Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

مایکل در شبکه های ماهواره ای

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #3693 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای

Ehs@n نوشته: پس خوب شد منم تا اوایل تریلر نگاه کردم به مستند.
اما انصافا دم شبکه ی 4 گرم.هیچ کانالی اینطوری برای مایک مایه نذاشته بود.

4fun هم داشت از مایکل پخش میکرد.
شبکه 4 کارش زیاد جالب نبود میتونست مستند بهتر ، فیلم ها سخنرانی مایکل و ... پخش کنه.تور دنجروس رو هم اگه بجاش HIStory live in München رو پخش میکرد خیلی بهتر بود.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #3694 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
احسان جان. ویدئو کلی‌هاشم نمی‌زاشتن خیلی بهتر بود. آثار مایکل جکسون بدون نقد درست چه ارزشی دارد. این جا که کشورهای خارجی نیست که مردم از بعضی جیزها خبر داشته باشن. به نظرت اگر کسی ویدئو کلیپ سیاهیا سفید رو ببینه نمی‌گه که «نگاه کن عجب وحشی‌اش بود. ببین داره پیراهنش رو پاره میکنه. ببین دراه از حیون به انسان تبدیل میشه یعنی ارزش انشان را پایین آورد. بین داره شیشه‌ها را میشکنه.»

مردم با دیدن این موزیک ویدئوها بیشتر گارد می‌گیرن. نمی‌گم که میگن هنر نداشت. می گن اخلاق و انسانیت نداشت. چون نمیدونن مضمون موزیک چیه.مثلا یکی از فامیل‌های ما آخر موزیک ویدئوی آن‌ها به ما اهمیتی نمی دهند را دید گفت که اه اه اه چرا این قدر داد میزنه. که چی؟

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #3695 توسط Nikolay

shahroozporia نوشته: به نظرت آیا مردم ایران متوجه هستن که این مستند دروغ گفته؟

متوجه نیستن ! ولی من هم که گفتم میتونستن مستند بهتری پخش کنن.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by Nikolay.

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #3696 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
محمد جان باهات موافقم. باید سخنرانی و ... مایکل رو نشان می‌داد. و همچنین مستندهایی همانند اونی که مایکل منتشر کرد. تور دنجورس را هم نباید پخش می‌کردن. به جاش باید هیستوری میزاشتن.

یک نکتهٔ دیگر درباهٔ اون مستند هم بگم که اصلا مستند نبود. ۴ نفر داشتن صحبت می‌کردن و بینش هم تصاویر نامشخصی هم از مایکل پخش می‌کردن. بیشتر شبیه به نظر سنجی از یک سری آدم عقده‌ای بود.

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #3697 توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
شهروز و محمد:
دوستان عزیزم شاید یه حقیقتی رو باور نکنید ولی من مطمئنم تمام ایرانی ها فقط موزیکاش رو گوش کردن.چون هم کی حوصله داره بشینه مستند خارجی رو ببینه و فقط هوادارا مینگان.تازه نصف مستند هم افتاد رو ساختمان پزشکان که مطمئنا کسی ازش نمیگذره تا به مستند نگاه کنه مگه اینکه بازم فن باشه که فن هم راست و دروغ رو از هم تشخیص میده.
اما تشکر من فقط به خاطر ارزش نهادن به مایکل بود.

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #3698 توسط Nikolay
آره راست میگی مستند نبود شهروز.یک مستند باید کاملا بیطرفانه باشه و حتما با سند و مدرک حرف بزنند. ولی تو این مستند کم کم بیطرفیشونو کنار گذاشتن.

نیچه
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by Nikolay.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.273 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا