Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

مستند بی بی سی درباره مایکل

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24869 توسط sepideh jackson
همونطور که میدونید امشب توی کانال بی بی سی درباره مایکل مستندی نشون دادن
توی مستند بیشتر به مایکل توهین کردن و واقعیت ها رو پینهان کردن و خیلی از شایعه ها رو دوباره توش گفتن X-(
من انتظار داشتم اگه از مایکل خوب نمیگن حداقا راجبعش بد حرف نزنن مخصوصا حالا ک داریم به ساگردش نزدیک میشیم... :( اسم مستندش راجبه مایکل بود ولی بیشتر چیزای متفرقه رو نشون داد...چه میدونم مراکز توانبخشی معتادا و کاباره هارو...واقعا ک ادم متاسف میشه...این وسط ابروی کسای دیگه رو هم برد...جالبه از حادثه ی پپسی میگه ولی نمیگه بااون 150 میلیون دلاری ک پپسی به مایکل داد.مایکل چیکار کرد اون پول رو... :(

از نظر شما ها نباید به این کار بی بی سی اعتراض کنیم ؟

:-*
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شاپرک, Michaellover

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24870 توسط aisan
پاسخ داده شده توسط aisan در تاپیک پاسخ: مستند بی بی سی درباره مایکل
من بعد از دیدن این مستند خیلی ناراحت شدم به خاطر زندگی سختی که مایکل داشت. به نظرم بد نبود اولش منم به این اعتراض کردم که مایکل مثل بقیه ی هالیوودیا خوش گذرون نبود.ولی این مستند برای نشون دادن چهره ی مایکل نبود برای نشون دادن پشت پرده ی اتفاقاتی بود که برای مایکل افتاد و با افرادی که باهاش در ارتباط بودن بود از این نظر خوب بود که تمام شایعاتی که در مورد مایکل بود رو کامل رد کرد :-??

when you have faith in yourself you dont need others to believe in you
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Michaellover

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل - 13 سال 2 ماه قبل #24871 توسط Mohsen.srn
پاسخ داده شده توسط Mohsen.srn در تاپیک پاسخ: مستند بی بی سی درباره مایکل
مستند کاملی نبود. اطالاعات غلطی هم توش بود. ولی برداشت کلی ای که یه نفر که طرفدار مایکل نیست یا زیاد اخبارش رو دنبال نمیکنه و کسی که مایکل رو گناه کار میدونه، میتونه این باشه که مایکل قربانی اطافیانش شد. مایکل بی گناه بود و چون نمیخواست جزئی از سیستم باشه، سعی کردند حذفش کنند.

خلاصه مستند این یود که مایکل در مورد اتهامات 1993 و 2003 گناه کار نبود.

در واقع انگار سازنده ی مستند خوب به حرف های مایکل توی ترانه هاش گوش داده بود رفته بود تا واقعیت رو کشف کنه. در واقع با ترانه های مایکل مشورت کرده بود.
البته نظر شما رو هم میخوام بدونم.

!You’re probably better than you think you are
Last edit: 13 سال 2 ماه قبل by Mohsen.srn.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شهروز, Michaellover

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24872 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: مستند بی بی سی درباره مایکل
به نظرم من این مستند خیلی ریشه‌ای داشت زندگی اسرارآمیز مایکل رو شرح می‌داد. هرچند که فقط در همان سطح ریشه ماند و اصلا توضیح بیشتری داد. فکر کنم اکثر مردمی که از زندگی جکسون چیز زیادی نمی‌دونن از این مستند چیزی نفهمیدن. اگر هم فهمیدن همانی بود که آقا محسن اشاره کرد: «مایکل بی گناه بود و چون نمیخواست جزئی از سیستم باشه، سعی کردند حذفش کنند.» خود مستندساز هم این موضوع را در آخر فیلم عنوان کرد. منظورم همان جمله‌ای است که به کنایه به «هالیوود» زد. در کل مستند بدی نبود. حداقل از خیلی از مستندهای دیگه‌ای که به فارسی ترجمه شدن و دوستان همگی شاهد آن بودیم بهتر بود.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Mohsen.srn

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24880 توسط aisan
پاسخ داده شده توسط aisan در تاپیک پاسخ: مستند بی بی سی درباره مایکل
اگه کسایی که هر چی ما میگیم بابا اینا شایعس باور نمیکنن شاید با دیدن این مستند بفهمن که ما یه چی میدونیم که میگیم. ولی نمیتونه کسی و جذب مایکل کنه. :dnkw:

when you have faith in yourself you dont need others to believe in you

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24881 توسط Michaellover
پاسخ داده شده توسط Michaellover در تاپیک پاسخ: مستند بی بی سی درباره مایکل

"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.807 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا