Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

مایکل در شبکه های ماهواره ای

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #3699 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای

shahroozporia نوشته: احسان جان. ویدئو کلی‌هاشم نمی‌زاشتن خیلی بهتر بود. آثار مایکل جکسون بدون نقد درست چه ارزشی دارد. این جا که کشورهای خارجی نیست که مردم از بعضی جیزها خبر داشته باشن. به نظرت اگر کسی ویدئو کلیپ سیاهیا سفید رو ببینه نمی‌گه که «نگاه کن عجب وحشی‌اش بود. ببین داره پیراهنش رو پاره میکنه. ببین دراه از حیون به انسان تبدیل میشه یعنی ارزش انشان را پایین آورد. بین داره شیشه‌ها را میشکنه.»

مردم با دیدن این موزیک ویدئوها بیشتر گارد می‌گیرن. نمی‌گم که میگن هنر نداشت. می گن اخلاق و انسانیت نداشت. چون نمیدونن مضمون موزیک چیه.مثلا یکی از فامیل‌های ما آخر موزیک ویدئوی آن‌ها به ما اهمیتی نمی دهند را دید گفت که اه اه اه چرا این قدر داد میزنه. که چی؟

ولی منم از این داد زدناش خوشم نمیاد :D

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #3700 توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
کاملا با شهروز موافتم!

احسان جان ما باید از بدو بدترء بدو انتخاب کنیم چه فایده یه عالمه کلیپ نشون بده و بعدم همه رو نقض کنه توی مستندشون~X(

من رفتم صفحه ی فیس بوک 4 اما هیچ کس هیچی نگفته بود همه فقط تشکر کرده بودن همین! پس یعنی همه باور کردنو لابد می گن به به چه شبکه ی موثقی ;))

( ایراد داره بابا کاما(ویرگول) میشه همزه:D )

URL=http://img4up.com/] [/URL]
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by Farnaz.

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #3701 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
احسان جان نوشته‌هات منو کمی آروم کرد. الان که فکر می‌کنم به نظرم مردم به خاطر ساختمان پزشکان مستند مایکل رو کامل ندیدن.

محمد عزیز من هم مثل تو از این داد زدن ها خوشم نمی‌آید. به نظرم اکثرا خوششون نمی آید ولی حداقل دلیلش را می‌دانیم. به خاطر میزان نفرتش از رسانه‌ها و دولت مردها و ... اون طور داد میزنه. اگر اون داد زدن نباشه کار ناقص میشه. اما مردم که از هیچی خبر ندارن میگن‌ «با این به ظاهر هنرش. شورش رو در آورده. فقط رقصیدنش خوبه. اصلا خوب نمی‌خونه». باور کن بارها به این جملات از اطرافیانم بر خوردم. بارها

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #3702 توسط Nikolay
از این شبکه هایی که معروف نیستن نباید چیز بهتری انتطار داشت.اگه مثلا Viva اینو پخش میکرد میشد اعتراض کرد.

ولی شهروز من فکر میکنم اگه داد نمیزد و ملایم تر بود بهتر میشد ;)

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by Nikolay.

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #3703 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
بچه‌ها من میگم همه بریم به فیس بوک ۴ و با نظراتمون اظهار تنفر شدید خودمون را از این شبکه اعلام کنیم.

از ام دات کام هم تقاضا دارم که اگر می‌تواند نقدی هر چند کوچک بر روی این مستند داشته باشد.

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #3704 توسط Nikolay
حتما این کارو بکن ! ولی من عضو فیس بوک نیستم.

نیچه

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.294 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا