- تشکرهای دریافت شده: 408
The Song: Wanna Be Startin' Somethin' (آهنگ: میخواهی چیزی را شروع کرده باشی)
کمتر
بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #10325
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: The Song: Wanna Be Startin' Somethin' (آهنگ: می خواهی چیزی را شروع کرده باشی)
یعنی چی وحید . ریحانا تو اهنگش گفته Michael Don't Stop the Music . یعنی یه جورایی توهین کرده .اخه من فکر کردم ریحانا از اهنگای مایکل خوشش میاد و حتی یه عکسشو با مایکل گرفته دارم .
?
توضیحاتتم کامل بود . مرسی .

توضیحاتتم کامل بود . مرسی .

www.fullmjj.ir
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 11 ماه قبل #10327
توسط FeanoR

من کاری ندارم که ریحانا مایکل رو قبول داره دوسش داره یا نه ولی آهنگی که خونده و با کارهایی که تو موزیک ویدئو و خود آهنگ و کنسرت هاش انجام داده نشون میده مظمون آهنگ مایکله و اسم آهنگ Don't Stop the Music پس مظمونش چی میشه Michael Don't Stop the Music یعنی چی؟مایکل موسیقیتو متوقف نکن البته باز به گرامر گیر ندین الان بحث موسیقی مایکله
خب منتظر نظراتی در مورد خود آهنگ WBSS هم هستیم ها
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: The Song: Wanna Be Startin' Somethin' (آهنگ: می خواهی چیزی را شروع کرده باشی)

من کاری ندارم که ریحانا مایکل رو قبول داره دوسش داره یا نه ولی آهنگی که خونده و با کارهایی که تو موزیک ویدئو و خود آهنگ و کنسرت هاش انجام داده نشون میده مظمون آهنگ مایکله و اسم آهنگ Don't Stop the Music پس مظمونش چی میشه Michael Don't Stop the Music یعنی چی؟مایکل موسیقیتو متوقف نکن البته باز به گرامر گیر ندین الان بحث موسیقی مایکله
خب منتظر نظراتی در مورد خود آهنگ WBSS هم هستیم ها
كاربر(ان) زير تشكر كردند: e r o s
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
13 سال 11 ماه قبل #10402
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: The Song: Wanna Be Startin' Somethin' (آهنگ: می خواهی چیزی را شروع کرده باشی)
Makossa یک سبک موسیقی هست که مانو دیبانگو هم بهش اشاره داشته:
en.wikipedia.org/wiki/Makosa
و در فرومی خوندم Makosa به زبون دوآلا که یه زبون آفریقایی هم هست به معنای "I Dance" می شه. و جمله رو این طور ترجمه کرده:
Mama say, mama saw me dancing!
خب این حرف من نیست!
en.wikipedia.org/wiki/Makosa
و در فرومی خوندم Makosa به زبون دوآلا که یه زبون آفریقایی هم هست به معنای "I Dance" می شه. و جمله رو این طور ترجمه کرده:
Mama say, mama saw me dancing!
خب این حرف من نیست!
13 سال 11 ماه قبل #10428
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: The Song: Wanna Be Startin' Somethin' (آهنگ: می خواهی چیزی را شروع کرده باشی)
اینجا این تیکه رو یک چیز دیگه گفته
en.wikipedia.org/wiki/Wanna_Be_Startin%27_Somethin#Composition
منم در این مورد تحقیق کردم
ولی آره علی جان این معنی خیلی بیشتر میخوره تا اون یکی من دستت درد نکنه
en.wikipedia.org/wiki/Wanna_Be_Startin%27_Somethin#Composition
منم در این مورد تحقیق کردم
ولی آره علی جان این معنی خیلی بیشتر میخوره تا اون یکی من دستت درد نکنه
13 سال 11 ماه قبل #10430
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: The Song: Wanna Be Startin' Somethin' (آهنگ: می خواهی چیزی را شروع کرده باشی)
بچه ها یک سوالی خیلی وقته تو ذهنم هست اونم در این مورد که دلیل استفاده از billy jean چیه تو این آهنگ اصلا منظور مایکل چیه ؟؟؟
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
13 سال 11 ماه قبل #10449
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: The Song: Wanna Be Startin' Somethin' (آهنگ: می خواهی چیزی را شروع کرده باشی)
شایان جان آهنگ Billie Jean در مورد شایعه ها و داستان سازی هایی هست که حتی رو در روی مایکل هم براش می سازن. بیلی جین وقیح ترین نوع شایعه سازیو نشون داد و این آهنگ هم منظور از بیلی جین هاست.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان
مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 1.191 ثانیه