Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

مستند بی بی سی درباره مایکل

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24912 توسط sepideh jackson
پاسخ داده شده توسط sepideh jackson در تاپیک پاسخ: مستند بی بی سی درباره مایکل
اتفاقا اونایی که ام جی فن نبودن به همین نتیجه رسیدن با دیدن این مستندهجو.........!!!!!!!!!!1 X-( X-( X-(
که اره پس مایکل جکسون همچین کسی بوده...BBC با اینکارش دوباره این ادمایی رو که عقلشون به چشمشون هست رو به مایکل عزیز بدبین کرد...!! :( :(
واقعا من نمیدونم چرا بعضیا خوششونم اومده...به جای اینکه یه مستند بزارن راجه به کارای مایکل...راجبه اینکه چه انسان بزرگی بوده... :x
اون وقت از کاباره و معتاداو قاتلا میگه...

:-*

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24913 توسط کوچکترین طرفدار
درود
والا هر کسی نظر خودش رو داره
به نظر من این مستند از اون مستندی که شبکه 4 سال پیش گذاشته بود خیلی بهتر بود
بعضی مسائلی که واسه کسایی که طرفدار نبدودن مبهم بود رو روشن کرد مثل قضیه دادگاه ها و اتهامات و غیره و من اصلا نفهمیدم کدوم قسمتش شبهه ایجاد کرده
دیگه بهتر از اینکه هیچ برنامه ای در مورد مایکل نشون ندن و مردم رو تو جهالت خودشون رها کنن
نباید انتظار داشت مستندی نشون بدن که توش افراد از اول تا اخر قربون صدقه مایکل برن.
سپاس

مایکل آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم...
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Mohsen.srn

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل - 13 سال 2 ماه قبل #24918 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: مستند بی بی سی درباره مایکل
به نظر من یه سری از اطلاعات داخل مستند جالب و شنیدنی بود، اما نکات منفی کم نداشت.
مستند تا حدی حالت قضاوت به خودش گرفته بود و بینهایت گنگ بود.
متاسفانه ترجمه واقعا ایراد داشت. بعضی از جمله ها حس اصلی گوینده رو نمی رسوندن.

افرادی هم که برای مصاحبه انتخاب شده بودن، افراد زیاد قابل اعتمادی به نظر نمی رسیدن.

اما از این دید که از دریچه ای دیگه با مایکل مواجه شده بود، برتری داشت.
در کل دیدنش برای من بهتر از ندیدنش بود، اما دوست داشتم این مستند رو دانلود کنم و تو خونه تنها تماشا کنم.

Keep The Faith
Last edit: 13 سال 2 ماه قبل by Hamid.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: sepideh jackson, کوچکترین طرفدار, Mohsen.srn

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24922 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: مستند بی بی سی درباره مایکل
من ندیدم این مستندو اگه تکرار نشون میده یکی به من هم اطلاع بده

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24923 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: مستند بی بی سی درباره مایکل
فکر میکنم ما به عنوان هواداران مایکل باید بیشتر خوشحال بشیم که یک مستند همه شایعاتو رو کنه و بازشون کنه نه اینکه فقط دوست داشته باشیم همیشه از خوبی های مایکل بگن . اون جوری همیشه علامت سوال درباره اتهامات مایکل و اعتیادش و ... تو ذهن مردم باقی میمونه . بنظرم خیلی خوب اتهامات رو رد کرده بود و ایرادی هم توی موضوع اعتیاد نمیشه بهش گرفت . اما متاسفانه افرادی که باهاشون مصاحبه شد به نظر از حلقه های خیلی نزدیک به مایکل نبودن و موضوع رو از برداشت شخصی خودشون می گذروندن . یک مساله درباره ازدواج های مایکل بود که نادرست بود و مشخص بود که سازنده فیلم واقعا آشنایی عمیقی با اتفاقات و افرادی که اطراف مایکل بودن نداشته . اما جملات خیلی خوب و کلیدی از زبان مصاحبه کنندگان گفته شد که من تاثیرش رو روی اطرافیان دیدم . عجیبه که کسی این مستند رو دقیق ببینه و بعد بگه مایکل گناهکار بوده .
بد نبود بی.بی.سی برای ترجمه این فیلم از کسی که به مایکل تسلط داره کمک می گرفت .
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, شهروز, کوچکترین طرفدار, Mohsen.srn, شاپرک, Michaellover

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24929 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: مستند بی بی سی درباره مایکل

Nasim نوشته: فکر میکنم ما به عنوان هواداران مایکل باید بیشتر خوشحال بشیم که یک مستند همه شایعاتو رو کنه و بازشون کنه نه اینکه فقط دوست داشته باشیم همیشه از خوبی های مایکل بگن . اون جوری همیشه علامت سوال درباره اتهامات مایکل و اعتیادش و ... تو ذهن مردم باقی میمونه . بنظرم خیلی خوب اتهامات رو رد کرده بود و ایرادی هم توی موضوع اعتیاد نمیشه بهش گرفت . اما متاسفانه افرادی که باهاشون مصاحبه شد به نظر از حلقه های خیلی نزدیک به مایکل نبودن و موضوع رو از برداشت شخصی خودشون می گذروندن . یک مساله درباره ازدواج های مایکل بود که نادرست بود و مشخص بود که سازنده فیلم واقعا آشنایی عمیقی با اتفاقات و افرادی که اطراف مایکل بودن نداشته . اما جملات خیلی خوب و کلیدی از زبان مصاحبه کنندگان گفته شد که من تاثیرش رو روی اطرافیان دیدم . عجیبه که کسی این مستند رو دقیق ببینه و بعد بگه مایکل گناهکار بوده .
بد نبود بی.بی.سی برای ترجمه این فیلم از کسی که به مایکل تسلط داره کمک می گرفت .

من این مستند رو ندیدم اما نکته ای که گفتی نسیم جان در مورد افراد مصاحبه شده در اکثر مستند هایی که در مورد مایکل ساخته میشه وجود داره افرادی که مصاحبه می شوند از افرادی هستند که اصلا معلوم نیست چقدر به مایکل و خانواده اش نزدیک بودن و این مطالبی که بیان می کنن چقدر صحت داره...

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
كاربر(ان) زير تشكر كردند: sepideh jackson

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.275 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا