- تشکرهای دریافت شده: 383
The Song: Bad (آهنگ: بد)
کمتر
بیشتر
13 سال 8 ماه قبل #16168
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: The Song: Bad (آهنگ: بد)
کلا بد چنین اصطلاحیه. معنای واقعی اصطلاحش همینه. دقیقا مثل اصطلاح "جاهل" ما که در گذشته استفاده میشد!
واضحه دوست من.
واضحه دوست من.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nasim
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
13 سال 8 ماه قبل #16223
توسط mohammad
)
)
)
)
)
)
)
)
)
) خیلی باحال بود . اینو نسخه کامل و با کیفیت ترشو نداری ؟
اینو کی ساختن ؟
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: The Song: Bad (آهنگ: بد)
EROS_LoveCrys نوشته: فرزام جان فکر میکنم بهتر باشه اول بریم سراغ اصل آهنگ بعد به حاشیه بپردازیم. اگه مخالفی بگو.
فکر نمیکنم کسی ندیده باشه اما الان میخوام هجو بدو بذارم
که توسط ویرد آل یانکویک اجرا شده. مایه طنزش تمومی نداره! چه لیریک، چه موزیک، چه ویدئو!
دانلود کنید

اینو کی ساختن ؟

www.fullmjj.ir
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
13 سال 8 ماه قبل #16226
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: The Song: Bad (آهنگ: بد)
من یه ویدئو تصویری دارم که تمرینات 2Bad رو نشون میده . البته خیلی کوتاهه و فقط مایکل و یه نفر دیگست که اسمشو یادم نیست .
ولی من تو TII اصلا بد رو ندیدم . تو دنجرس هم تو شهر های مونزا که خودم دیدم و اسلو اجرا شده .
ولی من تو TII اصلا بد رو ندیدم . تو دنجرس هم تو شهر های مونزا که خودم دیدم و اسلو اجرا شده .

