- تشکرهای دریافت شده: 874
فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
14 سال 1 ماه قبل #3764
توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
فرناز من بخونم یا نخونم فرقی نداره.فردا استاد که نه سوالات از تهران میاد و
.پس من بیخیالی طی کنم بهتره.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 1 ماه قبل #3920
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
احسان: تقلب کردی احسان؟ نتیجه ی امتحانت چطور شد دیروز؟
من که فردا اخرین امتحانمو میدم خلاص می شم
من که فردا اخرین امتحانمو میدم خلاص می شم

14 سال 1 ماه قبل #4289
توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
منم خلاص شدم 
این ترم 4 تا درس 3 واحدی تخصصی داشتم که 2 تاشم امتحانشون همزمان تو یه ساعت بود
(عمومیا بماند
||> ) اوضاعی بود اصلآ
خلاصه به خیر گذشت بارمون رو بستیم ...

این ترم 4 تا درس 3 واحدی تخصصی داشتم که 2 تاشم امتحانشون همزمان تو یه ساعت بود

14 سال 1 ماه قبل #4295
توسط Sam
Long Live The King
R.I.P
[img size=http://dev] devotedmjfan.persiangig.com/MJ/image/0000mjforever1inw5ftu0.gif [/img]
alt.subscene.com/farsi_persian/Michael-J...subtitle-549432.aspx
پاسخ داده شده توسط Sam در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
به سلامتی امين جون خسته نباشی
بايد يه استراحت حسابی بکنی
منم امروز تموم شد
بايد يه استراحت حسابی بکنی
منم امروز تموم شد
Long Live The King
R.I.P
[img size=http://dev] devotedmjfan.persiangig.com/MJ/image/0000mjforever1inw5ftu0.gif [/img]
alt.subscene.com/farsi_persian/Michael-J...subtitle-549432.aspx
14 سال 1 ماه قبل #4362
توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
ای بابا بازم خوبه شما یه برای تقلب همتون یه تدبیری اندیشیدین سر جلسه کنکور از خوش شانسیم همه ی دوستام سالن بالا بودم فقط من تک افتادم سالن پایین دریغ از یه قیافه ی آشنا.هر چی وایستادم یه نوری بیاد از یه گزینه من اونو بزنم هیچی نیومد.
تازه سر زیست سوالو نمیفهمیدم سر گیجه میگرفتم.
یه چیز دیگه میگم که بیشتر غصه ام الان برا همونه.از ترس سر کوفت خوردن هم به هیچکی مگفتم.تو کنکور آزمایشیها ما همیشه تا ساعت 11.20 وقتمون تموم میشد اینقدر که عادت کرده بودم یادم رفت این کنکوره ما تا ساعت 12.10 وقت داریم پا شدم اومدم بیرون تو حیاط یادم اوفتاد کنکوره یهو همونجا گریه ام گرفت تا فرداشم هیچی نخوردم از غصه.....
شما جای من بودین با خودتون چیکار میکردین؟؟؟؟؟؟؟
یه چیز دیگه یادم اومد من از مدیر مدرسه مون منزجرم کلی خوشحال بودم حوضه مدرسه ما نیست وقتی رفتم دیدم ماشین مخصوص سازمان سنجشو یه پلیسو رئیس آموزش پرورش +مدیر مدرسه مون دارن سوالارو وارد حوضه میکنن.بدتر از اون تفتیش بدنی هم خودش انجام داد.
گفتم آخه این شانسه من دارم؟؟؟؟؟؟؟؟
تازه سر زیست سوالو نمیفهمیدم سر گیجه میگرفتم.
یه چیز دیگه میگم که بیشتر غصه ام الان برا همونه.از ترس سر کوفت خوردن هم به هیچکی مگفتم.تو کنکور آزمایشیها ما همیشه تا ساعت 11.20 وقتمون تموم میشد اینقدر که عادت کرده بودم یادم رفت این کنکوره ما تا ساعت 12.10 وقت داریم پا شدم اومدم بیرون تو حیاط یادم اوفتاد کنکوره یهو همونجا گریه ام گرفت تا فرداشم هیچی نخوردم از غصه.....
شما جای من بودین با خودتون چیکار میکردین؟؟؟؟؟؟؟
یه چیز دیگه یادم اومد من از مدیر مدرسه مون منزجرم کلی خوشحال بودم حوضه مدرسه ما نیست وقتی رفتم دیدم ماشین مخصوص سازمان سنجشو یه پلیسو رئیس آموزش پرورش +مدیر مدرسه مون دارن سوالارو وارد حوضه میکنن.بدتر از اون تفتیش بدنی هم خودش انجام داد.
گفتم آخه این شانسه من دارم؟؟؟؟؟؟؟؟
14 سال 1 ماه قبل #4384
توسط Nasim
My life is dedicated to LOVING HIM
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
ترمه جون همش منتظر بودم بیای که "آزاد شدنت " از دست کنکور رو بهت تبریک بگم !ایشالا که خوب دادی و قبولم میشی ! مهم همون تموم شدن دوران طلائی مدرسه است ...

My life is dedicated to LOVING HIM
زمان ایجاد صفحه: 0.889 ثانیه