به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
خواب ها و رویا های مایکلی
13 سال 7 ماه قبل - 13 سال 7 ماه قبل #18674
توسط Elnaz

توی انجمن قبلی من هم خواب مایکلی گذاشته بودم. کسی یادش هست؟ در جنگلهای گیلان
)
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: خواب ها و رویا های مایکلی
فرناز!mjforever نوشته: خواب جالبی بود الناز

توی انجمن قبلی من هم خواب مایکلی گذاشته بودم. کسی یادش هست؟ در جنگلهای گیلان

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 13 سال 7 ماه قبل by Elnaz.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 7 ماه قبل #18676
توسط blackfire
علم و دانش همان قدرت است ...
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: خواب ها و رویا های مایکلی
ااااااااااااا
من نبودم میشه دوباره بگی
من نبودم میشه دوباره بگی
علم و دانش همان قدرت است ...
13 سال 7 ماه قبل #18871
توسط Farnaz
یادم نیست دیگه چی بهش یاد می دادم اما می دونم که بامزه حرف می زد
) 
منم خوابای النازو یادم نمیاد
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: خواب ها و رویا های مایکلی
mjforever نوشته: خواب جالبی بود الناز
خواب تو از همه منطقی تر بود
حالا چی فارسی بهش یاد دادی؟!
یادم نیست دیگه چی بهش یاد می دادم اما می دونم که بامزه حرف می زد

