- تشکرهای دریافت شده: 1357
نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
13 سال 8 ماه قبل #12059
توسط FeanoR
نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون ایجاد شد توسط FeanoR
خب با انتخاب شدن ادمین به نمایندگی از بچه ها این تایپیک لازم بودش
هر کسی پیشنهادی و ایده ای در مورد این پیج داره میتونه اینجا بگه تا مورد بررسی قرار بگیره
هر کسی پیشنهادی و ایده ای در مورد این پیج داره میتونه اینجا بگه تا مورد بررسی قرار بگیره
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 8 ماه قبل #12070
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
پیشنهاد من همونه که قسمت معرفی پیج رو تغییر بدیم جوری که اهداف توش مشخص باشه و جمله ای کلیدی هم داشته باشه . خودمم داوطلب نوشتنش هستم

13 سال 8 ماه قبل - 13 سال 8 ماه قبل #12403
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
من با نسیم موافقم بچه ها اگه پیشنهادی دارین بگین تا انجام بدم الان که ادمین شدم می تونم کمک کنم
مشارکت کنید
مشارکت کنید

Last edit: 13 سال 8 ماه قبل by FeanoR.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nasim
13 سال 8 ماه قبل #12597
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
نسیم جون تو بگو چی دوست داری جاش بنویسی تا هم من ببینم هم بقیه
13 سال 8 ماه قبل #12648
توسط Farnaz
خب بچه ها اینم ایده های نسیم:
اینکه آیا هدف این صفحه :
1- جمع کردن تمام هوادارن مایکل و ثبت یک رکورد برای مایکل
2-اتحاد صفحه های مایکل در fb که پراکنده هستند در یک صفحه جامع
3- تنها یک صفحه برای ما (یعنی کسانی که به صفحات دیگر علاقه ندارن !!!!!!!!!)
و اینکه آیا این صفحه بین المللی هست یا فقط برای ایرانی هاست ؟!!!!
یه هفته فرصت دارین تا برای معرفی بهتره پیچ نظراتونو بگین و اخر سر هرچی شد جمع اوری میشه و اونجا می ذاریم
اینکه آیا هدف این صفحه :
1- جمع کردن تمام هوادارن مایکل و ثبت یک رکورد برای مایکل
2-اتحاد صفحه های مایکل در fb که پراکنده هستند در یک صفحه جامع
3- تنها یک صفحه برای ما (یعنی کسانی که به صفحات دیگر علاقه ندارن !!!!!!!!!)
و اینکه آیا این صفحه بین المللی هست یا فقط برای ایرانی هاست ؟!!!!
یه هفته فرصت دارین تا برای معرفی بهتره پیچ نظراتونو بگین و اخر سر هرچی شد جمع اوری میشه و اونجا می ذاریم
13 سال 8 ماه قبل #12649
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
بچه ها یکم اهدافتون رو والاتر و بیارین بالاتر
میدونین اهداف باید در سطح اسم مایکل باشه ما میخوایم اسم مایکل رو خوب نگه داریم و یک هدفی میخوایم که سطح بالایی داشته باشه خیلی بالاتر فکر کنین خیلی ما به اهداف بالاتر احتیاج داریم
بهتر شناسوندن مایکل و اینکه نشون بدیم ما هم هستیم طرفدار های ایرانی مایکل زیادن و میتونیم تو خیلی چیزها و سرنوشت ها تاثیر بذاریم
باید اهداف بالا باشه
اینجا خلاقیت نیاز هست پس همه فکر کنین و یک ابتکاری به خرج بدین و همه اینجا پست بدین حتی مدیر ها باید همه همکاری کنیم
میدونین اهداف باید در سطح اسم مایکل باشه ما میخوایم اسم مایکل رو خوب نگه داریم و یک هدفی میخوایم که سطح بالایی داشته باشه خیلی بالاتر فکر کنین خیلی ما به اهداف بالاتر احتیاج داریم
بهتر شناسوندن مایکل و اینکه نشون بدیم ما هم هستیم طرفدار های ایرانی مایکل زیادن و میتونیم تو خیلی چیزها و سرنوشت ها تاثیر بذاریم
باید اهداف بالا باشه
اینجا خلاقیت نیاز هست پس همه فکر کنین و یک ابتکاری به خرج بدین و همه اینجا پست بدین حتی مدیر ها باید همه همکاری کنیم
مدیران انجمن: FeanoR
زمان ایجاد صفحه: 1.093 ثانیه