ترجمه و زیر نویس های درخواستی (با همکاری اعضای ام جی)
14 years 9 months ago #16826
by Nasim
Replied by Nasim on topic پاسخ: ترجمه و زیر نویس های درخواستی (با همکاری اعضای ام جی)
دوستان ببخشید واقعا ! فقط محض انتقاد سازنده میگم . ترجمه ها بعضی قسمت هاشون کاملا غلطه و قسمت های دیگه ای هم که لغوی ترجمه شده حس رو کاملا منتقل نمیکنه . با توجه به زبان خود ترانه انگلیسی باید ترجمه بشه !
The topic has been locked.
14 years 8 months ago #16830
by kingmichael
Thank you received:
1458
Birthdate:
Unknown
نسیم جان
کجاهاش غلطه بگو درستشون کنم
تازه اینو که من ترجمه نکردم
ترجمه های خودم رو که گذاشتم اون وقت هرچی انتقاد داشته باشید جواب میدم
- Dangerous
-
- Legends live forever
Replied by kingmichael on topic پاسخ: ترجمه و زیر نویس های درخواستی (با همکاری اعضای ام جی)
دوستان ببخشید واقعا ! فقط محض انتقاد سازنده میگم . ترجمه ها بعضی قسمت هاشون کاملا غلطه و قسمت های دیگه ای هم که لغوی ترجمه شده حس رو کاملا منتقل نمیکنه . با توجه به زبان خود ترانه انگلیسی باید ترجمه بشه !
نسیم جان
14 years 8 months ago #16842
by mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
Replied by mohammad on topic پاسخ: ترجمه و زیر نویس های درخواستی (با همکاری اعضای ام جی)
قانون کپی رایت رو میدونم . مگه میشه ندونم که برم سرچ کنم ؟!
دارم میگم اگه همچین قانونی برای این سایت در مورد مایکل هست پس چطوری میخواهید موزیک ویدئو + زیر نویس بذارید ؟
دارم میگم اگه همچین قانونی برای این سایت در مورد مایکل هست پس چطوری میخواهید موزیک ویدئو + زیر نویس بذارید ؟
www.fullmjj.ir
14 years 8 months ago - 14 years 8 months ago #16853
by Nasim
منم نگفتم ترجمه مال خودتونه ! ولی پیشنهاد میدم ترجمه رو از وبلاگها برندارید ! من که تا حالا یک ترجمه ئ کامل توشون ندیدم !
Replied by Nasim on topic پاسخ: ترجمه و زیر نویس های درخواستی (با همکاری اعضای ام جی)
kingmichael wrote:
نسیم جان
منم نگفتم ترجمه مال خودتونه ! ولی پیشنهاد میدم ترجمه رو از وبلاگها برندارید ! من که تا حالا یک ترجمه ئ کامل توشون ندیدم !
Last edit: 14 years 8 months ago by Nasim.
14 years 8 months ago #16855
by Hamid
Replied by Hamid on topic پاسخ: ترجمه و زیر نویس های درخواستی (با همکاری اعضای ام جی)
خوب پس حدسم درست بود ، می بایست جستجو می کردی
موزیک ویدئو هایی که در اختیار عموم برای پخش در اینترنت و شبکه های تلویزیونی قرار گرفته ، مشکلی نداره .
موزیک ویدئو هایی که در اختیار عموم برای پخش در اینترنت و شبکه های تلویزیونی قرار گرفته ، مشکلی نداره .
14 years 8 months ago #16868
by kingmichael
Thank you received:
1458
Birthdate:
Unknown
من که نمیتونم همه رو خودم ترجمه کنم
متاسفانه زبانم زیاد جالب نیست ولی سعی میکنم خودم ترجمه کنم
تازه من همه وب ها رو گشتم خودت ترجمه ها رو قبل از این که اینجا بزارم می خونم
این ها کاملترینشه
ولی اگه غلط دارن بگید درستشون کنم
- Dangerous
-
- Legends live forever
Replied by kingmichael on topic پاسخ: ترجمه و زیر نویس های درخواستی (با همکاری اعضای ام جی)
من که نمیتونم همه رو خودم ترجمه کنم
متاسفانه زبانم زیاد جالب نیست ولی سعی میکنم خودم ترجمه کنم
تازه من همه وب ها رو گشتم خودت ترجمه ها رو قبل از این که اینجا بزارم می خونم
این ها کاملترینشه
ولی اگه غلط دارن بگید درستشون کنم
Moderators: Nasim
Time to create page: 0.340 seconds