Skip to main content

آشنایی ها

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #26399 توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک آشنایی ها
سلام دوست عزيز.خوش اومدي به خونه ي خودت.از اين به بعد تو فروم اطلس گيتا شناسي هم داريم. :-)/:-)
كاربر(ان) زير تشكر كردند: atlas

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #26400 توسط مایکلا
پاسخ داده شده توسط مایکلا در تاپیک آشنایی ها
اطلس جان خوش اومدی.:hug: :) امیدوارم اینجا اوقات خوشی رو در کنار هم داشته باشیم.~^o^~ ~^o^~ ~^o^~] :hug: :hug: :hug: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) ;;) ;;) ;;) ;;) ;;) ;;) ;;) ;;) ;;) ;;) ;;) ;;) :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd
WELCOME

[img

free photo hosting

Michael I Miss You So Much.You're In My Heart Forever

بیشتر
13 سال 4 هفته قبل #26402 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک آشنایی ها
چه ورود جنجالی داشتی ! :gossip:

خوش اومدی اطلس جان امیدوارم چیزای قشنگی از هم یاد بگیریم :-bd

بیشتر
13 سال 4 هفته قبل #26408 توسط atlas
پاسخ داده شده توسط atlas در تاپیک آشنایی ها
merciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii همگی! اطلس گیتا شناسی؟ :)) :)) :)) احسان این اطلس با اون اطلس فرق فکوله! هرچند همه همینو بهم می گن ولی راستش من اسممو دوست دارم! ;)) امین جان من که تا الان هم کلی چیز یاد گرفتم. مرسی و اگه منظورت از ورود جنجالی و اون چند تایی که دارن با هم پچ پچ می کنن صفحه" احتمال زنده بودن MJ "هست، ندیدمت اونجا؟؟؟؟ خوشحال میشم نظر تورو هم بدونم! به هر حال شما پیشکسوت تر از مایین!ما در مورد MJ از شما باید یاد بگیریم دیگه!! :x اگرهم منظورت سوت و کف های مایکلا هست باید بگم که خودمم خیلی دوسشون دارم. مرسی مایکلا جون... وبقیه.... :x :x :* :*

Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you

All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love

بیشتر
13 سال 4 هفته قبل #26410 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک آشنایی ها
ورودت خاطره انگیز بود :D خوش اومدی به خونه خودت :hug: امیدوارم اینجا لحظات خوبی در کنار هم داشته باشیم :-bd و بحث های بسیار فراوان مفیدی با هم دیگه داشته باشیم :D ?@_@? :D من فکر نمیکردم تو دختر باشی :)) دیگه اینکه، هیچی دیگه :D همین دیگه :D خوش اومدی دیگه :D

بیشتر
13 سال 4 هفته قبل #26411 توسط شاپرک
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک آشنایی ها
سلام اطلس جان.
میگم شما طبق گفته ی خودت (آنقدر ها هم دیوانه ی مایکل نیستم) ، دیوانه ش بشی دیگه چه میکنی! چه افشاگری هایی که نمیکنی با این حجم عظیم دقت و کنجکاوی و پیگیری و عشق به مچگیری و ... :-SS
فقط لطفا هرچی مایکل رشته تا الان نابود نکنی بره پی کارش عزیزدلم .... :))
شوخی کردم خوش اومدی گلم.

شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......

مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 1.694 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا