- تشکرهای دریافت شده: 328
فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
14 سال 1 ماه قبل #4395
توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
آره منم دیگه قانع شدم که تو رکوردمو زدی.
امیدوارم سال بعد برات سال بهتری باشه وحید جان
امیدوارم سال بعد برات سال بهتری باشه وحید جان
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
14 سال 1 ماه قبل #4396
توسط Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
رشتت مگه چیه وحید ؟
تو تاخیر چی ؟ میتونی رکورد بزنی ؟
تو تاخیر چی ؟ میتونی رکورد بزنی ؟

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
14 سال 1 ماه قبل #4398
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
بگم تعجب نکنین ها
من رشتم علوم اسلامی هست و سوالات شرعی شما رو پاسخ گو هستیم برادران و خواهران گرامی
)
تاخیر نه تاخیر نداشتم چون به حد کافی غیبت داشتم و نصف مدرسه رو همین طوری نرفتم دیگه به تاخیر کارم نکشید
)
من رشتم علوم اسلامی هست و سوالات شرعی شما رو پاسخ گو هستیم برادران و خواهران گرامی

تاخیر نه تاخیر نداشتم چون به حد کافی غیبت داشتم و نصف مدرسه رو همین طوری نرفتم دیگه به تاخیر کارم نکشید

کمتر
بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #4399
توسط Nikolay
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
واقعا به این رشته علاقه داری ؟
من در عوض تاخیرم خیلی زیاد بود.
من در عوض تاخیرم خیلی زیاد بود.
نیچه
14 سال 1 ماه قبل #4400
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
چرا پسرا همیشه وارونه هستن؟
تو رشتت این بوده ام جی فن شدی نبود چی می شدی وحید جان
)

کمتر
بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #4401
توسط Nikolay
نیچه
خوب مایکل هم یکم مذهبی بوده

نیچه
زمان ایجاد صفحه: 0.340 ثانیه