نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
13 سال 9 ماه قبل #14815
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
فرناز چند تا پیشنهاد دارم ؛
اول اینکه فرزام جان واقعا ممنون از ویدئوهات - اما بنظرم بهتره هفته ای یک ویدئو فقط آپلود کنی اونم توی یک روز خاص از هفته تا مطالب زیاد نشه و صفحه شلوغ نشه .
بعد هم خواهشا عنوان هر چیزی رو که آپلود میکنید انگلیسی باشه نه فارسی .
من میخوام هر هفته یک قطعه از آهنگ های مایکل رو که معنی میده تنها بذارم . نظرت چیه ؟
اول اینکه فرزام جان واقعا ممنون از ویدئوهات - اما بنظرم بهتره هفته ای یک ویدئو فقط آپلود کنی اونم توی یک روز خاص از هفته تا مطالب زیاد نشه و صفحه شلوغ نشه .
بعد هم خواهشا عنوان هر چیزی رو که آپلود میکنید انگلیسی باشه نه فارسی .
من میخوام هر هفته یک قطعه از آهنگ های مایکل رو که معنی میده تنها بذارم . نظرت چیه ؟
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 9 ماه قبل #14826
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
راجع به عنوان بهتره هم فارسی باشه هم انگلیسی
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 517
13 سال 9 ماه قبل #14851
توسط farzam
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
تو چه روزايي مثلا آپ كنيم ؟
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
13 سال 9 ماه قبل #14857
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
هفته رو از دوشنبه در نظر بگیرید ، هر روزی که دوست داری .فقط ثابت باشه.
13 سال 9 ماه قبل - 13 سال 9 ماه قبل #14907
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
البته نمی شه زیاد روی این قضیه حساب کرد چون بچه های دیگه هم که مربوط به اینجا نیستن اونجا پست می دن اونوقت ممکنه دقیقا همون روزی که فرزام ویدو می ذاره همون موقع هم پست داده شه
راستی حمید جان تکلیف این ادمین نوبتیه چی شد؟! خودم انجام بدم یعنی؟ میخوام نسیم یا بقیه دعوت کنن دوستاشونو تا لایکها بالاتر بره

راستی حمید جان تکلیف این ادمین نوبتیه چی شد؟! خودم انجام بدم یعنی؟ میخوام نسیم یا بقیه دعوت کنن دوستاشونو تا لایکها بالاتر بره
Last edit: 13 سال 9 ماه قبل by Farnaz.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
13 سال 9 ماه قبل #14915
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
فرزام چی چی انت خوب نیست . مال من همیشه وصله , قطعی نداره . فوقش سرعتش یه ذره میاد پایین . تازه اکثر اوقات سرعت رو زیاد تر هم میکنه . اگه خواستی ادی منو اد کن اونجا بگم . اینجا به هم میخوره .

www.fullmjj.ir
مدیران انجمن: FeanoR
زمان ایجاد صفحه: 3.205 ثانیه