Skip to main content

فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #3764 توسط Ehsan
فرناز من بخونم یا نخونم فرقی نداره.فردا استاد که نه سوالات از تهران میاد و :-SS :-SS .پس من بیخیالی طی کنم بهتره.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #3920 توسط Farnaz
احسان: تقلب کردی احسان؟ نتیجه ی امتحانت چطور شد دیروز؟

من که فردا اخرین امتحانمو میدم خلاص می شم:D :d/

URL=http://img4up.com/] [/URL]

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #4289 توسط AM!N
منم خلاص شدم :@^@|||
این ترم 4 تا درس 3 واحدی تخصصی داشتم که 2 تاشم امتحانشون همزمان تو یه ساعت بود :D (عمومیا بماند :-(||> ) اوضاعی بود اصلآ :D خلاصه به خیر گذشت بارمون رو بستیم ... :(game)

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #4295 توسط Sam
به سلامتی امين جون خسته نباشی
بايد يه استراحت حسابی بکنی
منم امروز تموم شد

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #4362 توسط Termeh
ای بابا بازم خوبه شما یه برای تقلب همتون یه تدبیری اندیشیدین سر جلسه کنکور از خوش شانسیم همه ی دوستام سالن بالا بودم فقط من تک افتادم سالن پایین دریغ از یه قیافه ی آشنا.هر چی وایستادم یه نوری بیاد از یه گزینه من اونو بزنم هیچی نیومد.

تازه سر زیست سوالو نمیفهمیدم سر گیجه میگرفتم.
یه چیز دیگه میگم که بیشتر غصه ام الان برا همونه.از ترس سر کوفت خوردن هم به هیچکی مگفتم.تو کنکور آزمایشیها ما همیشه تا ساعت 11.20 وقتمون تموم میشد اینقدر که عادت کرده بودم یادم رفت این کنکوره ما تا ساعت 12.10 وقت داریم پا شدم اومدم بیرون تو حیاط یادم اوفتاد کنکوره یهو همونجا گریه ام گرفت تا فرداشم هیچی نخوردم از غصه.....

شما جای من بودین با خودتون چیکار میکردین؟؟؟؟؟؟؟

یه چیز دیگه یادم اومد من از مدیر مدرسه مون منزجرم کلی خوشحال بودم حوضه مدرسه ما نیست وقتی رفتم دیدم ماشین مخصوص سازمان سنجشو یه پلیسو رئیس آموزش پرورش +مدیر مدرسه مون دارن سوالارو وارد حوضه میکنن.بدتر از اون تفتیش بدنی هم خودش انجام داد.
گفتم آخه این شانسه من دارم؟؟؟؟؟؟؟؟

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #4384 توسط Nasim
ترمه جون همش منتظر بودم بیای که "آزاد شدنت " از دست کنکور رو بهت تبریک بگم !ایشالا که خوب دادی و قبولم میشی ! مهم همون تموم شدن دوران طلائی مدرسه است ... ;)

My life is dedicated to LOVING HIM

مدیران انجمن: Ehsanblackfire
زمان ایجاد صفحه: 0.889 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا