Skip to main content

فرناز

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل - 14 سال 1 هفته قبل #11024 توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: فرناز
sinalovermj
1. حاضری جونتو بدی ولی مایکل دوباره به این دنیا برگرده ؟( اینو در نظر بگیر که امین با خانوادت و همه ی نزدیکانتنم نمیتونی دیگه ببینی )
اره دوست داشتم
اون روزای اولی که مایکل فوت کرده بود من همش به همین موضوع فکر می کردم و الان می گم اره حاضر بودم

2.میشه تاریخ تولدتو کامل بگی
اینم نباید از خانوما پرسیداااا:D
69/9/14

3.اگه یه روزی بیاد که بین مادرتو و کسی که عاشقشی یکی رو انتخاب باید بکنی کدومو انتخاب میکنی ؟
شرایط سختیه خیلی سخت اما فکر می کنم مادرمو انتخاب کنم چون اونم منو همیشه انتخاب کرده و می کنه

4. تا به حالا چند بار امین رو امتحان کردی ؟ ( مثلا بهت خیانت میکنه یا نه )
خب نه راستش اونجوری امتحانش نکردم :-?
اما امین وقتی قولی بهم می ده سرش میمونه و میدونم خیلی باهام راحته حتی اگه عاشقه یکی دیگه هم بشه میاد بهم میگه;)) :nghty:

5.دوست داری جای حمید تو ادمین باشی ؟ حال میده ها ؟
نه اصن دوس ندارم جاش باشم سخته تازه هر کاریم بکنه بالاخره خیلی ازش شاکی می شن راضی نگه داشتن همه تو یه محیطی که کاربر زیاد داره خیلی سخته :bgsprse:

6.چرا بعضی وقت ها به کسایی که عاشقشونی و هیچی براشون کم نزاشتی آدم رو ترک میکنند ؟
گاهی ادم باید به خودش بیاد که هرکسی لیاقت عشقشو نداره به نظرم باید منطقی برخورد کرد راجع بهش و فکر می کنم دخترا تو این مسئله موفق تر بودن تا پسرا! چون هر چی میشه پسرا سریع اسمشو می ذارن شکست عشقی بعدم ادای ادمایی که از دختر بیزارنو در میارن;))

7.عشق چیه ؟ بهش اعتقاد داری
عشق به نظر من از خود گذشتگیه محبته نزدیکیه عادته دلبستنه و فقطم یه بار اتفاق میوفته
اره اعتقاد دارم بهش اما تشخیصش یکم سخته و اینکه باید طرفتو بشناسی بعد عاشق بشی
کلا من به عشق تدریجی اعتقاد دارم به این عشق در نگاه اول هم هیچ اعتقادی ندارم:D

8.اگه من قسم بخورم بگم عشق دوطرفه وجود نداره و همش توی داستان هاست باورت میشه ؟
نه فکر می کنم می تونه اتفاق بیوفته
نمی تونم اسم حسی که الان بین منو امین هستو بذارم عشق اما اگه شبیه همین باشه پس تجربش هم کردم و می کنم:daydreaming

9.تا به حالا شده از شدت فشار تمام بدنت بلرزه ؟ تعریف کن

اره شده
دفعه ی اولی که حس کردم هیچ کاری ازم بر نمیاد بابام دست بزن داره قبلا هم اینطوری کتکش زده بود اما شاید دفعهی اولی بود که درک می کردم چقدر این قضیه سنگین تموم میشه واسم اما نتونستم کاری کنم فقط گریه می کردم نمی تونستم حرفم بزنم می لرزیدم!

10.دلتنگی رو تعریف کن
دلتنگی حسیه که بعدش دلت می گیره احساس می کنی یه چیزی یه کسی کمه دوست داری پیشش باشی فقط تو و اون

URL=http://img4up.com/] [/URL]
Last edit: 14 سال 1 هفته قبل by Farnaz.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #11040 توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: فرناز
سلام
1.علاقه مندی هاتو لیست کن
2.دوست داشتی اسمت چی بود ؟
3.چرا موی فر فر ؟
4.چرا ژئو مورفولوژی ؟
5.چرا من ؟
6.چرا تعویض مکرر لباس ؟
7.چرا نمیری دوبلور شی ؟
8.پشه ها روزا کجا میرن ؟

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل - 14 سال 1 هفته قبل #11054 توسط Farnaz
AM!N

:devil: سلام
سلامه خالی؟;;)

1.علاقه مندی هاتو لیست کن
سوالت کلیه شاید :D
اینترنت,اهنگ,پارکای خلوت قدم زدن,مسافرت,شیرکاکائو,موبایل,گیم,سرگرم شدن با حیوونا,کتاب خوندن,عکس گرفتن....

2.دوست داشتی اسمت چی بود ؟
دوست داشتم همون چیزی که مامانم می خواد بذاره
کاملیا صدام کنن تو شناسنامه هم حاله که به فامیلیم بیاد

3.چرا موی فر فر ؟
واسه تنوع بود بعدم همه بهم می گفتن خیلی بهت میاد عوض شدی واسه همون شاید چند ساله دیگه همین کارو بکنم بازم

4.چرا ژئو مورفولوژی ؟
خب اون موقع دوستم می گفت که این رشته خیلی خوبه و این حرفا منم قصدم این بود که حسابداری برم اما شیراز نداشت
دیگه بعد اینکه اوردم هم تو هم خونوادمم می گفتین که برم صبر کردن بیخوده منم ادامه دادم رشته ی خوبیه هیچ وقت کلاسش کسل کننده نمی شه کلا جغرافیا تنها علمیه که توی همه چی سرک می کشه:rdpaper:

5.چرا من ؟
خب فکر می کنم ما باهم خیلی خوب کنار میایمو درک می کنیم همدیگرو یه جواریی شبیه هستیم فرهنگو رفتارامون تفاهم زیاد داریم
از طرفیم حی می کنم خاصی دیگه:x

6.چرا تعویض مکرر لباس ؟
وقتی حالم گرفتست لباس عوض می کنم بهتر می شم یا موقع خواب دوست دارم مرتب باشم اروم می شم
خودمم نمی دونم چرا اما این لباس عوض کردن بدجوری حالمو خوب می کنه:D

7.چرا نمیری دوبلور شی ؟
خب شرایطش پیش نیومده من دوست دارم تهران برم دوبلر شم شیراز کیف نداره;)) تازه بدجوری خجالتیم هستم ممکنه حسابی ضایع کنم :bgsprse:

8.پشه ها روزا کجا میرن ؟
تو هم شدی امید دوم؟:D فکر کنم قایم می شن چون نور اذیتشون می کنه اونوقت شبا میان نیشت می زنن حالشو می برن:devil:

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل #11058 توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: فرناز
پشه ها تو روز میرن تو کف جنگل و بین علفها و بوته ها پنهون میشن من تجربه حمله پشه ها رو داشتم.

1)از چجور هوایی لذت میبری؟
2)تو شرایطی بودی که احساس کنی میخوای تنها باشی؟هیچکس حتی امین کنارت نباشه؟فقط تو باشی و خودت
3)چه جور فیلمایی دوست داری؟
4)چه ورزشی انجام میدی؟
5)نظرت راجع به اونایی که عددی نیستن اما میخوان بگن ما خیلی بارمونه و بلدیم و هی کلاس میزارن چیه؟چه رفتاری باهاشون داری؟
6)وقتی یه رفتار امین میره رو اعصابت چیکار میکنی؟
7)اسم مامانت فرحنازه؟
8)اوایل آشناییمون فکر میکردی من با کسی دوست شم؟
9)یکی جلوته پشت هم داره خالی میبنده و تو میدونی داره دروغ میگه،به روش میاری؟
10)خیلی لطف داری فرناز جونم.خیلی خیلی خوشحالم که با خبر قبولیم شاد شدی (من که کلا تا قبل از اینکه نتیجه ها بیاد پنچر بودم).همیشه موفقیت تو هم باعث شادی من میشه عزیزم..بووس

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل - 14 سال 1 هفته قبل #11075 توسط Farnaz
MJtermeh

پشه ها تو روز میرن تو کف جنگل و بین علفها و بوته ها پنهون میشن من تجربه حمله پشه ها رو داشتم.
شمال پشه خیلی داره به خاطر دریاش بایدم تجربت زیاد شده باشه:D

1)از چجور هوایی لذت میبری؟
یه هوای خشک خنک البته نه اونطوری که سردم بشه ;))

2)تو شرایطی بودی که احساس کنی میخوای تنها باشی؟هیچکس حتی امین کنارت نباشه؟فقط تو باشی و خودت
اره خیلی وقتا اینطوری واسمون پیش اومده و به تنهایی هم احترام می ذاریم البته شاید پرسیده که چی شده تا حالمو عوض کنه ولی اگه خواستم تنهام می ذاره

3)چه جور فیلمایی دوست داری؟
تخیلی,رمانتیک,هر فیلمی که تعریفشو زیاد شنیده باشم دوست دارم ببینم به جز ترسناک اونم اگه کسی پیشم باشه می بینم:D

4)چه ورزشی انجام میدی؟
پیاده روی,گاهی دوچرخه سواری... رشته ی خاصی علاقه ندارم تا بخوام انجام بدم

5)نظرت راجع به اونایی که عددی نیستن اما میخوان بگن ما خیلی بارمونه و بلدیم و هی کلاس میذارن چیه؟چه رفتاری باهاشون داری؟
اگه بتونم مچشونو می گیرم سر یه چیزی که حایشون نیست اما من حالیمه:devil: اما درکل اهل این کارا نیستم شاید مگه اینکه دیگه خیلی رو اعصاب باشه
امین متخصص مچ گیریه:D

6)وقتی یه رفتار امین میره رو اعصابت چیکار میکنی؟
قهر می کنم می رم یا اینکه بحثمون می شه تلافیشو سرش درمیارم:-q

7)اسم مامانت فرحنازه؟
نه اسم مامانم فرحناز نیست از این اسمم خیلی بدم میاد بچه بودم دختر همسایمون خیلی اذیتم می کرد اسمشم همین بود! وقتی اینطوری منم صدا می زنن عصبانی می شم:faranak:
اسم مامانم تویه شناسنامه صدیقه بوده! از اونجایی که مادربزرگم خیلی باحال بوده!!!!!!! اجازه می داده اسم بچه هاشو دروهمسایه ها بذارن ;)) واسه همون مادرم بزرگتر شد این قضیه رو فهمید از بقیه خواست تا فریناز صداش کنن که همونم درست صدا نمی کنن...!هر کی یه چیزی می گه:cry:

8)اوایل آشناییمون فکر میکردی من با کسی دوست شم؟
نه چون مثه خودم بچه مثبت بودی:D فکر می کردم خواهرت هیچ وقت بهت اجازه نمی دن تنهایی بری بیرون:burla:

9)یکی جلوته پشت هم داره خالی میبنده و تو میدونی داره دروغ میگه،به روش میاری؟
اگه طرف واسم عزیز باشه نه لو نمی دم سکوت می کنم نهایتش ولی اگه نه به روش میارم اصن از دروغ خوشم نمیاد!

10)خیلی لطف داری فرناز جونم.خیلی خیلی خوشحالم که با خبر قبولیم شاد شدی (من که کلا تا قبل از اینکه نتیجه ها بیاد پنچر بودم).همیشه موفقیت تو هم باعث شادی من میشه عزیزم..بووس
مرسی ترمه جون ایشاالله بیام شیرینیه عروسیتو بخورم:devil: :D

بیشتر
14 سال 1 هفته قبل - 14 سال 1 هفته قبل #11076 توسط Farnaz
FeanoR

یک عکس از خودت بذار

sinalovermj
یه عکس از خودتو امین باهم بزار

كاربر(ان) زير تشكر كردند: Hamid, شايان

مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 0.222 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا