- تشکرهای دریافت شده: 154
به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
معرفی مایکل
13 سال 2 هفته قبل #26946
توسط atefe
همیشه عاشق شو وعشق بورز...بزرگ و دوست داشتنی خواهی شد.
پاسخ داده شده توسط atefe در تاپیک معرفی مایکل
راستی من دیشب هیچ کاری نتونستم بکنم .دختر عمه هام هر فیلمی رو نگاه کردن الا فیلمایی که من براشون در مورد مایکل اماده کرده بودم و ممنون از این که تو این بحث شرکت کردین .فعالیتتون خیلی زیاد بود یکم نظراتتون رو بگید دیگه

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 2 هفته قبل #26950
توسط FeanoR
بسه به شرایطشه، اونطوری نیست که بیای اینجا و توضیح بدی و بگی که همیشه این راه جواب میده! نسبت به شخصیت طرف، افکارش، نوع اعتقاداتش، حرف هایی که میزنه در مورد مایکل و خیلی چیزای دیگه...
به نظرم بهترین کار برای اینکه بتونیم مایکل رو خوب معرفی کنیم اینه که اطلاعاتمون رو از مایکل بالا ببریم تا بتونیم نسبت به هر شرایطی، مایکل رو معرفی کنیم! اینکه همه جاها به یک روش عمل کنیم، اصلا جواب نمیده، چون انسان ها متفاوت هستن! باید اطلاعات خیلی بالا باشه و تعصب هامون رو کنار بذاریم تا مایکل به بهترین شکل ممکن معرفی بشه...
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک معرفی مایکل
atefe نوشته: یکم نظراتتون رو بگید دیگه
بسه به شرایطشه، اونطوری نیست که بیای اینجا و توضیح بدی و بگی که همیشه این راه جواب میده! نسبت به شخصیت طرف، افکارش، نوع اعتقاداتش، حرف هایی که میزنه در مورد مایکل و خیلی چیزای دیگه...
به نظرم بهترین کار برای اینکه بتونیم مایکل رو خوب معرفی کنیم اینه که اطلاعاتمون رو از مایکل بالا ببریم تا بتونیم نسبت به هر شرایطی، مایکل رو معرفی کنیم! اینکه همه جاها به یک روش عمل کنیم، اصلا جواب نمیده، چون انسان ها متفاوت هستن! باید اطلاعات خیلی بالا باشه و تعصب هامون رو کنار بذاریم تا مایکل به بهترین شکل ممکن معرفی بشه...
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شاپرک
13 سال 2 هفته قبل #26951
توسط melisa
پاسخ داده شده توسط melisa در تاپیک معرفی مایکل
من تاحالا موفق بودم به هرکسی که خواستم مایکل معرفی کنم.ولی متاسفانه چیزهایی که در موردش میگن اول این چقدر شکل زناست تغییر جنسیت داده؟ دوم اون یک بچه بازه؟ سوم اون عمدا خودشو سفید میکنه؟ خوشبختانه من کاری کردم که این اشخاص این طرز فکر از مخشون رفته
13 سال 1 هفته قبل #27005
توسط شاپرک
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک معرفی مایکل
بله این موضوع شخصی هست و هرکس روش مخصوص خودش رو داره، من اینطوری ام:
وقتی بخوام مایکل رو معرفی کنم، مهم ترین چیزی که مطرحه اینه که اون خواسته یا خودم میخوام براش بگم ، اگه خودش خواسته یه نیگا بهش میندازم تا دستم بیاد به چه قصدی اینو میخواد. اگر قصدش مواردی از این قبیل باشه: سواستفاده از اسم مایک واسه جلب توجه، یا اینکه طرف لوده ست و واسه تمسخرمایکل و دراصل من که میدونه دوسش دارم میپرسه، یا هر قصدی تو این مایه ها داره، در این صورت محترمانه میپیچونم و میرم وبه مقصودش نخواهد رسید. اما اگه خواستش واقعی باشه که خب یعنی مشتاق شنیدنه و کارم خیلی آسونه، از فرصت استفاده کرده و اطلاعات موثقم رو، رو می کنم! و البته دقت میکنم تا جایی پیش برم که طرف خسته نشه و از درخواستش پشیمون! و هم چنین دقت میکنم تا جوگیر نشم و طوری ازش تمجید متعصبانه کنم که مارک (اوسگل!) بخورم و واژه ی طرفدار مایکل رو هم خراب کنم.
حالا اگه خودم سر خود بخوام معرفی کنم کمی پیچیده میشه ، اول موقعیت رو در نظر میگیرم، برای مثال تو یه عروسی که داره به همه خوش میگذره و طرف داره با جو حال میکنه، برم اون رو خفت کنم و شروع به معرفی مایکل کنم، فقط از مایکل یک عدد ضد حال اساسی درست خواهم کرد! و طرف هم لابد چهار تا سر تکون میده و بی قراری میکنه که معرفی نامه تموم شه و برگردیم به جو جمع . جایی مطرح میکنم که هم جو و هم گوش ایشون آمادگی لازم رو دارن.
دوم به شخصیتش توجه میکنم.اینکه به چه موردی علاقه داره، از اون وجه مایکل شروع میکنم وبه تدریج معرفی میکنم مایک رو. مثلا واسه یکی از جنبه اخلاقیات و خیر بودن وایناش و واسه یکی دیگه از موسیقی ش و کارنامه هنریش . دیگه اینکه به سن و سال و شرایط طرف هم دقت میکنم. مثلا به بچه ها اولین چیزی که میگم اینه که اون عاشق بچه ها بود و خونه ای ساخته بود مثل شهر بازی که بچه ها برن توش بازی کنن. (خواهر زادم عاشق عکس های نورلند شده بود و الان طرفدار مایکله!)
آخرین نکته هم اینکه به نظرمن ما واسه جنس مخالف باید مواظب باشیم و طوری تعریف نکنیم که طرف حسودی ش بشه و دشمن خونی مایک بشه. واقعیت اینه که جنس مخالف هر نسبتی که با آدم داشته باشه، حتی خانواده و فامیل، اگه فن نباشه بنده خدا ممکنه حسودیش بشه. پس باید متعادل و نرم ازش تعریف کنیم چون ما آدم هایی نیستیم که بخوایم کسی رو اذیت؛ و غرورش رو جریحه دار کرده و برنجونیمش.
.
وقتی بخوام مایکل رو معرفی کنم، مهم ترین چیزی که مطرحه اینه که اون خواسته یا خودم میخوام براش بگم ، اگه خودش خواسته یه نیگا بهش میندازم تا دستم بیاد به چه قصدی اینو میخواد. اگر قصدش مواردی از این قبیل باشه: سواستفاده از اسم مایک واسه جلب توجه، یا اینکه طرف لوده ست و واسه تمسخرمایکل و دراصل من که میدونه دوسش دارم میپرسه، یا هر قصدی تو این مایه ها داره، در این صورت محترمانه میپیچونم و میرم وبه مقصودش نخواهد رسید. اما اگه خواستش واقعی باشه که خب یعنی مشتاق شنیدنه و کارم خیلی آسونه، از فرصت استفاده کرده و اطلاعات موثقم رو، رو می کنم! و البته دقت میکنم تا جایی پیش برم که طرف خسته نشه و از درخواستش پشیمون! و هم چنین دقت میکنم تا جوگیر نشم و طوری ازش تمجید متعصبانه کنم که مارک (اوسگل!) بخورم و واژه ی طرفدار مایکل رو هم خراب کنم.
حالا اگه خودم سر خود بخوام معرفی کنم کمی پیچیده میشه ، اول موقعیت رو در نظر میگیرم، برای مثال تو یه عروسی که داره به همه خوش میگذره و طرف داره با جو حال میکنه، برم اون رو خفت کنم و شروع به معرفی مایکل کنم، فقط از مایکل یک عدد ضد حال اساسی درست خواهم کرد! و طرف هم لابد چهار تا سر تکون میده و بی قراری میکنه که معرفی نامه تموم شه و برگردیم به جو جمع . جایی مطرح میکنم که هم جو و هم گوش ایشون آمادگی لازم رو دارن.
