- تشکرهای دریافت شده: 64
به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
مایکل در Google
14 سال 4 هفته قبل #5148
توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: مایکل در Google
بچه حالا برید تو گوگل ترانسلیت ببینید بازم مینویسه محمد جواد یا مینوسه مایکل جکسون؟
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 4 هفته قبل #5149
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: مایکل در Google
محمد جواد
کاری کردی شهروز
اگه کاری کردی احتمالا درست میشه

14 سال 3 هفته قبل #5340
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: مایکل در Google
بچه ها یک اتفاق جالب افتاده !
لینک « 10 نکته خارقالعاده که در مورد مایکل جکسون نمیدانستید!!» توی گوگل حتی از ویکیپدیا هم جلو زد و اول شد ! قرار شد لینک سایت رو باز کنیم نه اون رو ! من لینک این دروغ پردازی رو اینجا میذارم که اگر کسی خواست از اینجا برداره نه از توی گوگل که بیاد بالاتر !!!
www.seemorgh.com/culture/default.aspx?tabid=2084&conid=33924
لینک « 10 نکته خارقالعاده که در مورد مایکل جکسون نمیدانستید!!» توی گوگل حتی از ویکیپدیا هم جلو زد و اول شد ! قرار شد لینک سایت رو باز کنیم نه اون رو ! من لینک این دروغ پردازی رو اینجا میذارم که اگر کسی خواست از اینجا برداره نه از توی گوگل که بیاد بالاتر !!!
www.seemorgh.com/culture/default.aspx?tabid=2084&conid=33924
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
14 سال 3 هفته قبل #5343
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: مایکل در Google
نه نسیم نیومده بالاتر!
14 سال 3 هفته قبل #5344
توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: مایکل در Google
من امروز ۲۰ بار این کارو کردم. دیروز هم یه ۳۰ باری اینکارو کردم.
14 سال 3 هفته قبل #5388
توسط Nasim
My life is dedicated to LOVING HIM
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: مایکل در Google
دوستان عزیز مایکلی ...
یک پیشنهاد دارم که یکم سخت و وقت گیره ! یکم هم خطرناکه و نیاز به اعصاب قوی و ایمان مستحکم داره !
صفحه ئ اول گوگل رو که براتون گذاشتم و دیدید چه لینکهایی صفحه ئ اول هستند !
بیشتر این لینکها سایت هستند نه یک وبلاگ بی نشان !
بنظرم یک سایت نباید به خودش اجازه بده که دست به نشر اکاذیب بزنه هرچند این موضوع توی ایران طبیعیه ولی سایتهایی که ادعای این رو دارند که اطلاعات فرهنگی و هنری به مخاطبان میدن باید به خودشون زحمت بدن تا اطلاعات صحیح باشه! فکر نمیکنم همه این سایتها قصد بدی داشته باشند فقط اطلاعات رو از منبع اشتباه گرفته اند !
پیشنهادم اینه که اگر لینکی توی اینترنت پیدا کردید که اطلاعات اشتباه درباره مایکل داده بود با ذکر منبع و اطلاعات صیحیح سعی کنید این رو به مدیران اون سایت اطلاع بدید !
همونطور که اول هم گفتم این کار سخت ، طاقت فرساست و به اعتقاد و اعصاب قوی نیاز داره !ولی حتی اگر بتونیم یک سایت رو هم تغییر بدیم فکر میکنم کار بزرگی انجام شده ! سایتهای فارسی تا کی میخوان به سبک نشریات زرد عمل کنند که 90% اطلاعاتشون شایعه هست !
اگر کسی مایل به این کار هست لطفا اعلام کنه !
یک پیشنهاد دارم که یکم سخت و وقت گیره ! یکم هم خطرناکه و نیاز به اعصاب قوی و ایمان مستحکم داره !
صفحه ئ اول گوگل رو که براتون گذاشتم و دیدید چه لینکهایی صفحه ئ اول هستند !
بیشتر این لینکها سایت هستند نه یک وبلاگ بی نشان !
بنظرم یک سایت نباید به خودش اجازه بده که دست به نشر اکاذیب بزنه هرچند این موضوع توی ایران طبیعیه ولی سایتهایی که ادعای این رو دارند که اطلاعات فرهنگی و هنری به مخاطبان میدن باید به خودشون زحمت بدن تا اطلاعات صحیح باشه! فکر نمیکنم همه این سایتها قصد بدی داشته باشند فقط اطلاعات رو از منبع اشتباه گرفته اند !
پیشنهادم اینه که اگر لینکی توی اینترنت پیدا کردید که اطلاعات اشتباه درباره مایکل داده بود با ذکر منبع و اطلاعات صیحیح سعی کنید این رو به مدیران اون سایت اطلاع بدید !
همونطور که اول هم گفتم این کار سخت ، طاقت فرساست و به اعتقاد و اعصاب قوی نیاز داره !ولی حتی اگر بتونیم یک سایت رو هم تغییر بدیم فکر میکنم کار بزرگی انجام شده ! سایتهای فارسی تا کی میخوان به سبک نشریات زرد عمل کنند که 90% اطلاعاتشون شایعه هست !
اگر کسی مایل به این کار هست لطفا اعلام کنه !
My life is dedicated to LOVING HIM
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.501 ثانیه