- تشکرهای دریافت شده: 306
به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
مایکل در شبکه های ماهواره ای
کمتر
بیشتر
14 سال 9 ماه قبل - 14 سال 9 ماه قبل #3746
توسط Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
راست میگی HBK
مایکل اگه از همون اول از آمریکا میرفت براش بهتر بود. میتونست تابعیت یک کشور بهتری رو بگیره.
مایکل اگه از همون اول از آمریکا میرفت براش بهتر بود. میتونست تابعیت یک کشور بهتری رو بگیره.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Last edit: 14 سال 9 ماه قبل by Nikolay.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 9 ماه قبل #3747
توسط ehsan
به رود زمزمه گر گوش کن
که می خواند: سرود رفتن و رفتن و برنگشتنها...
پاسخ داده شده توسط ehsan در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
جناب hbmj2 عزیز بی تفاوت بودن و بستن ِ چشمتون بروی حقایق هم من و خیلی ها رو ناراحت و متاسف میکنه..اولاً در جواب الناز عزیز که پرسید واسه چه شبکه ای بوده فکر میکنم CBS بود اگه اشتباه نکنم و برنامه ای کاملاً آمریکایی بود برخلاف نظر دوستمون.
در ثانی من نمیدونم دیگه غرض ورزی مگه شاخ و دم داره که نتونیم تشخیص بدیم، اگه دوست داری تک تک جملاتی که گفتن رو اینجا بنویسم تا همه قضاوت کنن حمید جان.
مایکل در طول حیاتش ناعادلانه مورد بدترین ضربه ها و ظلم ها قرار گرفت و این مساله دیگه نباید بعد از مرگش و اونم تو سالگرد رفتنش ادامه پیدا کنه.
بعنوان مثال اینوینسیبل تو آمریکا 2.5 میلیون فروخت و رکورد فروشش تو دنیا 12 میلیون نسخه ست که بالاتر از فروش آلبومهای بسیاری از خواننده های مطرح تو 5 سال اخیره.گذشته از اون من و شما خیلی خوب از توطئه ها و تخریب هایی که بر سر پخش و تبلیغات این آلبوم از جانب سونی پیش اومد آگاهیم.و با تمام این تفاسیر اینوینسیبل تو رای گیری مجله ی بیلبورد بعنوان «آلبوم دهه» برگزیده شد، امینم و بسیاری این آلبوم رو ستایش کردن.خیلی جاها خوندیم که این آلبوم به حدی با ارزش و نوآورانه است که سالها بعد درک خواهد شد.اونوقت تخریب همه جانبه ی این آلبوم و شخص ِ مایکل و گفتن اینکه آدمی مثل Dr Dre به پیشنهاد مایکل برای پرودوسر شدن این آلبوم جواب رد بده و مایکل رو هنرمند تموم شده بدونه بنظر شما حقسقت و منصفانه ست؟
یه دروغ شرم آور بیشتر نیست..چرا نمیگن سانتانا با اون همه افتخارات وقتی پیشنهاد مایکل رو برای این آلبوم شنید از خوشحالی بالا و پایین می پریده، یا نوتوریس BIG یا آر کلی..یعنی Dre خیلی مهمتر از این افراده..بیشرمانه و ظالمانه بود این برنامه دوست عزیز.
در ثانی من نمیدونم دیگه غرض ورزی مگه شاخ و دم داره که نتونیم تشخیص بدیم، اگه دوست داری تک تک جملاتی که گفتن رو اینجا بنویسم تا همه قضاوت کنن حمید جان.
مایکل در طول حیاتش ناعادلانه مورد بدترین ضربه ها و ظلم ها قرار گرفت و این مساله دیگه نباید بعد از مرگش و اونم تو سالگرد رفتنش ادامه پیدا کنه.
بعنوان مثال اینوینسیبل تو آمریکا 2.5 میلیون فروخت و رکورد فروشش تو دنیا 12 میلیون نسخه ست که بالاتر از فروش آلبومهای بسیاری از خواننده های مطرح تو 5 سال اخیره.گذشته از اون من و شما خیلی خوب از توطئه ها و تخریب هایی که بر سر پخش و تبلیغات این آلبوم از جانب سونی پیش اومد آگاهیم.و با تمام این تفاسیر اینوینسیبل تو رای گیری مجله ی بیلبورد بعنوان «آلبوم دهه» برگزیده شد، امینم و بسیاری این آلبوم رو ستایش کردن.خیلی جاها خوندیم که این آلبوم به حدی با ارزش و نوآورانه است که سالها بعد درک خواهد شد.اونوقت تخریب همه جانبه ی این آلبوم و شخص ِ مایکل و گفتن اینکه آدمی مثل Dr Dre به پیشنهاد مایکل برای پرودوسر شدن این آلبوم جواب رد بده و مایکل رو هنرمند تموم شده بدونه بنظر شما حقسقت و منصفانه ست؟
یه دروغ شرم آور بیشتر نیست..چرا نمیگن سانتانا با اون همه افتخارات وقتی پیشنهاد مایکل رو برای این آلبوم شنید از خوشحالی بالا و پایین می پریده، یا نوتوریس BIG یا آر کلی..یعنی Dre خیلی مهمتر از این افراده..بیشرمانه و ظالمانه بود این برنامه دوست عزیز.
به رود زمزمه گر گوش کن
که می خواند: سرود رفتن و رفتن و برنگشتنها...
14 سال 9 ماه قبل #3749
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
ممنون احسان که جواب سوالمو دادی.
خودت یا بقیه دوستان اگه میتونین جملهها رو بنویسین خیلی خوب میشه اینطوری اونهایی که ندیدن میتونن خودشون هم قضاوتی داشته باشن در این مورد. ممنون میشم.
خودت یا بقیه دوستان اگه میتونین جملهها رو بنویسین خیلی خوب میشه اینطوری اونهایی که ندیدن میتونن خودشون هم قضاوتی داشته باشن در این مورد. ممنون میشم.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
14 سال 9 ماه قبل - 14 سال 9 ماه قبل #3750
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
بعنوان مثال اینوینسیبل تو آمریکا 2.5 میلیون فروخت و رکورد فروشش تو دنیا 12 میلیون نسخه ست که بالاتر از فروش آلبومهای بسیاری از خواننده های مطرح تو 5 سال اخیره.
و دقیقا تو مستند گفت که فروش اینوینسبل برای کسی که تازه شروع کرده خیلی خوبه ... اما برای مایکل جکسون نه ! ( همه چیز رو قبل و بعدش رو هم ببینید و اونطور که دلتون می خواد نشنوید . )
از طرفی در مورد دکتر دری دروغ نگفت و حرفش واقعی بود .
من نمی گم دری الان مطرح ترین فرده اما در سال 2001 بود ! بزرگترین تهیه کننده بود اون سال و همکاری هاش در سال های بعد با امینم دنیا رو تکون داد .
من نمی گم گفتن این حرف ها خوب بوده و همه چیز رو باید گفت ، من می گم دروغی در کار نبوده و شما چشمهاتون رو باز کنید و از هر جهت ببینید .
هیچ کدومتون به اون همه تعاریفی که کرد و اون نقد های زیبا هیچ اشاره ای نکردید .
نه در مورد این مستند ، در مورد همه مستندهای زندگی تون سعی کنید کمی انصاف و کمی احترام و کمی قدردان بودن رو بیشتر کنید .
اینکه این مستند چی گفته یا نگفته برای من به شخصه در اهمیت پایین تریه تا اینکه ببینم شما چی می گید در مورد بقیه افراد .
و این که ما چی یاد گرفتیم از مایکل خیلی مهمتره .
کانال 4 فوق العاده زحمت کشید و شما نابودش می خواید بکنید !
مستند و نقد دقیقا یعنی خوبی و بدی رو گفتن ! وگرنه اسمش نقد نمی شد .
من خودم مستند بهتری سراغ نداشتم از بعد از فوت مایکل و فکر می کنم انتخاب کانال 4 انتخاب خیلی بدی نبود .
خیلی چیزهای بد تر از این دیدم و این یکی از بی طرفانه ترین ها بود .
در ضمن فراموش نکنیم هر چیزی که گفته می شه تو این مستند به کانال 4 برنمی گرده !
باید متاسفانه یا خوشبختانه خدمت شما عرض کنم که کارکنان کانال 4 این همه لطف شما رو اینجا می خوندن و می بینن !
و من اگه جای اونها بودم پشت دستم رو داغ می کردم ! این پیشنهاد دوستانه من به 4 هست ( نه به عنوان خودم تنها به عنوان کسی که چند سال در خدمت طرفداران مایکله ) همونطور که خود من پشت دستم رو داغ کردم و خیلی رک خیلی چیزها رو که خیلی برام پیش و پا افتاده بود انجامشون دریغ کردم برای سایت .
شما اگر خودتون رو معرفی کنید ( در قسمت آشنایی ها البته ) ممنون می شم .
و دقیقا تو مستند گفت که فروش اینوینسبل برای کسی که تازه شروع کرده خیلی خوبه ... اما برای مایکل جکسون نه ! ( همه چیز رو قبل و بعدش رو هم ببینید و اونطور که دلتون می خواد نشنوید . )
از طرفی در مورد دکتر دری دروغ نگفت و حرفش واقعی بود .
من نمی گم دری الان مطرح ترین فرده اما در سال 2001 بود ! بزرگترین تهیه کننده بود اون سال و همکاری هاش در سال های بعد با امینم دنیا رو تکون داد .
من نمی گم گفتن این حرف ها خوب بوده و همه چیز رو باید گفت ، من می گم دروغی در کار نبوده و شما چشمهاتون رو باز کنید و از هر جهت ببینید .
هیچ کدومتون به اون همه تعاریفی که کرد و اون نقد های زیبا هیچ اشاره ای نکردید .
نه در مورد این مستند ، در مورد همه مستندهای زندگی تون سعی کنید کمی انصاف و کمی احترام و کمی قدردان بودن رو بیشتر کنید .
اینکه این مستند چی گفته یا نگفته برای من به شخصه در اهمیت پایین تریه تا اینکه ببینم شما چی می گید در مورد بقیه افراد .
و این که ما چی یاد گرفتیم از مایکل خیلی مهمتره .
کانال 4 فوق العاده زحمت کشید و شما نابودش می خواید بکنید !
مستند و نقد دقیقا یعنی خوبی و بدی رو گفتن ! وگرنه اسمش نقد نمی شد .
من خودم مستند بهتری سراغ نداشتم از بعد از فوت مایکل و فکر می کنم انتخاب کانال 4 انتخاب خیلی بدی نبود .
خیلی چیزهای بد تر از این دیدم و این یکی از بی طرفانه ترین ها بود .
در ضمن فراموش نکنیم هر چیزی که گفته می شه تو این مستند به کانال 4 برنمی گرده !
باید متاسفانه یا خوشبختانه خدمت شما عرض کنم که کارکنان کانال 4 این همه لطف شما رو اینجا می خوندن و می بینن !
و من اگه جای اونها بودم پشت دستم رو داغ می کردم ! این پیشنهاد دوستانه من به 4 هست ( نه به عنوان خودم تنها به عنوان کسی که چند سال در خدمت طرفداران مایکله ) همونطور که خود من پشت دستم رو داغ کردم و خیلی رک خیلی چیزها رو که خیلی برام پیش و پا افتاده بود انجامشون دریغ کردم برای سایت .
شما اگر خودتون رو معرفی کنید ( در قسمت آشنایی ها البته ) ممنون می شم .
Last edit: 14 سال 9 ماه قبل by Hamid.
14 سال 9 ماه قبل - 14 سال 9 ماه قبل #3751
توسط MJ.KING
i love you Michael forever .rest in peace MJ
پاسخ داده شده توسط MJ.KING در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
امیدوارم که این بحث باعث ناراحتی کسی نشه " باید همه نظرشونو اعلام کنند " چه مثبت چه منفی !
حمید جان منظور اینه که اگه توی این مستند که اسم ادای احترام یا هر چیزی رو روش گذاشتن اگر 1 انتقاد یا یه مورد منفی رو عنوان میکرد این حق مایکل بود که از اون طرف 4 تا از خوبیهاشم بگن ! درسته گفتن "ازش خوب هم گفتن ولی این تعریفاشون تا کی بود تا زمان تریلر و کوئینسی جونز "
یعنی مایکل از تریلر به بعد هیچ چیز خوبی نداشت که اینا هیچی نگفتن؟ حتی یه دونه هم نگفتن هیچ " تازه از شعر های مایکل و ویدیو کلیپ هاش و حق قانونی مایکل هم تا تونستن به بدترین شکل ممکن ایراد گرفتن!! و اینکه به فهم و شعور من و شمایی که طرفدار مایکل هستیم توهین کردن و ما رو یه جور بی فکر و فاقد قدرت تشخیص عنوان کردن!!
حمید جان منظور اینه که اگه توی این مستند که اسم ادای احترام یا هر چیزی رو روش گذاشتن اگر 1 انتقاد یا یه مورد منفی رو عنوان میکرد این حق مایکل بود که از اون طرف 4 تا از خوبیهاشم بگن ! درسته گفتن "ازش خوب هم گفتن ولی این تعریفاشون تا کی بود تا زمان تریلر و کوئینسی جونز "
یعنی مایکل از تریلر به بعد هیچ چیز خوبی نداشت که اینا هیچی نگفتن؟ حتی یه دونه هم نگفتن هیچ " تازه از شعر های مایکل و ویدیو کلیپ هاش و حق قانونی مایکل هم تا تونستن به بدترین شکل ممکن ایراد گرفتن!! و اینکه به فهم و شعور من و شمایی که طرفدار مایکل هستیم توهین کردن و ما رو یه جور بی فکر و فاقد قدرت تشخیص عنوان کردن!!
i love you Michael forever .rest in peace MJ
Last edit: 14 سال 9 ماه قبل by MJ.KING.
14 سال 9 ماه قبل #3752
توسط kingmjh
پاسخ داده شده توسط kingmjh در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
اينم اسامي كساني كه اظهار نظر كردم البته يكي دونفر رو تو ويديو حوصله نداشتم بيدا كنم: samm brown_lucy o'brien_given martin_paul gambaccini_kelle bryan كه البته نفر اول خيلي بهتر حرف ميزد و جز حقيقت جيزي نميكفت ميشناسينش؟
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 3.101 ثانیه