سینما و تئاتر
13 سال 9 ماه قبل #14032
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: سینما و تئاتر
ممنون بخاطر عکس ماهان ! خیلی دوست داشتم زودتر ببینمش !
نه رضا جان ! ایشون یک آقای محترم هستند .آقای بارناباس کالینز یک خون آشام معروف در داستان های کمیک که به جنگ هیولاهای مختلف میره ! و تیم برتون باز هم اقتباسی از یک کمیک قدیمی رو ارائه داده . هم جانی دپ باشه ، هم خون آشام ...دیگه چی بشه ...
~
نه رضا جان ! ایشون یک آقای محترم هستند .آقای بارناباس کالینز یک خون آشام معروف در داستان های کمیک که به جنگ هیولاهای مختلف میره ! و تیم برتون باز هم اقتباسی از یک کمیک قدیمی رو ارائه داده . هم جانی دپ باشه ، هم خون آشام ...دیگه چی بشه ...

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 9 ماه قبل #14163
توسط blackfire
علم و دانش همان قدرت است ...
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: سینما و تئاتر
ستایش هم تمام شد
نظرتان راجع به این فیلم چیست؟
نظرتان راجع به این فیلم چیست؟
علم و دانش همان قدرت است ...
13 سال 9 ماه قبل #14232
توسط Nasim
من سریال ستایش رو ندیدم ، فقط صداشو شنیدم ! اما روی هم رفته میتونم اینو بگم که این سریال هم یک سریال آبکی ایرانی دیگه است ! سریالی که فیلمنامه منسجمی نداشت، از آغاز فیلمبرداری هدفش مشخص نبود ، چند بار تغییر مسیر داستان داد ، شخصیت های قوی نداشت و شخصیت ها همه تیپ بودند ، در نهایت هم مشخص نشد هدف کلی فیلم چی بود ! چون نتونستن فیلم رو تموم کنن به فصل دوم کشوندنش ! حالا کی میخواد دوباره یک سال فصل دومش رو تحمل کنه ؟!! خیلی از موضوعات فیلم تقلیدی از سریال های خارجی بود ، و در آخر اینکه این فیلم سعی در ساخت یک شخصیت افسانه درد و رنج کشیده از ستایش و تبدیل اون به " اوشین " داشت که قطعا موفق نبود ! خیلی خوشحالم که این فیلم تموم شد و حالا بدون دردسر میتونم سریال شرلوک هلمز
رو ببینم !

كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان
13 سال 9 ماه قبل #14234
توسط milad
پاسخ داده شده توسط milad در تاپیک پاسخ: سینما و تئاتر
اگه یه خورده دیگه ستایشو کش می دادن هر چی بازیگر داشت میمرد.اون موقع باید از فیلمای دیگه بازیگر قرض میگرفت.تا
یه جاهایی فیلمش خوب بود.ولی بعدش بیخودی کش دادن.اون همه اتفاق مهم که فیلم روش میچرخید خیلی راحت کنار گذاشته
شد.برنامه های صدا سیمای ایران بیشتر از این نمیشه. بهترین برنامه ایران 90 که هرچی بخوان توش میگنو کسی نمیتونه
جلوشونو بگیره چون بینندش زیاده درود بر عادل
یه جاهایی فیلمش خوب بود.ولی بعدش بیخودی کش دادن.اون همه اتفاق مهم که فیلم روش میچرخید خیلی راحت کنار گذاشته
شد.برنامه های صدا سیمای ایران بیشتر از این نمیشه. بهترین برنامه ایران 90 که هرچی بخوان توش میگنو کسی نمیتونه
جلوشونو بگیره چون بینندش زیاده درود بر عادل
13 سال 9 ماه قبل #14235
توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: سینما و تئاتر
احتمالا تو قسمت اخر سری دوم ستایش کارگردان فیلم هم میمره.یکی از مزخرفترین سریال هایی بود که تا حالا دیدم.این فیلم چیه که یه دختر با یک دندگیش تمام اعضای خانوادش رو به دردسر میندازه.اما فقط حیف داریوش ارجمند
که تو این مجموعه بود.واقعا نقش رو عالی بازی میکرد.

كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nasim
13 سال 9 ماه قبل #14237
توسط Nasim
احسان زدی تو هدف ! دقیقا! ستایش 4 نفر رو کشت ! فکر کنم پدرشوهرشم میکشه به زودی !
این سریال رو مثلا مقایسه کنید با پرستاران یا کبرا11 که سالهاست داره نشونشون میده ولی هنوزم مخاطب داره و اصلا تکراری نشده و هنوز موضوع جدید داره ! حالا فصل دوم چی میخواد باشه من موندم !
Ehs@n نوشته: یکی از مزخرفترین سریال هایی بود که تا حالا دیدم.این فیلم چیه که یه دختر با یک دندگیش تمام اعضای خانوادش رو به دردسر میندازه.
احسان زدی تو هدف ! دقیقا! ستایش 4 نفر رو کشت ! فکر کنم پدرشوهرشم میکشه به زودی !
این سریال رو مثلا مقایسه کنید با پرستاران یا کبرا11 که سالهاست داره نشونشون میده ولی هنوزم مخاطب داره و اصلا تکراری نشده و هنوز موضوع جدید داره ! حالا فصل دوم چی میخواد باشه من موندم !
مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 0.992 ثانیه