www.fullmjj.ir
13 سال 8 ماه قبل #16245
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: The Song: Bad (آهنگ: بد)
قضیه اجرا نشدن رقص دسته جمعی بد خیلی ساده س
اگه میخواست رقص خود کلیپ رو اجرا کنه که میشد مثل تریلر و اجرای جالبی نیست اجرای رقص تریلر تو کنسرت و اگه میخواست یک رقص طراحی کنه خیلی زمان بر بود و خب مایکل هم اون زمان کارهای مهمتری داشت و به نظر من توی دیس ایز ایت رقص بد فرق میکرد یعنی مایکل یک رقص طراحی کرده که اونو اجراش کنه و رقص تریلر هم چون یک نوع فرهنگ شد دیگه مایکل به رقصش دست نزد ولی با یک سری کار ها که تو تمرینات دیس ایز ایت معلومه مایکل جذاب ترش کرد اجرای آهنگ تریلر رو
اگه میخواست رقص خود کلیپ رو اجرا کنه که میشد مثل تریلر و اجرای جالبی نیست اجرای رقص تریلر تو کنسرت و اگه میخواست یک رقص طراحی کنه خیلی زمان بر بود و خب مایکل هم اون زمان کارهای مهمتری داشت و به نظر من توی دیس ایز ایت رقص بد فرق میکرد یعنی مایکل یک رقص طراحی کرده که اونو اجراش کنه و رقص تریلر هم چون یک نوع فرهنگ شد دیگه مایکل به رقصش دست نزد ولی با یک سری کار ها که تو تمرینات دیس ایز ایت معلومه مایکل جذاب ترش کرد اجرای آهنگ تریلر رو
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
13 سال 8 ماه قبل #16388
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: The Song: Bad (آهنگ: بد)
میشد مثل تریلر!؟ اجرای رقص تریلر جالب نیست؟!؟
خیلی دوست دارم بدونم کسه دیگهای هم چنین نظریو راجع به تریلر داره یا نه!
دوست عزیزم میشد مثل اسموت کریمینال. این آهنگ مخصوص رقص گروهی هست. رقص کنسرت اسموت کریمینال هم با کلیپش خیلی فرق داشت و در حقیقت اونو مخصوص کنسرت و ساده کرده. میدونی چقدر زمان میبرد؟ نهایت دو هفته! که اونم بیشتر از دو روز به حضور مایکل نیازی نبود.
رقص بد با توجه به فضای شلوغی که داره شاید اصلا به تحرک زیاد مایکل نیازی نداشت! و همون شلوغی باعث میشد همه جور مانوی بشه روش داد.
دلیل اجرا نشدنشو گفتم.
وحید عزیز تو دنیایی زندگی میکنیم که هیچ چیز سخت و غیرممکن نیست و از هرچیزی در هرجایی که بگی استفاده میشه. هزاران مثال در همین زمینهای که میگیم وجود داره. هرچیزی که بگی زشت میشه نمونهی زیبایی هم داره و هرچیزی که بگی نشدنیه یه جایی انجام شده. این که دیگه مسئله فوقالعاده سادهای هست.
خیلی دوست دارم بدونم کسه دیگهای هم چنین نظریو راجع به تریلر داره یا نه!
دوست عزیزم میشد مثل اسموت کریمینال. این آهنگ مخصوص رقص گروهی هست. رقص کنسرت اسموت کریمینال هم با کلیپش خیلی فرق داشت و در حقیقت اونو مخصوص کنسرت و ساده کرده. میدونی چقدر زمان میبرد؟ نهایت دو هفته! که اونم بیشتر از دو روز به حضور مایکل نیازی نبود.
رقص بد با توجه به فضای شلوغی که داره شاید اصلا به تحرک زیاد مایکل نیازی نداشت! و همون شلوغی باعث میشد همه جور مانوی بشه روش داد.
دلیل اجرا نشدنشو گفتم.
وحید عزیز تو دنیایی زندگی میکنیم که هیچ چیز سخت و غیرممکن نیست و از هرچیزی در هرجایی که بگی استفاده میشه. هزاران مثال در همین زمینهای که میگیم وجود داره. هرچیزی که بگی زشت میشه نمونهی زیبایی هم داره و هرچیزی که بگی نشدنیه یه جایی انجام شده. این که دیگه مسئله فوقالعاده سادهای هست.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان
13 سال 8 ماه قبل - 13 سال 8 ماه قبل #17100
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: The Song: Bad (آهنگ: بد)
خب با اجازه از دوستان یکم جو این تاپیک رو عوض میکنم!!!!
کمی در مورد آهنگ سازی اینکار صحبت میکنم....این آهنگ در گام لا مینور(A minor) ساخته شده که اکثر کارهای پاپ در این گام ساخته میشند دوستان....
ریتم اصلی کار از نت های A-B-C-D--E-F هستن که در گام لا مینور و آکورد Am7 زده میشن....
در ورس از آکوردهای Am7 و D7 استفاده شده...در کروس از آکوردهای Bm7 - C#m7 - E7#9 استفاده شده است....
از جمله آکوردهای دیگر که در بریدج های آهنگ استفاده شده میتوان به C#m7 - Bm7 اشاره کرد.....
در خوانندگی هم مایکل از آکورد های ما بین E4 تا C6استفاده کرده و تمپو این آهنگ 114(ضربه بر دقیقه) است....
امیدوارم این اطلاعات مفید بوده باشند.....
کمی در مورد آهنگ سازی اینکار صحبت میکنم....این آهنگ در گام لا مینور(A minor) ساخته شده که اکثر کارهای پاپ در این گام ساخته میشند دوستان....
ریتم اصلی کار از نت های A-B-C-D--E-F هستن که در گام لا مینور و آکورد Am7 زده میشن....
در ورس از آکوردهای Am7 و D7 استفاده شده...در کروس از آکوردهای Bm7 - C#m7 - E7#9 استفاده شده است....
از جمله آکوردهای دیگر که در بریدج های آهنگ استفاده شده میتوان به C#m7 - Bm7 اشاره کرد.....
در خوانندگی هم مایکل از آکورد های ما بین E4 تا C6استفاده کرده و تمپو این آهنگ 114(ضربه بر دقیقه) است....
امیدوارم این اطلاعات مفید بوده باشند.....

Last edit: 13 سال 8 ماه قبل by شايان.
مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 0.377 ثانیه