Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

معرفی مایکل

بیشتر
13 سال 2 هفته قبل #26882 توسط atefe
معرفی مایکل ایجاد شد توسط atefe
سلام دوستان .اگه خواستید مایکل رو برای یه کسی که اصلا نمیشناستش معرفی کنید(البته فرض می کنیم )بهش چی میگید ؟ چطور در مورد شخصیت مایکل توضیح میدید ؟ از کجا شروع می کنید ؟چه خصوصیاتی از مایکل رو براش تعریف می کنید ؟در کل چطور با یه همچین فردی حرف میزنید ؟

همیشه عاشق شو وعشق بورز...بزرگ و دوست داشتنی خواهی شد.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شاپرک

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 2 هفته قبل - 13 سال 2 هفته قبل #26893 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک معرفی مایکل
این اتفاق صدها بار برای من افتاده.
و وقتی احساس کردم جمعیت چند هزار نفری بهم گوش می دن مثه بی بی سی یا رادیو فردا، کار برام به شدت سختتر شده.

اولین چیزی که من سراغش می رم، قانع کردن فرد برای اینکه زود قضاوت نکنه
به خاطر همین از تریلر شروع می کنم، از مایکل جکسون سیاه پوست که چطور سفید شد.
بعد آروم آروم از گوشه کنار منبع میارم، و میرسم که چرا مایکل آرایش می کرد؟ و مردم چطور باهاش برخورد کردن.
( چیزی که می دونن و دوست دارن متلکش رو به شما بندازن درست همینه! چیزی که باهاش کنار نیومدن، آرایش مایکل! پس شما زودتر ضربه رو بزنید!)
اگر مسخره تون کردن، ناراحت نشید، اگر به مایکل از تمسخر خندیدن، اتفاقا شما هم همراهشون بخندید، نباید احساس کنن شما از چیزی میرنجید.

بعد از اینها می گم کافی نیست، باید در مورد کارهای بشر دوستانه مایکل بدونید.
لابه لای حرف هام مدام از مایکل نقل قول میارم و پشتش منبعش رو هم می گم تا طرف با اعتماد گوش کنه.

یکی از بزرگترین و بهترین منابع برای تبلیغ مایکل، مصاحبه 92 مایکل جکسون با اپراست.
بعد از اون فیلم This Is It می تونه نقش خیلی خوبی داشته باشه و صحبت از درد و رنج هایی که مایکل داشته.

اگر بحث شما از فوت مایکل شروع شد و شدت گرفت، من بر می گردم از اتهامات جنسی و عوامل روحی و افسردگی مایکل بحث رو شروع می کنم، اینکه تا چه حد بی خواب شد بعد از اون ماجرا، امریکا رو ترک کرد و ...

بعد نگاه می کنم به تیپ و شخصیت فردی که باهاش دارم حرف می زنم، اگر مذهبی باشه مثالی از مذهب میارم که مایکل توش نقش داشته، اگر بی دین باشه، مثالی از مایکل میارم که مایکل توش نقش داشته، اگر نویسنده باشه مثالی که مایکل ربط داشته، کارگر باشه، بیمار باشه، محصل باشه، دانشمند باشه، هر چی باشه اون مثال رو میارم.
بعد برای تیر خلاص، eMJey رو معرفی می کنم، و اون فرد با خودش فکر می کنه خدای من، این همه ایرانی و هوادار؟ با چیزی مواجه می شه که هرگز انتظارشو نداشته. و افتاقا 90 درصد میان و مطالب این سایت رو می خونن و اونجاست که حقیقت آشکار میشه.
برای جلب نظر بیشتر گاهی هم میشه از افتخارات ایرانی ها و کسایی که با مایکل کار می کردن گفت، حتی میشه برای حس کنجکاوری طرف، از عکس هایی که بیتا با مایکل داره حرف زد. ( کاری که تو بی بی به ذهنم رسید)

باید اطلاعاتتون زیاد باشه، وگرنه وارد بحث های ریز که بشید و اطلاع نداشته باشید همه چیز جواب معکوس میده.

در کل شما آدم عادی، متعصب، مذهبی، بی دین، اهل موسیقی، مخالف موسیقی و ... به من تحویل بدید! یه ام جن فن حرفه ای تحویل بگیرید! :mj7:

LOL

Keep The Faith
Last edit: 13 سال 2 هفته قبل by Hamid.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, farzam, کوچکترین طرفدار, شاپرک, atefe

بیشتر
13 سال 2 هفته قبل #26894 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک معرفی مایکل
تاپیک خیلی خوبیه.

