Skip to main content

فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #4409 توسط Nikolay
اگه تو هم از عربي متنفر بودي برات سخت ميشد.
در عوض من انگليسيم عاليه. با اينکه کلاس انگليسي هم نرفتم ولي نمرم از بقيه بالاتر ميشد. موقع امتحانا هم فقط يک ربع ميخوندم.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #4411 توسط FeanoR
اولا من از عربی در حد مرگ متنفرم

و من کلا زبان انگلیسی نمیخوندم چون تقلب بود کلا هم همیشه همه امتحان ها رو 20 شدم با کمک تقلب

تقلب چیز خوبیه

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #4413 توسط Nikolay
خوب تو که از عربی متنفری میومدی تجربی یا انسانی

تو نهایی نمیشه تقلب کرد. خیلی سخته.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #4414 توسط FeanoR
تحقیق نکردن در مورد رشته ت همین میشه دیگه با خودم گفتم فقط یک عربیه و بقیه درساش رو دوست دارم

وقتی رفتم سه تا کتاب عربی جدا گانه داشتیم یکی نحو یکی صرف یکی دیگه هم عربی معمولی

و تازه بقیه کتابهامم عربی بودن مثل تفسیر علامه طباطبایی یا کتابهای مربوط به فقه و کلا دیوانه شدم تو این رشته و باز سر کل کل با بعضیا تا آخرش اومدم و الان اینجام و فردا هم باید برم مدرسه نمیدونم چیکارم دارن

من برای امتحان نهایی بخاطر کل کل با دبیرام که همشون دکترا عزیز دارن تمام درس ها رو عین مرد و خر خوندم:)

تو این رشته سخت گیری خیلی بود و من هم تا تونستم جلوش وایستادم مثل اینکه زدن ریش ممنوع بود ولی من کلا ریش نزاشتم و همیشه میزدم و بقیه قوانین مزخرف

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #4415 توسط Nikolay
حالا تجربی هم آسون نیست. شیمی و زیست سوم خیلی سخت بود. ولی انسانی نسبتا آسونه.

منم یکی از استادام دکترا بود (معلم پروازی بود). ولی چون بیشتر تو دانشگاه تدریس میکرد به ما زیاد نمیتونست خوب درس بده.

عجب قوانینی. همه خاخام بودین پس.

نیچه
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by Nikolay.

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #4416 توسط FeanoR
چه جورم همه ریش و مومن از این هایی که سر کلاس صلوات میفرستن(البته من سر کلاس مایکل گوش میکردم)
ما دبیرامون زیاد به طرز رفتار سر کلاس اهمیت نمیدادن و همشون دکترا داشتن فقط درس میدادن و میرفتن

تازه مدرسه تموم شد و گرنه میخواستم یک نوع از امریکن آیدل رو تو مدرسه شیخ ها درست کنم بنام شیخون آیدل دیگه مدرسه تموم شد ولی اگه سال دیگه اونجا رام بدن که زیاد معلوم نیست درستش میکنم

ولی کلا بیشترین چیزی که از اولی که اومدم تو این مدرسه شنیدم تهدید اخراج بود ولی نمیدونم برای چی اخراجم نکردن

ولی فکرشو بکن چی سختی من کشیدم اونجا ولی معلوماتم خیلی زیاد شد برای همین بیشتر از سنم بهم میخوره

و چند تا چیز یاد گرفتم اونجا که خیلی تو زندگی به دردم میخوره

مدیران انجمن: Ehsanblackfire
زمان ایجاد صفحه: 0.322 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا