- تشکرهای دریافت شده: 1424
به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
مایکل در شبکه های ماهواره ای
14 سال 2 ماه قبل #3025
توسط شايان
احتمالا تو ويديو جديد behind the mask نشون داده...لينكشو بهت ميدم....پيام پوشيده...
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
kingmjh نوشته: يكي بهم خبر داد كه اجراي دنجروس من رو منو تو نشون داده كسي ويديويي جيزي داره
احتمالا تو ويديو جديد behind the mask نشون داده...لينكشو بهت ميدم....پيام پوشيده...

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- Jasmine Jackson-mjforever
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Working Day And Night
-
14 سال 2 ماه قبل #3030
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
من که چیزی ندیدم اما رقص بنیامین با بیلی جین رو دیده بودم
14 سال 2 ماه قبل #3036
توسط Hamid
شب قبلش هم من یک پک انیمیشن برای مایکل درست کردم و اطلاعات حاوی یادداشت ها و صداهای بچه ها رو توش قرار دادم . یه انییشن که یه نامه به صورت موشک کاغذی درست می شه و حرکت می کنه .
اون مصاحبه منو بیتا در اصل مصاحبه نیست . اون چت بین من و بیتا ست .
لحظه ای که بیتا رسید خونه عکس ها رو برام فرستاد و با هم چت کردیم و پیام آرشیو چت ما رو به عنوان خبر و مصاحبه در سایت نوشت .
بیتا قرار بود با اسم خودم از مایکل امضا بگیره که انقدر حول شده بود فراموش کرد و برای همیشه یک کاغذ روی دیوار اتاق من خالی خواهد بود ! 8->
به تلافیش برام تا حالا کلی سی دی و دی وی دی و چیزهای مختلف فرستاده که حسابی من فراموش کردم اون امضا رو !
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
موقعی که بیتا با مایکل ملاقات داشت از چند روز قبل با هم برنامه ریزی ی کردیم . و تا همون موقع لحظه به لحظه با هم در تماس بودیم .حميد ديگه مصاحبه و گفتگويي با بيتا انجام ندادين؟؟؟
شب قبلش هم من یک پک انیمیشن برای مایکل درست کردم و اطلاعات حاوی یادداشت ها و صداهای بچه ها رو توش قرار دادم . یه انییشن که یه نامه به صورت موشک کاغذی درست می شه و حرکت می کنه .
اون مصاحبه منو بیتا در اصل مصاحبه نیست . اون چت بین من و بیتا ست .
لحظه ای که بیتا رسید خونه عکس ها رو برام فرستاد و با هم چت کردیم و پیام آرشیو چت ما رو به عنوان خبر و مصاحبه در سایت نوشت .
بیتا قرار بود با اسم خودم از مایکل امضا بگیره که انقدر حول شده بود فراموش کرد و برای همیشه یک کاغذ روی دیوار اتاق من خالی خواهد بود ! 8->
به تلافیش برام تا حالا کلی سی دی و دی وی دی و چیزهای مختلف فرستاده که حسابی من فراموش کردم اون امضا رو !
- Jasmine Jackson-mjforever
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Working Day And Night
-
14 سال 2 ماه قبل #3043
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
وای خوش به حالت
حالا امضا رو که نگرفتی به جاش اون همه سی دی و کلی چیزهای دیگه گرفتی عوضش!
حالا چه چیزهایی بود؟
حالا امضا رو که نگرفتی به جاش اون همه سی دی و کلی چیزهای دیگه گرفتی عوضش!
حالا چه چیزهایی بود؟
14 سال 2 ماه قبل #3081
توسط kingmjh
پاسخ داده شده توسط kingmjh در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
اين ماهواره كه اصلا كليب جديد مايكل رو نشون نميده منم كه سرعت اينترنتم اينقدر كمه كه دانلودش برام مثل رويا ميمونه... اخه با موبايل كار ميكنم... اكه كسي تونست با كيفيت موبايل درستش كنه و تو سايت 4shared آبلودش كنه. اكه اين كارو بكنه بسيار ممنون ميشم
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
14 سال 2 ماه قبل #3165
توسط e r o s
دوست من که اسمتم نمیدونم، این ویدئو از صدها ویدئو که گاهی تو قطعات بسیار کوچک کنار هم قرار میگیرن تشکیل شده. اول همون flv رو داشتم اما بعد شایان با کیفیت 189mb فرستادش و فهمیدم پائینتر از این کیفیت نباید دیدش. نمونهای از کیفیت بالای ویدئو رو گذاشتم - البته اینقدر کوچک خیلی خیلی کمه.
بهنظر منم صبر کن کیفیت بالاشو دانلود کنی. کیفیت پائین دیدنش با ندیدنش یکیه.
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
دوست من که اسمتم نمیدونم، این ویدئو از صدها ویدئو که گاهی تو قطعات بسیار کوچک کنار هم قرار میگیرن تشکیل شده. اول همون flv رو داشتم اما بعد شایان با کیفیت 189mb فرستادش و فهمیدم پائینتر از این کیفیت نباید دیدش. نمونهای از کیفیت بالای ویدئو رو گذاشتم - البته اینقدر کوچک خیلی خیلی کمه.
بهنظر منم صبر کن کیفیت بالاشو دانلود کنی. کیفیت پائین دیدنش با ندیدنش یکیه.
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.210 ثانیه