دوم به شخصیتش توجه میکنم.اینکه به چه موردی علاقه داره، از اون وجه مایکل شروع میکنم وبه تدریج معرفی میکنم مایک رو. مثلا واسه یکی از جنبه اخلاقیات و خیر بودن وایناش و واسه یکی دیگه از موسیقی ش و کارنامه هنریش . دیگه اینکه به سن و سال و شرایط طرف هم دقت میکنم. مثلا به بچه ها اولین چیزی که میگم اینه که اون عاشق بچه ها بود و خونه ای ساخته بود مثل شهر بازی که بچه ها برن توش بازی کنن. (خواهر زادم عاشق عکس های نورلند شده بود و الان طرفدار مایکله!)
آخرین نکته هم اینکه به نظرمن ما واسه جنس مخالف باید مواظب باشیم و طوری تعریف نکنیم که طرف حسودی ش بشه و دشمن خونی مایک بشه. واقعیت اینه که جنس مخالف هر نسبتی که با آدم داشته باشه، حتی خانواده و فامیل، اگه فن نباشه بنده خدا ممکنه حسودیش بشه. پس باید متعادل و نرم ازش تعریف کنیم چون ما آدم هایی نیستیم که بخوایم کسی رو اذیت؛ و غرورش رو جریحه دار کرده و برنجونیمش.
.
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
كاربر(ان) زير تشكر كردند: atefe
- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
13 سال 1 هفته قبل #27015
توسط کوچکترین طرفدار
پاسخ داده شده توسط کوچکترین طرفدار در تاپیک معرفی مایکل
خیلی سادست
باید ببینی طرف شعورش رو داره یا نه
چند دقیقه که باهاش حرف بزنی میفهمی
اگه شعورش رو داشت که ادامه میدی و بیشتر براش در مورد مایکل توضیح میدی
اما اگه دیدی طرف شعورش رو نداره یه لبخند میزنی و موضوع رو عوض میکنی
باید ببینی طرف شعورش رو داره یا نه
چند دقیقه که باهاش حرف بزنی میفهمی
اگه شعورش رو داشت که ادامه میدی و بیشتر براش در مورد مایکل توضیح میدی
اما اگه دیدی طرف شعورش رو نداره یه لبخند میزنی و موضوع رو عوض میکنی
كاربر(ان) زير تشكر كردند: atefe
12 سال 11 ماه قبل #27849
توسط atefe
پاسخ داده شده توسط atefe در تاپیک معرفی مایکل
سلام بچه ها .امروز یه کار خیلی باحالی کردم وخودم تقریبا راضی بودم در مورد معرفی مایکل به یه خانواده ی مذهبی . اصلا نمیدونم چی شد که یهو بحث مایکل اومد وسط و پسرخالم شروع کرد به همون حرفای همیشگی در مورد مایکل و بد و بیرا گفتن .من که تا قبل از این هیچ وقت بهشون چیزی نمیگفتم و خودم رو کنترل میکردم دیگه نتونستم تحمل کنم و برای اولین بار در جمع لب به سخن گشودم
منم یه طوری بلند صحبت کردم که همه بشنون کلا همه جا ساکت شد به هر حال هر چیزی که میدونستم ولازم بود که بگم گفتم و بیشتر در مورد قضاوتای بد ادما بدون تحقیق باهاشون حرف زدم .جالبه همشون ساکت شده بود و متعجب ..........اخرشم پسرخالم ازم عذر خواهی کرد و همچنین از مایکل .خالم هم همونجا گفت خدا بیامرزتش ...چه ادم خوبی بود ما نمیدونستیم ......

كاربر(ان) زير تشكر كردند: Jasmine Jackson-mjforever
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 4.098 ثانیه