Keep The Faith
كاربر(ان) زير تشكر كردند: atefe

بیشتر
13 سال 2 هفته قبل #26896 توسط atefe
پاسخ داده شده توسط atefe در تاپیک معرفی مایکل
یادمه وقتی دوستم در مورد مایکل باهام حرف میزد روزی صد تا سوال ازش میپرسیدم هر صد تارو با سند و مدرک برام توضیح میداد .تا اخر من رو مثل خودش کرد . باورتون نمیشه چقدر سخته وقتی مثلا یه مهمونی میری بعد چند نفر شروع میکنن در مورد مایکل صحبت کردن که هیچی ازش نمیدونن .اول چند تا حرف بد در موردش میگن بعدشم به عمل های جراحیش اشاره های عالمانه میکنن ~X( اون وقته که من حالم بد میشه اولش خیلی عصبی میشم ولی بعدش سعی میکنم خودم رو کنترل کنم . بعد با خودم میگم ای خدا دوباره شروع شد .میرم پیش اون فرد و .......یه چند ساعتی باهاش حرف میزنم .البته اگه ببینم همش حرف خودشو میزنه و به حرفام گوش نمیده به حال خودش میذارم .میگم بذار تو همین نادونی بمونه.........راستش من و دوستم هنوز تو مدرسه در حال ترویج های مایکلی هستیم .حتی پارسال با توضیحات دوستم برای معلم زبان ایشون هم مایکلی شدن .فقط خدا امشب منو بخیر کنه که باز دختر عمه هام دارن میان و.......هیچی از مایکل نمیدونن و همش ازش بد میگن جالبه که حتی حاضر به شنیدن حرفای من هم نیستن . اخرشم میگن تو خودتو کشتی با این مایکل .البته امشب یه برنامه هایی براشون دارم / []---

همیشه عاشق شو وعشق بورز...بزرگ و دوست داشتنی خواهی شد.

بیشتر
13 سال 2 هفته قبل #26897 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک معرفی مایکل
عاطفه جان هر شخص ممکنه روش های مخصوص به خودش رو داشته باشه که با توجه به تجربه بدست میاد و برخی هم نه ترجیح میدن دیگران همون طور که خودشون علاقمند شدن دیگران رو طرف مایکل بیارن اما من به شخصه فقط در مورد خودم صحبت میکنم..من اول در مورد اینکه شایعاتی که در مورد مایکل وجود داره صحبت میکنم اگر احساس کردم انسان منطقی بود و به حرفام گوش داد ادامه میدم و گرنه دیگه بحث رو متوقف میکنم و بهش چند تا از بهترین آهنگ های مایکل رو میدم که گوش بده و ببینم بازخورد چیه اما اگر دیدم فایده ای نداشت بیخیال میشم میذارم تا به قول مایکل خدا در دلش پا بگذاره و به مایکل علاقمند بشه...اگر دیدم اون انسان که به حرفام گوش داده هر تلاشی از دستم بر میاد براش میکنم هر چی میدونم در اختیارش قرار میدم اون هم حق داره همه چی داشته باشه چون مایکل همه چی رو برای همه میخواست و منم از هیچ کاری دریغ نمیکنم تا اینکه خودش هر چی خواست از مایکل بدست بیاره...سعی میکنم از کارهای خیریه از تفکرات بزرگش و افتخاراتش بگم چینش کارها و اهدافش رو توضیح بدم سایت ها و منابع معتبر رو بهش معرفی کنم باهاش در مورد مایکل و موسیقیش بحث میکنم به قول معروف داغش میکنم...چون میدونم مایکل جادو میکنه اینو بارها در چشم همه دیدم وقتی به ویدیو های مایکل نگاه میکردن...به خدا میتونم برقی در چشمتنشون دیدم که هرگز ندیده بودم و اون موقع میفهمم که باید کمتر حرف بزنم و بذارم مایکل بدرخشه

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Jasmine Jackson-mjforever, شاپرک

بیشتر
13 سال 2 هفته قبل #26916 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک معرفی مایکل
بحث خیلی خوبیه... ممنون عاطفه جان
من معمولا سر این قضیه ها قبلا خیلی با دوستام بحث میکردم. از من سوال های عجیبی میپرسیدن... یادمه یکیشون میگفت مایکل توی اسید خالص میخوابیده... و خوب هرچی براش توضیح میدادم قضیه رو نمیگرفت! همونطور که شایان گفت منم بیخیال شدم... اما گاهی اوقات میشد که بقیه در مورد جراحی ها و شایعه ها باهام صحبت میکردن اما وقتی باهاشون بحث میکردم احساس میکردم براشون جالب نیست یا انگار خسته شدن اما من بحثو ادامه میدادم.. یه سری دیگه هم خیلی به مایکل علاقه مند شدن مخصوصا توی دوران محاکمه موری من اخبار رو براشون میبردم! یا فول البوم و موزیک ویدیوهای مایکل رو تو کلاس پخش میکردم... خیلی هاشون واقعا به مایکل علاقه من شدن اما یه سری کلا درک نمیکنن!!! باید قبول کنیم که اینایی که درک نمیکنن کار ما رو راحت میکنن چون در اون صورت ماهیت اصلی مایکل رو هم درک نمیکنن!! میسپاریمشون به امان خدا!!

من اگه بخوام مایکل رو معرفی کنم شخصا اول در مورد استعداد عجیب موسیقیاییش صحبت میکنم. بعد از تمام افتخارات و جوایز صصحبت میکنم تا طرف کلا از شایعه و اینا دور شه... بعد هم از اخلاقش و تمام کارهای بشردوستانش میگم.. بعد میذارم تا طرف با دید جدیدی که پیدا کرده سوال هاشو بپرسه... یکی از ام جی فن های خفنی که طی این عملیات قرار گرفته پسرداییمه با اینکه 11 یا 12 سالشه اما خیلی متعصبه و واقعا عاشق مایکل شده.. از وقتی ارشیوم رو گذاشتم در اختیارش به هیچی جز مایکل فکر نمیکنه!!
خوشبختانه ما ام جی فن های ایرانی چون توی موقعیت خاص قرار داریم دقیقا میدونیم در این مواقع چیکار کنیم!

mj for ever....
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, atefe

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.200 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا