Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

مایکل در شبکه های ماهواره ای

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #3712 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
من هیچکدوم از این برنامه ها رو ندیدم چون امروز از صبح تا همین الان بیرون بودم به غیر از یک ساعت
که اونم اومدم ناهار بخورم ولی من عاشق دنجروس هستم و هر وقت هم بخوام تور دنجروس رو نگاه کنم همشو
نگاه میکنم بدون توقف و یک جورایی 13 14 ساعت طول میکشه ولی حس دنجروس با هیستوری فرق میکرد نباید
تور هیستوری و دنجروس و بد و ویکتوری رو با هم مقایسه کرد چون مایکل توی اون شراط سنی برای اون تور ها فوق العاده بودش البته اولای هیستوری یکمی چاق هست ولی بازم فوق العاده هست و نباید مقایسه کرد و بگی من این تور رو دوست دارم یا من اون تور یا کنسرت رو دوست دارم و یک چیز دیگه هیچ وقت نباید تعصب بیخودی انسان داشته باشه غیرت داشته باشه ولی تعصب نداشته باشه چون انسان با تعصب به هیچ جا نمیرسه و همیشه عقب میمونه مثل تعصب انگلیس که باعث شد از آمریکا عقب بمونه و آمریکا تعصب به خرج نداد این فقط یک مثال ساده هست نمیخوام وارد مسائل مذهبی بشم ولی تعصب باعث شده انسان همیشه عقب بمونه باید انسان واقع بین و انتقاد پذیر و منطقی باشه پس تعصب نداشته باشین و واقع بین و منطقی باشین ولی این رو با داشتن میزان عشق به مایکل اشتباه نگیرین:)

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #3713 توسط kingmjh
پاسخ داده شده توسط kingmjh در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
شبكه 4 ديكه همينجوري داره نشون ميده الان كه ساعت از 3 هم كذشته... اما در مورد برنامه هاش بايد بكم كه فوق العاده بودن مخصوصا جكسون فايو . ولي مستنده خيلي غمكين بود اولش كزارشكره كفت به خبر كوش كنيد از لس آنجلس تاييد شده ولي از سي ان ان نه اي كاش هيجوقت تاييد نميكرد... فقط يه خانمي توي مستند يه حرف بسيار مسخره زد كه من بسيار عصباني شدم... كفت: مايكل باوجود اينكه خودش رو سفيد كرد ولي هميشه دلش با سياها بود ... تو قرن آخر زمانيم اين هنوز نفهميده كه مايكل بدبخت بيماري داشت... البته من به علت احساس علاقه ي فراواني كه به مايكل دارم تمام مستند رو ضبط كردم

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #3714 توسط MJ.KING
پاسخ داده شده توسط MJ.KING در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای

hbmj2 نوشته: بچه ها آخه من چیکار کنم ؟
نیکا ( بچه خواهرم ! 5 سالشه ! ) از پای کانال 4 تکون نمی خوره ! ساعت الان 1 و نیم شبه !
4 ساعته داره می رقصه ! دیگه الان داره شصت دستش رو می خوره ... چشام خواب خوابه اما باز می گه می خوام مایکل ببینم !
من نمی دونم دگه نیکا نسل چندم می شه !

امروز هم شنید مایکل فوت کرده یواشکی گریه می کرد ... ( نمی دونست ! ) ! تا رفتم بهش گفتم نه بابا نمرده ... مگه نمی بینی داره آهنگ می خونه ؟ ! که کلی ذوق کرد از حرفم !

حمید این که خیلی عالیه "
تازه ما بزرگترها هم دلمون نمی یاد بریم بخوابیم " پدر و مادر من از منم جلو زدن و دارن لذت می برن "
ای کاش واقعا مایک فوت نمی شد( باور کردنی نیست )" 

i love you Michael forever .rest in peace MJ

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #3715 توسط MJ.KING
پاسخ داده شده توسط MJ.KING در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
کلا همه چیز خوب بود ولی باید قبول کرد که مستندش حرفه ای نبود و میشد دهها مستند دیگه رو بزارن !!
مثلا : هیچ اشاره ای به تورهای مایکل و رکورد شکنی هاش و جوایز بسیاری که گرفت نشد به نظرم بزرگترین نقص این مستند همین بود ! ( یه انتقاد کوچولو توی فیس بوکشون کردم )
ولی در کل باید ازشون تشکر کرد که یاد سلطان پاپ رو زنده کردن و ازش قدردانی کردن!!
thank you Michael

i love you Michael forever .rest in peace MJ

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #3717 توسط Melika MJ
پاسخ داده شده توسط Melika MJ در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
اگه بخواییم حرف حق رو بزنیم کانال 4 شاهکار کرد.من که خیلی خوشم اومد.
کلی موزیک ویدئو جدید هم ازش گذاشت که تاحالا ندیده بودم.حیف که تموم شد!:((
اگه بخوام به مستند از 10 نمره بدم 7میدم.یه کم بی حال بود.ولی تعدادی از حرفاشون درست بود.
بالاخره هر هنرمندی فراز و نشیب هایی داره.ولی درکل عالی بود.

peace be upon him

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #3718 توسط farzam
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای

shahroozporia نوشته: به نظرت آیا مردم ایران متوجه هستن که این مستند دروغ گفته؟

من نديدم كلا.... :(
چه دروغايي؟؟؟

She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 3.299 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا