11323
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
الناز من رو حسابی گیج کردی .
بالاخره توافقی بوده یا نبوده !
تو می گی مایکل گفته توافقی نبوده و بیمه پول داده .
خود مایکل گفته توافق کردیم !
اگه توافقی نبوده که خود بیمه سازمان خیریه نیست که بیاد پول بده همینجوری اون هم این همه گرون .
اگر هم توافق درکار بوده که دیگه اصلا بحث اینکه چه کسی پول رو پرداخت کرده بی معنی می شه ! حالا هر کی ... بالاخره از طرف مایکل بوده دیگه .
بالاخره توافقی بوده یا نبوده !
تو می گی مایکل گفته توافقی نبوده و بیمه پول داده .
خود مایکل گفته توافق کردیم !
اگه توافقی نبوده که خود بیمه سازمان خیریه نیست که بیاد پول بده همینجوری اون هم این همه گرون .
اگر هم توافق درکار بوده که دیگه اصلا بحث اینکه چه کسی پول رو پرداخت کرده بی معنی می شه ! حالا هر کی ... بالاخره از طرف مایکل بوده دیگه .
Last edit: 14 سال 3 ماه قبل by Hamid.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 3 ماه قبل #11324
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
حمید من طبق حرفی که توماس میزرو زده دارم میگم که مایکل در موقعیتی بوده که تنها یک راه داشته. عدهی زیادی از مشاوران و افرادی که برای مایکل سرمایه گذرای کرده بودن که میزرو میگه بیمه هم دست داشته، خواستشون این بوده که توافق صورت بگیره. مایکل در ابتدا مخالفت میکنه و مشاور شخصیش هم همینطور که حالا نمیدونم اون کی بوده مثلا جان برانکا بوده! نمیدونم... ولی بعد مایکل به این کار تن میده.
اما چیزی که در سند پرداخت خسارت به ایوان چاندلر ذکر شده اینه که مایکل جکسون هیچ مسئولیتی بابت پرداخت صورت گرفته نداره و جایی رو امضا نکرده و پولی رو پرداخت نکرده و راضی به این کار نبوده.
توافق مایکل فکر میکنم این بوده که حاضر شده تسلیم بشه زیر این فشار و گفته باشه هرکاری که صلاحه انجام بدین و تصمیم گرفته که برای اثبات بیگناهیش نجنگه و از حقش برای جلوگیری از عقد این قرارداد صرف نظر کرده. چون گرچه میزرو گفته که بیمه حق امضا داشته و اصلا امضای مایکل مورد نیاز نبوده ولی به هر حال حق شکایت که داشته مایکل. میتونسته حداقل این رو علنی کنه. بگه اینا دارن بر خلاف میل من سازش میکنن. اما این کارو نکرد و تسلیم شد و اجازه داد بیمه با شاکی به توافق برسه بدون دردسر. فقط در سند مربوط به اون سازش اومده که مایکل دستی در این کار نداشته.
اینا چیزهایی هست که من با توجه به حرفهای میزرو دارم میگم. قبول دارم کمی گیج کننده است چون طی این سالها روایتهای زیادی گفته شده.
اما چیزی که در سند پرداخت خسارت به ایوان چاندلر ذکر شده اینه که مایکل جکسون هیچ مسئولیتی بابت پرداخت صورت گرفته نداره و جایی رو امضا نکرده و پولی رو پرداخت نکرده و راضی به این کار نبوده.
توافق مایکل فکر میکنم این بوده که حاضر شده تسلیم بشه زیر این فشار و گفته باشه هرکاری که صلاحه انجام بدین و تصمیم گرفته که برای اثبات بیگناهیش نجنگه و از حقش برای جلوگیری از عقد این قرارداد صرف نظر کرده. چون گرچه میزرو گفته که بیمه حق امضا داشته و اصلا امضای مایکل مورد نیاز نبوده ولی به هر حال حق شکایت که داشته مایکل. میتونسته حداقل این رو علنی کنه. بگه اینا دارن بر خلاف میل من سازش میکنن. اما این کارو نکرد و تسلیم شد و اجازه داد بیمه با شاکی به توافق برسه بدون دردسر. فقط در سند مربوط به اون سازش اومده که مایکل دستی در این کار نداشته.
اینا چیزهایی هست که من با توجه به حرفهای میزرو دارم میگم. قبول دارم کمی گیج کننده است چون طی این سالها روایتهای زیادی گفته شده.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
14 سال 3 ماه قبل #11336
توسط Hamid
حالا شد . کاش از اول همین پست رو می دادی که ابهامی نباشه .
وقتی ما بیایم بگیم مایکل در جریان نبوده ( منظورم تو نیستیا الناز ، منظورم کسایی هستند که این داستان ها رو اولین بار نقل می کنن ) و بیمه پرداخت کرده ، این یه بی احترامی اولا به مایکله چون مسلما مدیر اول و آخر خودش بوده و آدم پوچی نبوده که کلا ندید بگیرنش ، دوما یه بی احترامی به شنونده های این داستانه . که گفته بشه همه چی خوب و خوش و مایکل و مشاورانش هم در جریان نبودن و اصلا هیچ خبر نبوده و بیمه حالا یه اشتباهی این وسط کرده ، 20 میلیون دلار ناقابل پول داده .
من خوب می دونم حرف هایی که تو نوشتی نقل قول بوده و از خودت نگفتی و از همون اول هم منبع حرفهات رو می دونستم .
اما هدفم از وارد بحث شدنش رفع ابهام برای کساییه که اطلاعاتشون در مورد مایکل کمتره و تازه اینجا وارد شدن تا حقیقت رو بدونن .
متاسفانه به خاطر جنجالی بودن و بزرگ بودن زیاد مایکل جکسون همیشه دروغ ها و هرف های بی منطق و عجیب و غریب هم پیرامونش وجود داشته .
قبل از مرگش معمولا دروغ های منفی برای منافع خودشون ، بعد از مرگش هم معمولا دروغ های مثبت ! باز هم برای منافع خودشون !
این وسط بیشتر از همه طرفدار ها هستند که بازیچه می شن .
وقتی ما بیایم بگیم مایکل در جریان نبوده ( منظورم تو نیستیا الناز ، منظورم کسایی هستند که این داستان ها رو اولین بار نقل می کنن ) و بیمه پرداخت کرده ، این یه بی احترامی اولا به مایکله چون مسلما مدیر اول و آخر خودش بوده و آدم پوچی نبوده که کلا ندید بگیرنش ، دوما یه بی احترامی به شنونده های این داستانه . که گفته بشه همه چی خوب و خوش و مایکل و مشاورانش هم در جریان نبودن و اصلا هیچ خبر نبوده و بیمه حالا یه اشتباهی این وسط کرده ، 20 میلیون دلار ناقابل پول داده .
من خوب می دونم حرف هایی که تو نوشتی نقل قول بوده و از خودت نگفتی و از همون اول هم منبع حرفهات رو می دونستم .
اما هدفم از وارد بحث شدنش رفع ابهام برای کساییه که اطلاعاتشون در مورد مایکل کمتره و تازه اینجا وارد شدن تا حقیقت رو بدونن .
متاسفانه به خاطر جنجالی بودن و بزرگ بودن زیاد مایکل جکسون همیشه دروغ ها و هرف های بی منطق و عجیب و غریب هم پیرامونش وجود داشته .
قبل از مرگش معمولا دروغ های منفی برای منافع خودشون ، بعد از مرگش هم معمولا دروغ های مثبت ! باز هم برای منافع خودشون !
این وسط بیشتر از همه طرفدار ها هستند که بازیچه می شن .
14 سال 3 ماه قبل #11811
توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
سلام یک سوال. آیا شایعهٔ تغییر جنسیت مایکل جکسون تا حالا از خبرگزاری خارجی اعلام شده یا فقط در ایران رایج است؟ چون تا حالا من چیزی در خبرگزاریهای خارجی ندیدم.
14 سال 3 ماه قبل #11813
توسط Hamid
هیچ خبرگزاری تا بحال همچین چیزی نگفته .
14 سال 3 ماه قبل #11814
توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
من همین الان دارم خبرگزاری تابناک را میخوانم که به نقل از فارس این موضوع را بیان کرد در زمان مرگ جکسون.
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.101 ثانیه