Skip to main content

Adam Lambert - Trespa*s*s*ing

بیشتر
13 سال 4 ماه قبل - 13 سال 4 ماه قبل #24084 توسط شايان
Adam Lambert - Trespa*s*s*ing ایجاد شد توسط شايان
آلبوم جدید آدام لمبرت هم عرضه شد.آلبومی که طرفدارن بسیاری منتظرش بودن باید دید آدام در این آلبوم چه کرده...من هنوز گوش ندادم اما این تاپیک رو زدم تا درباره این آلبوم اینجا بحث کنیم از اونجایی که میدونم طرفداران بسیاری داره در فروم آدام....

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
پيوست:
Last edit: 13 سال 4 ماه قبل by شايان.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nasim, kingmichael, شاپرک, Michaellover, aisan

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 4 ماه قبل #24094 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: Adam Lambert - Trespa*s*s*ing
عکس دوم چقدر عالیه ! خیلی فوق العاده است .آفرین به خلاقیتش !

امیدوارم البوم جدی تر و عمیق تر از البوم قبلی باشه . از شواهد معلومه که جدی ترم هست !

بیشتر
13 سال 4 ماه قبل - 13 سال 4 ماه قبل #24116 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: Adam Lambert - Trespa*s*s*ing
من این آلبوم رو گوش دادم!!اول از همه بگم آلبومی پر از هیجان و انرژی!!!

به شدت پر از آهنگ های دنس پاپ و الکترونیک و ترک لیست و چینش آلبوم یکی از ضعیف ترین چینش هایی که تا الان دیدم!!!

7 آهنگ پر هیجان آلبوم همه پشت سر هم از اول تا ترک 7 چیده شده اند....اصلا حس های آلبوم به خوبی پخش نشده اند بعد از آهنگ هفت تا آخر آلبوم حس آلبوم یکنواخت میمونه این یک ضعفه در حالی که در آلبوم اول آدام این چینش فوق العاده بود و همه چیز به خوبی تقسیم شده بود...

برای طرفداران آدام لمبرت که عاشق موسیقی پاپ راک او هستند بگم اصلا تو این آلبوم از این آهنگ ها خبری نیست....کلا بعد راک از این آلبوم خارج شده و همه چیز جاشو به رقص داده!!!نبود راک تو آهنگ های احساسیبیشتر خودشو نشون میده که اصلا قدرت آلبوم قبل رو نداره....

این آلبوم یک اثر مستقله اما بیشتر به یک آلبوم تجاری شبیه..... برای بیشتر کردن هوادارن....آهنگ های هیجانی آلبوم همه دنس پاپ هستن و اصلا پاپ راک خبری نیست یا اگر هست در سطح کم......

اما تنظیم آهنگ های دنس پاپ بسیار قوی هستند که از بهترین های اون ها میشه به آهنگ های
shady
never close our eyes
trespassing

اما در مورد آهنگ های احساسی بگم که اصلا آهنگی در حد whatya want from me وجود نداره ...آهنگ better than i know my self تلاش داشت چنین حسی رو تکرار کنه اما اصلا موفق نبوده سایر آهنگ ها هم در این حد نبودند اما آهنگ های خوبی هستند اما باز هم نتوانستند به خوبی آهنگ های
sleepwalker
broken open
cant let you go
در آلبوم قبلی باشند.
از بهترین آهنگ های آروم یا بهتر بگم محزون آلبوم میشه به آهنگ های

underneath
beter than i know my self
outlaws of love
اشاره کرد..

نبود راک و تم راک آدام رو شبیه خواننده هایی مثل لیدی گاگا یا جنیفر کرده که ریتم های دنس گونه رو برای محبوبیت بیشتر به کار گرفته اند زیاد آدام در این آلبوم از قدرت صدایش استفاده نکرده و از آهنگ های نوآورانه مثل soaked خبری نیست....اما تونسته آلبوم خوبی رو ارائه بده...در ارسال های بعدی بیشتر در مورد آلبوم میگم...

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
Last edit: 13 سال 4 ماه قبل by شايان.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شاپرک, aisan

بیشتر
13 سال 4 ماه قبل #24117 توسط aisan
پاسخ داده شده توسط aisan در تاپیک پاسخ: Adam Lambert - Trespa*s*s*ing
من که never close our eyes و better than I know myself و از این البوم شنیدم. never close our eyes خیلی به نظرم قشنگ بود ولی better than I know myself اصلا به نظرم خوب نبودو همون طور که شایان گفت اصلا قابل مقایسه با whataya want from me نیست. به نظر من آدام قبلا خیلی از الانش موفق تر بود ولی نتونست اون جوری که باید پیشرفت کنه. ممنون از تاپیک. من خودم از طرفدارای آدامم ولی قبول دارم که ادام میتونست خیلی موفق تر این حرفا باشه ولی متاسفانه نتونست :(

when you have faith in yourself you dont need others to believe in you

بیشتر
13 سال 4 ماه قبل #24119 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: Adam Lambert - Trespa*s*s*ing
این آلبومو از کجا گیر بیارم ؟

این اگه تازه منتشر شده پس جریان ویدیو beter than i know my self چیه ؟!

بیشتر
13 سال 4 ماه قبل #24123 توسط شاپرک
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک پاسخ: Adam Lambert - Trespa*s*s*ing
از همون ابتدای معروفیت آدام حدس میزدم که از قماش مشاهیریست که موفقیت اونها مقطعی است و با افت و خیز شدید همراهه.

شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......

مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 4.896 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا