Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

neverland is me

بیشتر
11 سال 3 روز قبل - 11 سال 3 روز قبل #33791 توسط mike
پاسخ داده شده توسط mike در تاپیک neverland is me
بچه ها اسامی خریداران احتمالی نورلندو دیدین دیگه!!!!!
لیدی گاگا
جاستین بیبر
جی زی(بزرگترین خواننده ایلومیناتی) و البته زنش!!!
کسی اندازه اینا پول نداره ها که نورلندو بخره...هرچن که اینا قرار نیس پولی بدن اصلا.قراره به یکی از اینا هدیه داده بشه که این ذره ای عینیت هم که از سلطان پاپ باقی مونده از بین بره و خیال فراماسونا راحت شه. واقعا متاسفم برای تک تک اطرافیان مایکل.چه خانواده ش چه بچه هاش چه این بنیاد بی عرضه و احمقش. ما بیشتر از همه اینا برا مایکل دل میسوزونیم درحالی که نه بچه هاشیم نه خانوادش نه بنیادش.
نورلند برای همیشه فراموش میشه و صد البته اگه اینجوری پیش بره 50 سال بعد کسی مایکل جکسونی نخواهد شناخت!
Last edit: 11 سال 3 روز قبل by mike.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam, kingmichael, raha

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
11 سال 1 روز قبل #33794 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک neverland is me
ببخشیدا ، ولی بنظر شما مایکل انقدر بر ضد یهود بین الملل فعالیت کرد که اینا همچی کارایی بکنن ؟ من که همچی فکری نمیکنم ...

دیگه هر چی باشه مایکل به اندازه هنری فورد خدابیامرز که رسواشون نکرد و آبروشون رو نبرد. کاری که اون خدا بیامرز کرد حقیقتا شجاعت میخواست و بی نظیر بود.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه

بیشتر
11 سال 1 روز قبل #33795 توسط mike
دوست عزیز 1 نکته رو فراموش کردی.مایکل جکسون مشهورترین انسان تاریخه.مایکل جکسون بزرگترین هنرمند تاریخه.خیلی فاصله هست بین مایکل و هنری فورد یا هر شخص شهیر دیگه ای( کتگوری مایکل مجزا با همه هست).1 قدم مایکل علیه سیستم شاید برابر با 100 قدم فورد و یا خیلی از بزرگان بود و به منافع یهودیا اسیب عمیق تری میزد.دلیلشم همین بود که زنده بودن ام جی 1 خطر جدی علیه سیستم بود.به نظرت اگه ام جی مثلا در حد جورج مایکل بود بازم اینهمه مصیبت سرش میومد؟!
the bigger star,the bigger target = the biggest star,the biggest target
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam

بیشتر
11 سال 15 ساعت قبل - 11 سال 11 ساعت قبل #33797 توسط Nikolay
با نظرتون موافق نیستم ، فکر کنم شما خیلی هنری فورد رو نمیشناسی ، زندگینامشو در ویکیپدیا فارسی حتما بخون.

من کارایی که از مایکل دیدم فکر کردم خیلی هم مخالفشون نیست ، مثلا کنسرت گذاشتن تو اسرائیل ، عکس انداختن با شارون !!! ، طرفداری از یهودی ها و ... اما خب وقتی این کارایی هم که داره بر ضدش میشه رو میبینم مشکوک شدم که احتمالا ضربه ای هم زده بهشون.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 11 سال 11 ساعت قبل by Nikolay.

بیشتر
10 سال 11 ماه قبل #33799 توسط mike
حق با شماس.من هنری فوردو زیاد نمیشناسم ولی مشخصه که شمام تازه به جمع طرفدارای ام جی پیوستین.شاید در حد چن سال.چون ظاهرا تا حالا به گوشتون نخورده که مایکل شناخته شده ترین انسانیه که تا حالا روی کره زمین بوده و خیلی اطلاعات ریز و درشت دیگه در مورد ارتباطات مایکل با جوامع و مذاهب مختلف.البته خوب باید واقعا عمر بذارین تا با این جزئیات اشنا شین.کار 7/8 سال نیس.هر کسی که یه 20 سالی از زندگیش صرف ام جی شناسی بشه چشم بسته میدونه که مایکلو کیا و چرا کشتن و داستان چی بوده.
موفق باشین

بیشتر
10 سال 11 ماه قبل #33800 توسط Nikolay
اتفاقا من از 4-5 سالگی مایکلو میشناختم و آهنگاشو گوش میکردم :D ولی خب دیگه مثل قبل حوصله پی گیری اخبار مایکل رو ندارم

شمام موفق باشی

نیچه

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.308 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا