Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

مستند بی بی سی درباره مایکل

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24936 توسط NicoleL2
پاسخ داده شده توسط NicoleL2 در تاپیک پاسخ: مستند بی بی سی درباره مایکل
به نظر من این مستند چیزی نبود که یه طرفدار مایکل انتظار داشت ببینه.
زمینه ی مایکلیش کم بود!
یکی از مشکلاتش این بود که همه چیزو خیلی سربسته میگفت،خیلی مبهم.
اما با وجود همه ی کم و کاستی هایی که داشت باعث شد که یه چیزایی واسم روشن تر بشه:
این که حقیقتا چقدر دنیای هالیوود(و در کل شهرت) بی رحم و کثیفه،
و مهم تر از اون این که چقدر مایکل تنها بوده،خیلی سخته تو دنیایی زندگی کنی که به هیچ کس نمیتونی اعتماد کنی و همه میخوان زیر پاتو خالی کنن،واقعا از این لحاظ متاثر شدم

فردای من و تو باز هم تاریک است
سالی که نکوست از بهارش پیداست...

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24940 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: مستند بی بی سی درباره مایکل
فکر کنم مشکل از مستنده نیست، من مستند رو ندیدم ولی همه شما میگین مبهم بوده و زمینه مایکلیش کم بوده، خب بهتر نیست یکم خودتون فکر کنین و بقیه راه رو خودتون برین یا نه همش باید بیان خودشون بهتون کامل توضیح بدن، نمیشه یکم خودتون فکر کنین و تحقیق؟ برای اینکه زمینه مایکلیش کم بوده، به نظر شما از این نظر کم بوده که از نیکوکاری های مایکل نشون نداده؟ یعنی اینکه از نظر اسرار هالیوود نشون داده زمینه مایکلیش کم بوده؟ به نظرم اونقدر مستند خوبی بوده که شما دارین در موردش بحث میکنین، و گرنه اینقدر مستند در مورد مایکل و نیکوکاری هاش هست که شما اصلا ندیدین ولی این یکی رو دارین در موردش بحث میکنین...

دنیای هالیوود خیلی پیچیده تر از این حرفاست، البته من این مستند رو ندیدم ولی به نظرم اگه از یک دیدگاه دیگه هم به زندگی مایکل پرداخته که شما بپردازین(خدا کنه که بپردازین) خیلی ارزش داره با همه کم و کاستی هاش...

این رو باید حساب کنین که هر مستند از یک دیدگاه به مایکل یا به هر شخصیت دیگه ای میپردازه، مثلا یک مستند در مورد موسیقی و هنر مایکل، یکی نیکوکاری مایکل، یکی زندگی شخصی، این یکی هم از این دیدگاه پرداخته و باید اینو قبول کنین...

بهتره برای جاهایی که مبهم هست، خودمون یکم فکر و تحقیق و تبادل نظر بکنیم، نه؟
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار, Mohsen.srn, NicoleL2

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24942 توسط شاپرک
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک پاسخ: مستند بی بی سی درباره مایکل
مستندها ، بیان واقعیت ها هستند و فاقد قضاوت ، یا دست کم با قضاوت غیر مستقیم و نامحسوس. بنابراین پیش زمینه ی ذهنی قبلی هر کس به شدت در برداشتی که از مستند میکنه و قضاوت نهایی اش، تاثیر گذار هست. خب ماها که به هر حال پیش زمینه ی به حقیقت نزدیکتری نسبت به مردم عادی داریم برداشت مثبت تری نسبت به اونا هم خواهیم داشت. برای من به شخصه اهمیت برنامه های مایکلی که شبکه های پر بیننده پخش میکنن نه از جهت خوش آمدن یا نیومدن خودامون ، بلکه از اون جهت هست که چه اثری روی نظرات افراد معمولی داره و آیا میتونه در عین واقعی بودن، شناخت بهتری از مایکل به اونها بده یا نه. به خاطر همین دوست دارم بدونم از این مستند غیر فن ها چه برداشتی کردن؟ شما چی چه نظراتی ازشون شنیدین؟ آیا مثل موردی که من دیدم بد برداشت کردن یا نه؟؟؟

شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
كاربر(ان) زير تشكر كردند: FeanoR, NicoleL2

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24944 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: مستند بی بی سی درباره مایکل
همه مستند ها بیانگر واقعیت نیستند.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24945 توسط شاپرک
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک پاسخ: مستند بی بی سی درباره مایکل
درسته اما اونها که میگی مفهوم ذاتی مستند رو زیر پا گذاشتن و در اسم شاید ، ولی در اصل دیگه مستند محسوب نمیشن!

شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24947 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: مستند بی بی سی درباره مایکل
فکر نکنم غیر فن ها وقتی برای دیدن این مستند بذارن ! من که اطلاع خاصی ندارم و کلا اطرافیانم ندیدن این مستند رو، یعنی وقتشون رو برای مستندی در مورد مایکل نمیذارن ! البته منم ازشون سوالی نکردم...

ولی به نظرم 80 درصد غیر فن ها این مستند رو ندیدن و اصلا وقتی برای هیچکدوم از مستندهایی در مورد مایکل نمیذارن، چون مهم نیست براشون، یعنی مایکل شخصیت مهمی براشون نیست !

20 درصد اگه دیده باشن، 18 درصد اون نتیجه ای که خودشون میخواستن از این مستند بهش رسیدن !

2 درصد احتمالا به نتیجه خوبی رسیدن که از این 2 درصد، 1/98 درصد دیگه بعدش همه چی رو فراموش میکنن و اصلا انگار مستندی نبوده !

0/0098 احتمالا بعدش بر اساس این مستند همیشه دیدگاه معمولی و خوبی تو ذهنشون از مایکل ثبت میشه !

0/01 احتمالا بعدش میشینن یکم با چند تا فن حرف میزنن تا نتیجه واضح تری بگیرن !

0/002 احتمالا بعدش در مورد مایکل تحقیق میکنن و شاید امجی فن بشن !

اینا همه ش یک شوخی بیشتر نبود :D ولی نتیجه ای که از نظر منطقی میشه گرفت، فکر نکنم زیاد با این تفاوتی داشته باشه :D اما خودم خیلی خیلی دوست دارم تمام غیر فن ها نتیجه خوبی گرفته باشن از این مستند در مورد مایکل و اون سری افرادی که دید بدی نسبت به مایکل در ذهن ها و افکارشون داشتن، این عوض بشه و یک دید خوبی پیدا کنن نسبت به مایکل...

ولی فکر کنم حتی خود کسی که این مستند رو هم درست کرده، اون شکلی که خودش میخواسته نشون داده و نتیجه گیری کرده، :D مستند در اصل باید لایه لایه باشه یعنی در این موضوعات این شکلی، باید لایه لایه باشه، یک لایه برای عموم که یک درک کلی پیدا کنن و به دست بیارن و یک لایه برای خواص که تا یک حدی به یک نتایجی برسن و بقیه شو خودشون به دست بیارن...

خیلی دوست دارم این مستند رو ببینم.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شاپرک

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.798 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا