- تشکرهای دریافت شده: 328
فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
14 سال 1 ماه قبل #4385
توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
مرسی نسیم جون ممنونم.برا من که تمام دوران مدرسه سیاه بود مثل کابوس از جمله 4 سال دبیرستان
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #4386
توسط Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
کجاش دوران طلائیه نسیم ؟؟؟؟؟؟؟؟ بدترین دوران ، دوران دبیرستانه.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by Nikolay.
14 سال 1 ماه قبل #4387
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
ادم وقتی دانشجو می شه تازه می فهمه دوران مدرسه چقدر مسخره بود درسای به درد نخور معلمای بی سواد
البته دوره ی دانشگاهم ممکنه همینطوری باشه ها فکر نکنی خبریه
)

14 سال 1 ماه قبل #4392
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
البته مدرسه ما یکم فرق میکرد چون کتاب هامون کلا فرق میکرد و خیلی هم سخت بود و دبیر هامون هم همه دکترا دارن و یکیشون هم حجه الاسلام بود
حجم هر کتابمون به 400 صفحه هم میرسید و بعضی از درس ها هم دو تا کتاب بود که میشد دو تا 300 صفحه
حدودا 20 واحد درسی بیشتر از بقیه دبیرستان ها داشتیم شاید هم بیشتر البته سومش خیلی بیشتر بود
و حدودا 24 کتاب تخصصی داشتیم و چند تا کتاب عمومی و مدرسه هم ما از صبح ساعت 7 تا 4 بعد ازظهر اونجا بودیم و ناهار هم بهمون نمیدادن(نامردا) و خودمون یک چیزی با خودمون میبردیم
ولی بازم برای من دوران طلایی هست چون با چیزی که اونجا قانون بود مبارزه میکردم و یاد اون همه غیبت که من میکردم رکورد گینس زدم تو این زمینه فکر کنم غیبت های یک سالم به اندازه کل دوران مدرسه شما ها باشه
حجم هر کتابمون به 400 صفحه هم میرسید و بعضی از درس ها هم دو تا کتاب بود که میشد دو تا 300 صفحه
حدودا 20 واحد درسی بیشتر از بقیه دبیرستان ها داشتیم شاید هم بیشتر البته سومش خیلی بیشتر بود
و حدودا 24 کتاب تخصصی داشتیم و چند تا کتاب عمومی و مدرسه هم ما از صبح ساعت 7 تا 4 بعد ازظهر اونجا بودیم و ناهار هم بهمون نمیدادن(نامردا) و خودمون یک چیزی با خودمون میبردیم
ولی بازم برای من دوران طلایی هست چون با چیزی که اونجا قانون بود مبارزه میکردم و یاد اون همه غیبت که من میکردم رکورد گینس زدم تو این زمینه فکر کنم غیبت های یک سالم به اندازه کل دوران مدرسه شما ها باشه
14 سال 1 ماه قبل #4393
توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
درسته تو رشته ی شما حجم درسا خیلی زیاده.اما فکر نکنم تو غیبت کردن رکورد منو بزنی وحید
فرناز من اصلا سعی میکنم به هیچ چیز تو 3 ماه آینده فکر نکنم چون میدونم از بس بدشانسم دقیقا همه چیز عکس میشه
فرناز من اصلا سعی میکنم به هیچ چیز تو 3 ماه آینده فکر نکنم چون میدونم از بس بدشانسم دقیقا همه چیز عکس میشه
14 سال 1 ماه قبل #4394
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
آره رشته من خیلی سخته من یکی که پدرم در اومد و تا الان خیلی مرد بودم که تحمل آوردم
ولی من رکورد تو رو تو غیبت میزنم ترمه
خدا یادم میاد با این دکتر ها سر وکله میزدم خیلی حال میکنم
ولی من رکورد تو رو تو غیبت میزنم ترمه
خدا یادم میاد با این دکتر ها سر وکله میزدم خیلی حال میکنم
زمان ایجاد صفحه: 0.330 ثانیه