- تشکرهای دریافت شده: 214
کنسرت های نایاب مایکل
14 سال 3 هفته قبل #5235
توسط Farshad
فکر نکنم به خاطر بیماری باشه. توی این کنسرت مایکل داره برای پادشاه برنامه اجرا میکنه وکنسرت خیلی محیطش خشکه!
همه طرفدارا سر جاشون نشستن . شاید به همین دلیل خسته تر شده.البته این نظر منه.
پاسخ داده شده توسط Farshad در تاپیک پاسخ: کنسرت های نایاب مایکل
مال سال 1996NasimParsi نوشته: مال چه سالیه ؟!
توی TII هم خیلی خسته میشد !
احتمالا در زمان های خاصی بیماری ها و چیزهای جانبی تاثیراتی روش میذاشته !
فکر نکنم به خاطر بیماری باشه. توی این کنسرت مایکل داره برای پادشاه برنامه اجرا میکنه وکنسرت خیلی محیطش خشکه!
همه طرفدارا سر جاشون نشستن . شاید به همین دلیل خسته تر شده.البته این نظر منه.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 3 هفته قبل - 14 سال 3 هفته قبل #5237
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: کنسرت های نایاب مایکل
من بیماری تو صورتش ندیدم و فقط خیلی عرق میکنه و از عرق زیاد خسته میشه فکر کنم چون بندر هست و هوا هم شرجی هست برای همین خیلی عرق میکنه تازه تو اون هوا مایکل داره اجرا های سنگین میکنه و هوا هم خیلی شرجی هست
آره پادشاهه اون بالا چه حالی میکنه
)
آره محیط کنسرتش خیلی خشکه و نصفشون هم مسلمونن و نصفشون هم پیر و میانسالن و بقیه هم خیلی بچه ان و
و چون کنسرت مجانی بوده و دیگه همه اومدن و بیشترشون هم بی حالن
ولی اجراهای مایکل فوق العاده هستن و البته اون دلیلی که فرشاد گفت هم درسته مایکل همیشه توی همه کنسرت هاش از تماشاچیا و کسانی که توی کنسرت هستن انرژی میگرفت ولی اینجا هیچی و خیلی خسته میشه من تو چشمامش میخوندم که فقط میخواد این کنسرت تموم شه و آخرین آهنگ ها هم دیگه زیاد جنب و جوش نداشت و خیلی بدون حرکت اجرا میکرد و واقعا که یکم انرژی به مایکل میدادن دیگه
ولی این کنسرت مایکل واقعا فوق العاده شده درسته همه چی بد مثل فیلمبرداری و خشک بودن تماشاچیا و خیلی چیز های دیگه ولی بازم اجرا های مایکل فوق العاده بود
همه با لباس های رسمی اومدن کنسرت انگار اومدن سخنرانی گوش کنن و اصلا تا حالا فکر نکنم کنسرت رفته بودن
آره پادشاهه اون بالا چه حالی میکنه

آره محیط کنسرتش خیلی خشکه و نصفشون هم مسلمونن و نصفشون هم پیر و میانسالن و بقیه هم خیلی بچه ان و
و چون کنسرت مجانی بوده و دیگه همه اومدن و بیشترشون هم بی حالن
ولی اجراهای مایکل فوق العاده هستن و البته اون دلیلی که فرشاد گفت هم درسته مایکل همیشه توی همه کنسرت هاش از تماشاچیا و کسانی که توی کنسرت هستن انرژی میگرفت ولی اینجا هیچی و خیلی خسته میشه من تو چشمامش میخوندم که فقط میخواد این کنسرت تموم شه و آخرین آهنگ ها هم دیگه زیاد جنب و جوش نداشت و خیلی بدون حرکت اجرا میکرد و واقعا که یکم انرژی به مایکل میدادن دیگه
ولی این کنسرت مایکل واقعا فوق العاده شده درسته همه چی بد مثل فیلمبرداری و خشک بودن تماشاچیا و خیلی چیز های دیگه ولی بازم اجرا های مایکل فوق العاده بود
همه با لباس های رسمی اومدن کنسرت انگار اومدن سخنرانی گوش کنن و اصلا تا حالا فکر نکنم کنسرت رفته بودن
Last edit: 14 سال 3 هفته قبل by FeanoR.
14 سال 3 هفته قبل #5241
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: کنسرت های نایاب مایکل
من منظورم این نبود ؛ چیز دیگه ای بود !
بهر حال هوا هم اونجا خیلی گرمه حتما دیگه !!!
بهر حال هوا هم اونجا خیلی گرمه حتما دیگه !!!
14 سال 3 هفته قبل - 14 سال 3 هفته قبل #5242
توسط FeanoR
نسیم مایکل توی اجراهای اول خیلی سرحال ولی از چند تا آهنگ به بعد اصلا بهم میریزه
بابا به جان خودم مردم اون منطقه یا شهر تا حالا کنسرت نرفته بودن تا اون زمان از قیافه هاشون معلومه
طرف انگار اومده پیک نیک با خودش فقط مونده بود غذا بیاره
اینقدر راحت میرفتن تو کنسرت انگار دارن میرن مهمونی
ولی مایکل ترکوند فکر کنم کاری کرد که همه کف کرده بودن
موندم برای این کار برای چی اونجا رو مایکل انتخاب کرده میتونست بره یک جایی که هم به کنسرت بیشتر نیاز داشتن هم شور و هیجان مردمش بیشتر بود
بابا به جان خودم مردم اون منطقه یا شهر تا حالا کنسرت نرفته بودن تا اون زمان از قیافه هاشون معلومه
طرف انگار اومده پیک نیک با خودش فقط مونده بود غذا بیاره
اینقدر راحت میرفتن تو کنسرت انگار دارن میرن مهمونی
ولی مایکل ترکوند فکر کنم کاری کرد که همه کف کرده بودن
موندم برای این کار برای چی اونجا رو مایکل انتخاب کرده میتونست بره یک جایی که هم به کنسرت بیشتر نیاز داشتن هم شور و هیجان مردمش بیشتر بود
Last edit: 14 سال 3 هفته قبل by FeanoR.
14 سال 3 هفته قبل #5245
توسط Farshad
پاسخ داده شده توسط Farshad در تاپیک پاسخ: کنسرت های نایاب مایکل
حالا از برونئی بگذریم.
کسی DWT Live in brazil رو داره؟
کسی DWT Live in brazil رو داره؟
14 سال 3 هفته قبل #5246
توسط FeanoR
من داشتمش هر دوتا شو ولی یک سی دی ش پاک شد و فقط الان سی دی یک شو دارم ولی خیلی کنسرتشو دوست دارم چون اخمش خیلی باحال
اگه از آهنگ Ill be there به بعدش رو داری برای من بزار و اگه هم نداری همشو برای من بفرست چون خیلی قشنگ
اگه از آهنگ Ill be there به بعدش رو داری برای من بزار و اگه هم نداری همشو برای من بفرست چون خیلی قشنگ
زمان ایجاد صفحه: 2.000 ثانیه