Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

خواب ها و رویا های مایکلی

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #15465 توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: خواب ها و رویا های مایکلی
نسیم؟!!!:o
شبی که خواب مایکل رو دیدی قبل از خوابیدن احیانا فیلم blade رو ا نگاه نکرده بودی که؟:D

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #15487 توسط Jasmine Jackson-mjforever
فکر کنم twilight دیده بود تحت تاثیر کار جاسپر قرار گرفته بود ;))

mj for ever....

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #15490 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: خواب ها و رویا های مایکلی
محمد نه راستش ! به خون مایکل هم رحم نمیکنم !:D =)) =P~

من این فیلم رو ندیدم احسان .میشه معرفیش کنی ؟
راستش من از خیلی سال پیش علاقه شدیدی به خون آشامها و شخص کنت دراکولا دارم و دورانی از عمرم رو دنبال ایشون می گشتم ! برای من خواب دیدن درباره خون آشام و دراکولا و نیش و خون و... عجیب نیست ! حضور مایکل این خواب رو خاص کرده بود ! :mj10:

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #15501 توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: خواب ها و رویا های مایکلی
پس نسیم ای کاش وقتی مایکل رفته بود رومانی برای کنسرت شما هم میرفتی.هم مایکل رو میدیدی و هم با کنت دراکولا یه دیداری میکردی.

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #15503 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: خواب ها و رویا های مایکلی

Ehs@n نوشته: پس نسیم ای کاش وقتی مایکل رفته بود رومانی برای کنسرت شما هم میرفتی.هم مایکل رو میدیدی و هم با کنت دراکولا یه دیداری میکردی.

آخ گفتی داغ دلم تازه شد ... مایکل که مارو گذاشت رفت حداقل تو بیا دیگه درا جونم :* :x ...

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل - 13 سال 9 ماه قبل #15507 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: خواب ها و رویا های مایکلی
واااااااااااااااااااااااااااااای دوستان من دیشب بعد از 4 ماه تونستم درست و حسابی بخوابم اونم چه خوابی یعنی حدوده چهار ماه بود که خواب درست و حسابی نداشتم میانگینه خوابم تو 24 ساعت فقط 3 ساعت بود
بگذریم
دیشب داشتم با محمد قبل خواب صحبت میکردم در مورده مایکل موقع رفتن بهم گفت خواب مایکلی ببینی و دعاش در حقم مستجاب شد :D
واقعا دمت گرم محمد جاااااااااااااااان

دیشب خواب دیدم که رفتم لندن تور this is it هم داره برگزار میشه:clp2: :clp2: انقدر خوشحال بودم که نفهمیدم چه جوری خودمو رسوندم جلویه جلو نزدیک استیج:hilrs: :hilrs: وسطه اجرایه بیلی جین بود که یهو دیدم مایکل به من اشاره میکنه میگه بیا بالا منم که انقد خوشحال بودم که اصلا حد نداره:-P :-P :-P
حالا رفتم بالا مایکل یه دست لباسه بیلی جین بهم داده میگه بقیه ی اجرا رو تو برو من گفتم که بلد نیستم اون بهم یه لبخند تحویل داد و گفت بلدی:hilrs: :hilrs: :hilrs: :hilrs: بعد یه دفعه دیدم کلی آدم دارن جلوم دست میزنن و تشویقم میکنن منم دلو زدم به دریا و شروع کردم اجرا که تموم شد مایکل کلاشو پرت کرد سمت من منم هول شدم گذاشتم سرم:D :D :D که دیدم اشاره کرد پرتش کنم طرفه مردم بعد یه دفعه یه ضدههههههههه حاله خفن خوردم که خیلی اعصابمو خورد کرد یه دفعه چهره ی موری:puke! :puke! اومد جلو چشم از خواب پریدم:argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue:
Last edit: 13 سال 9 ماه قبل by mohammad.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.895 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا