نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
13 سال 9 ماه قبل #14510
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
فرناز جان یک نظرخواهی کن اگر همه موافقن درباره متن معرفی اونو ویرایش کنی بریم سر مسائل بعدی !

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 9 ماه قبل #14518
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
من موافقم متن جالب و عمیقی بودش(متن نسیم)
بقیه دوستان هم متن ها رو بخونن همینجا بگن کدومش بهتر بودش(فکر کنم نیازی به نظر سنجی نباشه ولی اگه میخواستین نظر سنجی و رای گیری بذارین اینجا بگین من براتون بذارم)
بقیه دوستان هم متن ها رو بخونن همینجا بگن کدومش بهتر بودش(فکر کنم نیازی به نظر سنجی نباشه ولی اگه میخواستین نظر سنجی و رای گیری بذارین اینجا بگین من براتون بذارم)
13 سال 9 ماه قبل #14544
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
نسیم اینو توی قسمت بیوگرافی بذارم بهتره یا همون about
13 سال 9 ماه قبل #14553
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
همون about رو بذار فعلا تا برای بیوگرافی هم یک فکری بکنیم !!!
13 سال 9 ماه قبل #14563
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
مثه اینکه باکس about تایه حدی می شه نوشت یعنی دوتا جمله ی اخر که به فارسی ترجمه شده اصن کپی نمی کنه یا اجازه ی تایپ نمی ده
منم گذاشتم توی قسمت بیوگرافی دیگه نمی دونم چیکار کنیم

13 سال 9 ماه قبل #14814
توسط Nasim
عجب !!! نمیشه جمله ها رو پشت سر بذاری ؟ فارسیشو ؟
farnaz mj نوشته: مثه اینکه باکس about تایه حدی می شه نوشت یعنی دوتا جمله ی اخر که به فارسی ترجمه شده اصن کپی نمی کنه یا اجازه ی تایپ نمی ده
عجب !!! نمیشه جمله ها رو پشت سر بذاری ؟ فارسیشو ؟
مدیران انجمن: FeanoR
زمان ایجاد صفحه: 2.505 ثانیه