منم خوابای النازو یادم نمیاد

كاربر(ان) زير تشكر كردند: Jasmine Jackson-mjforever
13 سال 7 ماه قبل - 13 سال 7 ماه قبل #19271
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: خواب ها و رویا های مایکلی
خواب دیده بودم (چندین سال پیش) که مایکل در جنگلهای گیلان گم شده بود. کمک خواست تا بتونه از دست مردم فرار کنه تا بین هوادارا له نشه. خیلی نگران و ترسیده بود. منم به اعتمادش خیانت نکردم و به کسی نگفتم مایکل کجاست و توی یک کلبه نگهش داشتم. ولی بعد خبردار شدن و پلیس اومد سراغش بردنش یادم نمیاد دستگیر شد یا نجاتش دادن اما یادمه توی خواب دادم زدم که نبرینش من هنوز بغلش نکردم!
یکی دیگه هم مراسم عروسی من و مایک بود. خیلی شیطنت میکرد و حوصلهی خانوادهی من رو سر برده بود از روی این میز میپرید روی اون میز و خلاصه از اینجور شیطنتها. مادربزرگم هم میگفت که این بچه چشه چرا اینطوری میکنه؟! قحطی شوهر بود؟! خلاصه یک لحظه غافل شدم دیدم مایک رفته منم سر اونها غر زدم گفتم دیدین انقدر گیر دادین که قهر کرد رفت! وحشتناک ناراحت شدم! اساسی!....!!!!
این قدیمیها بود.
بعد از فوتش هم دو بار خوابش رو دیدم. یک بار که طبقهی پایین خونهی ما کنسرت داشت و من از بالا تونستم ببینمش اما از اینکه نمیتونستم برم طبقهی پایین عصبی بودم. بار آخر هم که بالاخره بعد از این همه سال بغلش کردم و دیگه هم خوابش رو ندیدم. مدتی بعد از فوتش بود. چیزی که از تصویرش یادمه اینه که قد خیلی بلندی داشت خیلی آروم و مطمئن بود. پیرهن سفید تنش بود با موهای خیلی بلند و فرفری و کلا خواب خیلی خوبی بود. دوست دارم اینطوری فکر کنم که برای آروم کردن من که زیاد از مرگش ناراحت نباشم از بهشت اومده بود و دیگه هم رفت اونجا و برنگشت.
یکی دیگه هم مراسم عروسی من و مایک بود. خیلی شیطنت میکرد و حوصلهی خانوادهی من رو سر برده بود از روی این میز میپرید روی اون میز و خلاصه از اینجور شیطنتها. مادربزرگم هم میگفت که این بچه چشه چرا اینطوری میکنه؟! قحطی شوهر بود؟! خلاصه یک لحظه غافل شدم دیدم مایک رفته منم سر اونها غر زدم گفتم دیدین انقدر گیر دادین که قهر کرد رفت! وحشتناک ناراحت شدم! اساسی!....!!!!
این قدیمیها بود.
بعد از فوتش هم دو بار خوابش رو دیدم. یک بار که طبقهی پایین خونهی ما کنسرت داشت و من از بالا تونستم ببینمش اما از اینکه نمیتونستم برم طبقهی پایین عصبی بودم. بار آخر هم که بالاخره بعد از این همه سال بغلش کردم و دیگه هم خوابش رو ندیدم. مدتی بعد از فوتش بود. چیزی که از تصویرش یادمه اینه که قد خیلی بلندی داشت خیلی آروم و مطمئن بود. پیرهن سفید تنش بود با موهای خیلی بلند و فرفری و کلا خواب خیلی خوبی بود. دوست دارم اینطوری فکر کنم که برای آروم کردن من که زیاد از مرگش ناراحت نباشم از بهشت اومده بود و دیگه هم رفت اونجا و برنگشت.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 13 سال 7 ماه قبل by Elnaz.
13 سال 7 ماه قبل #19272
توسط شاپرک
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک پاسخ: خواب ها و رویا های مایکلی
چقدر خوابهات جالب و باحال بودن. من به بعد اون خوابی که همینجا تعریف کردم یه خواب دیگم دیدم که حزن انگیز ترین خوابم هم شد و دیگه ندیدمش.
تو خواب دیدم که مایکل قشنگ من خمیده و چروکیده ست... مریض بود و به طور عجیبی غمگین...سرش پایین بود و تو یه خیابون راه میرفت و من و یه جمعیت کم تعداد پشت سرش همراهیش میکردیم. فضا خیلی ناراحت کننده بود... کسی حرفی نمیزد. فقط راه میرفتیم... یهو بارون گرفت. دیدم بارونی مایکل تو دست منه. تندی خودمو بهش رسوندم و بارونیشو انداخنم رو شوته های ظریف و تکیده ی مایکل. (یاد آوری این تصویر هنوزم غمگینم میکنه- به این فکر میکردم که چی به سراون شونه های ستبر و مردونه ای که میتونستم ساعتها چشم ازش برندارم اومده...) یه پسره هم اومد و دستکشش رو دستش کرد. دستکشی که یه لنگه بود...!
و همینطوری میرفتیم و میرفتیم...
تو خواب دیدم که مایکل قشنگ من خمیده و چروکیده ست... مریض بود و به طور عجیبی غمگین...سرش پایین بود و تو یه خیابون راه میرفت و من و یه جمعیت کم تعداد پشت سرش همراهیش میکردیم. فضا خیلی ناراحت کننده بود... کسی حرفی نمیزد. فقط راه میرفتیم... یهو بارون گرفت. دیدم بارونی مایکل تو دست منه. تندی خودمو بهش رسوندم و بارونیشو انداخنم رو شوته های ظریف و تکیده ی مایکل. (یاد آوری این تصویر هنوزم غمگینم میکنه- به این فکر میکردم که چی به سراون شونه های ستبر و مردونه ای که میتونستم ساعتها چشم ازش برندارم اومده...) یه پسره هم اومد و دستکشش رو دستش کرد. دستکشی که یه لنگه بود...!
و همینطوری میرفتیم و میرفتیم...
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
كاربر(ان) زير تشكر كردند: NicoleL2
- Michaellover
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
13 سال 7 ماه قبل #19291
توسط Michaellover
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
پاسخ داده شده توسط Michaellover در تاپیک پاسخ: خواب ها و رویا های مایکلی
من هر چي شبا به مايكل فكر ميكنم تا خوابشو ببينم اين اتفاق نمي افته
اما بچه بودم به جومونگ فكر ميكردم در جا خوابشو ميديم اه چه خوابايي بود
اما بچه بودم به جومونگ فكر ميكردم در جا خوابشو ميديم اه چه خوابايي بود

"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.987 ثانیه