زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
مایکل در شبکه های ماهواره ای
- Jasmine Jackson-mjforever
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Working Day And Night
-
خانم بیتا طاهریان موفق شدن در سال 2005 شخصا مایکل رو ببینن وبه سمت نورلند حرکت کنن و همچنین بچه های مایکل رو!!!Nasim Parsi نوشته: کدوم مارجا منظورتونه دقیقا ؟!!:unsure:
خاطرات خانم بیتا هم بسیار جالب و خوندنیه
اگر برید توی فروم پرسش و پاسخ میتونید عکسی که اونجا گذاشتم رو ببینید عکس بیتا و مایکل!!!!
من که باورم نمیشه!!!:woohoo:
بیا اینجا خاطرات رو بخون دوست عزیز!
www.mjkingofpop.blogfa.com/post-121.aspx
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
bemikelike.wordpress.com
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Working Day And Night
-
خوش به حالش بیتا خوشبخت ترین ادم زمینهElnaz نوشته: آره. ما از بچهها خواستيم پيامهاي خودشون رو براي مايكل ايميل كنن و بيتا همه رو روي سيدي زد و داد دست مايكل. مايكل نامههاي طرفداران از ايران رو خوند. شايد اين كارمون باعث شده بود تو دوران سخت دادگاه 2005 يه خنده روي لباش نشسته باشه.
خوش به حالش که تونسته در بدترین شرایط مایکل شادش کنه...
mjforever نوشته:
خوش به حالش بیتا خوشبخت ترین ادم زمینهElnaz نوشته: آره. ما از بچهها خواستيم پيامهاي خودشون رو براي مايكل ايميل كنن و بيتا همه رو روي سيدي زد و داد دست مايكل. مايكل نامههاي طرفداران از ايران رو خوند. شايد اين كارمون باعث شده بود تو دوران سخت دادگاه 2005 يه خنده روي لباش نشسته باشه.
خوش به حالش که تونسته در بدترین شرایط مایکل شادش کنه...
بله الناز جان ! این اتفاق فوق العاده رو به یاد دارم ! افسوس که نتونستم توش شرکت کنم ...
با شما هم موافقم ! بیتا خوشبخت ترین ایرانی روی زمینه ... :oops:
My life is dedicated to LOVING HIM
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Working Day And Night
-
اون مجسمه ی تقریبا زرد رنگ مایکل و بابلز رو که به قیمت بالایی فروخته شد رو هم نشون داد
و قسمتی از ثروتمندان اروپا هم که داشت شیخ عرب رو نشون میداد مایکل رو هم نشون داده بود و شیخ هم کلی داشت در مورد مایکل صحبت میکرد ومایکل و عرب رو نشون داد که داشتن با هم صحبت میکردن
توی تبلیغاتش هم حتما دیدی دیگه نه؟
همشون رو ضبط کردم اما چون فرمتش ts هست نمیتونم براتون عکسش رو کاپچر کنم حالا اگر شما راهی بلدید بگید تا من براتون بذارم و شرایطم هم جوری نیست که بتونم فیلمش اپلودش کنم چون حجمش زیاده ولی اگر یادم ببید حتما عکس تمام صفحه هایی که مایکل توش هست رو اپلود میکنم و براتون میزارم
فکر میکنم قدیمیم بود!