Skip to main content

آشنایی ها

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #11605 توسط milad
پاسخ داده شده توسط milad در تاپیک پاسخ: آشنایی ها
از همتون ممنونم:hug:

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #11606 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: آشنایی ها
خوش اومدی میلاد جان :)

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #11607 توسط milad
پاسخ داده شده توسط milad در تاپیک پاسخ: آشنایی ها
قربونت;)

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #11621 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: آشنایی ها
دوستان عزیز مهتاب علی رضا و سپیده به فروم خوش اومدین امیدوارم ساعات خوشی داشته باشید..:mj7: :mjj:

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #11810 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: آشنایی ها
میلاد و علی عزیز خوش اومدید .:-bd
من از اومدن مایکلی هایه جدید خیلی خوشحال میشم .:clp2: :clp2: :clp2: :clp2:
:hilrs: :jump: :hilrs: :jump:

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل - 14 سال 3 ماه قبل #11923 توسط sara
پاسخ داده شده توسط sara در تاپیک پاسخ: آشنایی ها
مایکل تو تنها نیستی... سلام دوستان، سارا هستم 22 ساله از اهواز و خوشحالم که به جمع مایکلیهای عزیز اومدم و همچنین از دوسته خوبم (محمد) به خاطر کمکهای زیادش تشکر میکنم و اگه واسه یاد گرفتنه فروم اذیت کردم میخوام منو ببخشه:
خوب از اینجا میگم که اولین بار داییم یه سی دی از(مایکل) آورد خونمون و ما هم نگاه کردیم محشر!!!
اما من مایکل رو یه جور دیگه تصور میکردم!
ظاهرش دیگه...!
یعد که دیدمش با اون چیزی که تو ذهنم بود از زمین تا آسمون فرق داشت! اون آقاست، عالیه...
اون خیلی بهتر از اون چیزه مسخره تو ذهنم بود! و من خیلی دوسش دارم تا الان
من عاشقه آهنگه (به خاطر بیار) و (منو تنها بذار) و (تو تنها نیستی) شدم! البته اون سی دی آهنگای کمی داشت ولی (تریلر) هم توش بود
اون موقع 12-13 ساله بودم بلد نبودم بیام دانلود کنم نمیدونستم!
من واقعاً عاشقه موزیک remember the time بودم در حدی که حتی رقصشم بلد بودم ولی الان متاسفانه فراموش شد...
یه روز داییم رو مجبور کردم واسم از آلبوم های مایکل به صورت گلچین سی دی بزنه واسم بیاره
اونم چون خیلی دوستم داشت گفت : باشه... و دو تا سی دی اونم روز تولدم! واسم آورد که واقعا سورپراز شدم ساله 1384 بود..ارواح رو اولین بار میدیدم فیلمش عالیه خودتون میدونید!
بعدها تو دبیرستان یکی از دوستام که مثه من عاشقه مایکل بود! یه سی دی mp3 از آلبوم ها ی مایکل به من داد که عالی بودن من تا اون موقع نشنیده بودمشون و اصلا نمیدونستم که اینا وجود داره!!!! همه آهنگها رو دوس دارم
ولی من از (بد) و (درتی دایانا) و (طبیعت انسان) و (بیایید جمع شویم)(به ما توجه نمیکنند)و (why) و (برای همه وقت) خیلی خوشم اومد... مربوط میشه به سال 1385 ...
سال 1388 بود که یکی از دوستام اس داد که میدنی مایکل استوپ قلبی کرده و فوت شده!!!!!!!!!! از تعجب کم مونده بود شاخ دربیارم چن ماه طول کشید که باور کنم واقعا اون رفته  نمیخوام از این سال بد چیزی بگم:cry:
سال بعدش که سال 1390 من تونستم وب درست کنمو از اینترنت خونمون و اداره استفاده میکردم و تا الان هم هستم...
حالا هم که به کمک دوستان منم تونستم تو این فروم بیامو بگم که منم یه مایکلی هستم.و افتخار میکنم که طرفدار اونم... خدایا دوست دارم، مایکل دوستت دارم، دایی دوستت دارم، مرسی mjjمحمد جان.
Last edit: 14 سال 3 ماه قبل by sara.

مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 4.094 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا