- تشکرهای دریافت شده: 214
کنسرت های نایاب مایکل
خودم ندارمش.FeanoR نوشته: من داشتمش هر دوتا شو ولی یک سی دی ش پاک شد و فقط الان سی دی یک شو دارم ولی خیلی کنسرتشو دوست دارم چون اخمش خیلی باحال
اگه از آهنگ Ill be there به بعدش رو داری برای من بزار و اگه هم نداری همشو برای من بفرست چون خیلی قشنگ

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
Farshad.emjey نوشته:
خودم ندارمش.FeanoR نوشته: من داشتمش هر دوتا شو ولی یک سی دی ش پاک شد و فقط الان سی دی یک شو دارم ولی خیلی کنسرتشو دوست دارم چون اخمش خیلی باحال
اگه از آهنگ Ill be there به بعدش رو داری برای من بزار و اگه هم نداری همشو برای من بفرست چون خیلی قشنگولی هر جوری شده پیداش میکنم.
ممنونم من داشتمش همشو ولی الان فقط نصفشو دارم خیلی قشنگ ولی اگه با کیفیتش پیدا بشه من از بخارست بیشتر دوسش دارم درسته خیلی فیلمبرداریش و میکسش ساده تر هست ولی من بیشتر دوسش دارم
منم دنبالش میگردم

ولی DWT MEXICO رو پیدا کردم اگه میخوای بگو بفرستم.

- تشکرهای دریافت شده: 383
تیکه تیکه کنسرتو دیدم و آره خیلی خسته میشه و Earth Song رو فقط لب میزنه. اما عرقش هم معرکس. معرکس به این خاطر که در نهایت خستگی ذرهای انرژی درونیش کم نشده و اینو براحتی میشه در دکلمهی آخر فهمید: Tell me what about it. آرایش موهاش معرکس. این کنسرت بینظیره.

دانلودش کردی علی؟
آره ولی خیلی گرمش میشه ولی بازم مایکل فوق العاده بود من از کنسرت بد نگفتم من از تماشاچیا بد گفتم ولی تیکه Beat It خیلی باحال و هماهنگ بودن همینطور بیلی جین
کنسرت بی نظیره واقعا:mj: