Skip to main content

Adam Lambert - Trespa*s*s*ing

بیشتر
13 سال 4 ماه قبل #24124 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: Adam Lambert - Trespa*s*s*ing
شایان با این نقدت اگر کسی ببینه فروش آلبوم تعطیل میشه !
یکم مثبت تر نقد کن که به فروش آلبوم کمک کنی !!!!!!!!!!!

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 4 ماه قبل #24145 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: Adam Lambert - Trespa*s*s*ing
خب دوستان عزیز اینو بگم که شما هم نظرات خودتون رو به صورت آزاد بذارید و هر کسی نظر خودش رو داره که کاملا محترمه....
ممنون دوستان عزیز بابت نظراتتون... :MJ3: :MJ2:
نسیم جان مگه خبر نداری میخوام آدام رو ورشکست کنم!!! :hilrs: :hilrs: :tkbth:

درباره آهنگ های نسخه ویژه این آلبوم باید بگم در این آهنگ ها موسیقی که از آدام انتظار میره بیشتر دیده میشه...آهنگ های زیبایی مانند runnug و nirvana که میشه گفت به موسیقی که از آدام انتظار میره نزدیکتره...

به نظر من بهترین آهنگ های این آلبوم:
Tresspassing
Shady
Never Close Our Eyes
Pop That Lock
underneath
Better Than I Know My Self
Running
Nirvana

البته بزودی نسخه دیگری از این آلبوم در کشورهای انگلیس فرانسه و ژاپن عرضه میشه که چند ترک اضافه داره اگر اون ها رو پیدا کردم اینجا قرار میدم و در موردشون صحبت میشه...خوشحال میشم نظرات شما رو هم در مورد این آلبوم بدونم....من از آدام انتظارم زیادیه شاید شما مثل من سخت گیر نباشید!!! :guitar2: :bd: :hilrs:

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

بیشتر
13 سال 4 ماه قبل - 13 سال 4 ماه قبل #24146 توسط شايان
این نکته رو هم لازم دونستم که اینجا ذکر کنم...

آدام سال گذشته در اجرای زنده با گروه کویین در MTV بسیار موفق ظاهر شد.او به همراه نوازندگان گروه Medly زیبایی را اجرا نمودند و آدام به خوبی با تلفیق سبک خوندنش با اصل آهنگ ها بسیار خوش درخشید و قدرت صدایش را به رخ کشید اما اصلا از اون نمایش قدرت صدا در این آلبوم به خوبی گذشته خبری نیست باید دید دلیل تجاری شدن آدام در این آلبوم چیه...این آلبوم از لحاظ فروش ممکنه در رتبه های بالاتری نسبت به آلبوم قبل قرار بگیره اما باید دید برای طرفداران موسیقی آدام راضی کننده است یا نه.... یا فقط برای هواداران چشم و ابرو آدام را راضی کننده است!!! :
mj7: :mjj:

پيوست:
Last edit: 13 سال 4 ماه قبل by شايان.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Jasmine Jackson-mjforever

بیشتر
13 سال 4 ماه قبل - 13 سال 4 ماه قبل #24153 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: Adam Lambert - Trespa*s*s*ing
البوم جالبیه. اما به نظرم البوم قبلی اهنگ های قدرتمندتری داشته. یه سری اهنگ ها مثل if i had you. whataya front me البم رو از حالت یکنواختی در میاوردن. کلا به نظرم ادام باید صدای خودش رو در بعضی اهنگ ها از حالت یکنواختی در بیاره

ادام البته قرار بود با راجر تیلور و برایان می یه تور رو هم اجرا کنه که لغو شد. نمیدونم چرا

mj for ever....
Last edit: 13 سال 4 ماه قبل by Jasmine Jackson-mjforever.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان

بیشتر
13 سال 4 ماه قبل #24157 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: Adam Lambert - Trespa*s*s*ing
آدام نباید اجازه میداد غیر از خودش کسی برای آلبومش تصمیم بگیره . نه کمپانی و نه تهیه کننده ها ! اما به نظرم وقتی صنعت سرگرمی کسی رو خودش بزرگ میکنه راهش رو هم خودش تعیین میکنه وگرنه از جلوی راه برش میداره !

اکثر اونهایی که توی پروژه ئ اولشون خیلی موفق میشن راهشون به بیراهه میره !
اما به صلاح نیست آدام ورشکست بشه شایان ! میدونی حتما چرا ...
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان

بیشتر
13 سال 4 ماه قبل #24174 توسط شايان

mjforever نوشته: البوم جالبیه. اما به نظرم البوم قبلی اهنگ های قدرتمندتری داشته. یه سری اهنگ ها مثل if i had you. whataya front me البم رو از حالت یکنواختی در میاوردن. کلا به نظرم ادام باید صدای خودش رو در بعضی اهنگ ها از حالت یکنواختی در بیاره

ادام البته قرار بود با راجر تیلور و برایان می یه تور رو هم اجرا کنه که لغو شد. نمیدونم چرا

آره منم شنیده بودم و خیلی خوشحال شدم چون هم یک افتخار بزرگ بود و هم آدام میتونست کلی چیزهای جدید از تجربیات این اساتید بدست بیاره اما منم نفهمیدم چرا کنسل شد این تور....

مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 3.110 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا