فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #3357
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
شایان برعکس ! دقیقا این اتفاق تو درس های مثل فیزیک و ریاضی میوفته ! شک نکن ! چون همه چی قاطی می شه و سنگینی تصحیح و تعداد شاگردها باعث می شه استاد توجه زیادی نکنه .
درسی رو که گفتم درس مدارهای الکتریکی !!! از یه استاد خیلی کار درست بود !
)
چقدر خاطره دارم من ! یکی دیگه
کلاس دوم دبیرستان درس کامپیوتر
... طرف فقط 2 ماه اومد سر کلاس و هیچی درس نداد بعد امتحان وسط سال گفت فقط فلوچارت از همه امتحان می گیرم هیچ کس هم بلد نبود و اصلا نمی دونست چی هست ! 
با بچه ها تصمیم گرفتیم چوب بکنیم تو سوراخ قفل سالن امتحان ! >
خلاصه اینکار رو کردیم و در باز نشد و نزدیک 150 تا دانش آموز اون روز نجات پیدا کردن ! 
امتحان افتاد چند روز بعد ...
?
باز همین کار رو کردیم اما وسیله آوردن و قفل رو شکوندن !
ما هم تصمیم گرفتیم اعتصاب کنیم
... 5 نفر تصمیم گرفتیم بعد اینکه برگه امتحان رو گرفتیم سفید بلند کنیم و بالای سرمون بگیریم ! ( من نفر 5 ام بودم ! )
امتحان شروع شد ... !
نفر اول ...
برگه رو سفید بلند کرد و 150 نفر هورا .....
)
نفر دوم برگه سفید رو بلند کرد و 150 نفر هورا هورا ....
)
نفر سوم که برگه رو بلند کرد ناظم و مدیر و همه قاطی کردن و داد کشید اگه یک نفر دیگه برگه سفید تحویل بده اخراج می شه ... !!!
تا این رو گفت من تند و تند شعر : الهی هارد دلم فرمت مکن ... ( همون شعر کامپیوتری رو ! ) نوشتم ...

نفر چهارم برگه رو بلند کرد و همه : هورا .... !!!

ناظم قاطی کرد و قسم خورد اخراجتون می کنم !!!
نوبت من شد ...
تا من برگه رو بلند کردم دقیقا 150 نفر برگه هاشون رو بلند کردن !!!
من برگه رو تحویل دادم ناظم گفت هر 5 نفر اخراج ! پشتش 150 نفر امتحان رو بهم ریختن و همه برگه سفید دادن ... !!!
/
فرداش اون 4 نفر رو برای 2 هفته اخراج کردن و نمره مستمری تا آخر سالشون رو صفر گذاشتن !!! اما چون من سفید ندادم و شعر نوشته بودم به من کاری نداشتن !!!
جالبه نمره هم شد 8 ! ( ببین استاده چقدر تعطیل بود ! ) 8->
اما اون 4 نفر شاکی شدن از این قضیه !
گذشت و گذشت و من از تقدیر روزگار شدم مهندس کامپیوتر ! و صد ها برابر بیشتر از دبیرستان فلوچارت خوندم !
(
درسی رو که گفتم درس مدارهای الکتریکی !!! از یه استاد خیلی کار درست بود !

چقدر خاطره دارم من ! یکی دیگه
کلاس دوم دبیرستان درس کامپیوتر

با بچه ها تصمیم گرفتیم چوب بکنیم تو سوراخ قفل سالن امتحان ! >

امتحان افتاد چند روز بعد ...

باز همین کار رو کردیم اما وسیله آوردن و قفل رو شکوندن !

ما هم تصمیم گرفتیم اعتصاب کنیم

امتحان شروع شد ... !

نفر اول ...
برگه رو سفید بلند کرد و 150 نفر هورا .....

نفر دوم برگه سفید رو بلند کرد و 150 نفر هورا هورا ....

نفر سوم که برگه رو بلند کرد ناظم و مدیر و همه قاطی کردن و داد کشید اگه یک نفر دیگه برگه سفید تحویل بده اخراج می شه ... !!!

تا این رو گفت من تند و تند شعر : الهی هارد دلم فرمت مکن ... ( همون شعر کامپیوتری رو ! ) نوشتم ...

نفر چهارم برگه رو بلند کرد و همه : هورا .... !!!

ناظم قاطی کرد و قسم خورد اخراجتون می کنم !!!

نوبت من شد ...

فرداش اون 4 نفر رو برای 2 هفته اخراج کردن و نمره مستمری تا آخر سالشون رو صفر گذاشتن !!! اما چون من سفید ندادم و شعر نوشته بودم به من کاری نداشتن !!!

جالبه نمره هم شد 8 ! ( ببین استاده چقدر تعطیل بود ! ) 8->
اما اون 4 نفر شاکی شدن از این قضیه !

گذشت و گذشت و من از تقدیر روزگار شدم مهندس کامپیوتر ! و صد ها برابر بیشتر از دبیرستان فلوچارت خوندم !

Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by Hamid.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 1424
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #3363
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
عجب خاطره اي بود!!!! بابا شجاعت!!!! خيلي با حال بود !!!!!فكر كنم منم بودم بلند ميشدم البته چشمامو ميبستم و بلند ميشدم!!!!
) حميد پس با هم همكار ميشيم منم كه تموم كنم اين دانشگاه رو باهات همكار ميشم!!!! 
خدا بيامرزه فلوچارت رو كاش هميشه فلوچارت بود!!!!

خدا بيامرزه فلوچارت رو كاش هميشه فلوچارت بود!!!!

Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by شايان.
14 سال 2 ماه قبل #3365
توسط niloofar
پاسخ داده شده توسط niloofar در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
حمید جالب بود
) میدونین پسرا پشت هم هستن برعکس دخترا 
حقیقتش من به دخترا تقلب نمیرسونم بعضی دخترا حسودن دوست نمره دوستشون بیشتر بشه نمیرسونن امتحان جبر 1 داشتم هیچی ننوشته بودم از استرس زیاد یادم رفته بودم دوستم جلوم بود هیچی بهم نرسوند دیگه داشت اشکم در میومد اخه اگه درسیو بیفتم پولشو باید خودم بدم
) یه پسره بغل دستم بود برگشو باهام عوض کرد برام نوشت شدم 14 بالاترین نمره همون پسره بود شد 14.5این تجربه شد خودم تقلب مینویسم میبرم رو مانتوم تو برگه مینویسم میچسبونم میبرم
فعلا امتحانای من شروع نشده اولین امتحانم شنبه هفته دیگس

حقیقتش من به دخترا تقلب نمیرسونم بعضی دخترا حسودن دوست نمره دوستشون بیشتر بشه نمیرسونن امتحان جبر 1 داشتم هیچی ننوشته بودم از استرس زیاد یادم رفته بودم دوستم جلوم بود هیچی بهم نرسوند دیگه داشت اشکم در میومد اخه اگه درسیو بیفتم پولشو باید خودم بدم

فعلا امتحانای من شروع نشده اولین امتحانم شنبه هفته دیگس
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 1424
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #3367
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
اميدوارم موفق باشي نيلوفر جان در امتحاناتت....راستش از دختر عموم شنيده بودم دختر ها تو تقلب دادن زياد با مرام نيستن و پشت هم نيستن كلا تو مدرسه باورم نشد اما مثل اينكه بايد باور كنم!!!!
دم اون پسره گرم كمكت كرد ته مرام بود!!! 8->

Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by شايان.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 517
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #3368
توسط farzam
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
چه جالب ميشه يكي از استادا يا معلماتون امجي فن باشه اينجا ببينتون....
)

She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by farzam.
14 سال 2 ماه قبل #3377
توسط Nasim
My life is dedicated to LOVING HIM
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
حمید جان استادهای که که اصلا اینجوری نیستن ! دونه دونه برگه ها رو تصحیح میکنن ! تازه پرسش نامه رو هم میگردن تا جواب پیدا کنن ! 
نمیدونستم رشته ات چی بوده ! ما توی دبیرستان همیشه امتحان تئوری کامپیوتر رو سفید میدادیم ! حقم داشتیم ! ما رشته مون تجربی بود چیزی از برنامه نویسی و پاسکال و ویژوآل سر درنمیاوردیم ! فقط عملی شو یاد میگرفتیم تئوری اصلا نمیشد برنامه نوشت ! هر سه سال هم با سه معلم مختلف ! از هر سه تاشون اونقدر بدم میومد (همه مون) که اصلا نمیتونستم بهشون نگاه کنم حتی !
یک تقلب نافرجام ! سال سوم راهنمایی که بودیم امتحان تاریخ میان ترم دوم داشتیم .من برگه مو زود داده بودم ولی دوستم هنوز یک سوال 2 موردی رو مونده بود . من و یکی از دوستام نشسته بودیم پشتش میخواستیم بهش بگیم ولی معلممون یکی از بچه های سمج رو گذاشته بود بالا سر اونایی که هنوز برگه ندادن ! از خود معلم ترسناکتر بود ! منم یک برگه رو که یک طرفش یک نقاشی کشیده بودم و یک آهنگ هم از مایکل نوشته بودم برداشتم اونورش جواب سوالو نوشتم که بهش بدم.ولی چون کلاس خالی بود تقریبا اون دختره هم با ما لج بود و زل زده بود بهمون نشد که بدم . آخرشم برگه رو دید و از روی میز ما برداشت برد و داد به معلم . دوستم هم اون سوالو ننوشت ولی بخاطر اون برگه از مستمرش 2 نمره کم کرد ! مال ما رو ولی کم نکرد !
) بیچاره آش نخورده و دهن سوخته !
)

نمیدونستم رشته ات چی بوده ! ما توی دبیرستان همیشه امتحان تئوری کامپیوتر رو سفید میدادیم ! حقم داشتیم ! ما رشته مون تجربی بود چیزی از برنامه نویسی و پاسکال و ویژوآل سر درنمیاوردیم ! فقط عملی شو یاد میگرفتیم تئوری اصلا نمیشد برنامه نوشت ! هر سه سال هم با سه معلم مختلف ! از هر سه تاشون اونقدر بدم میومد (همه مون) که اصلا نمیتونستم بهشون نگاه کنم حتی !

یک تقلب نافرجام ! سال سوم راهنمایی که بودیم امتحان تاریخ میان ترم دوم داشتیم .من برگه مو زود داده بودم ولی دوستم هنوز یک سوال 2 موردی رو مونده بود . من و یکی از دوستام نشسته بودیم پشتش میخواستیم بهش بگیم ولی معلممون یکی از بچه های سمج رو گذاشته بود بالا سر اونایی که هنوز برگه ندادن ! از خود معلم ترسناکتر بود ! منم یک برگه رو که یک طرفش یک نقاشی کشیده بودم و یک آهنگ هم از مایکل نوشته بودم برداشتم اونورش جواب سوالو نوشتم که بهش بدم.ولی چون کلاس خالی بود تقریبا اون دختره هم با ما لج بود و زل زده بود بهمون نشد که بدم . آخرشم برگه رو دید و از روی میز ما برداشت برد و داد به معلم . دوستم هم اون سوالو ننوشت ولی بخاطر اون برگه از مستمرش 2 نمره کم کرد ! مال ما رو ولی کم نکرد !

My life is dedicated to LOVING HIM
زمان ایجاد صفحه: 1.699 ثانیه