نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
13 سال 10 ماه قبل #13606
توسط Nasim
چی همینه فرناز جون؟
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
farnaz mj نوشته: خب الانم تقریبا همینه دیگه! یه جمله ی کوتاه از اهنگ مایکل...
چی همینه فرناز جون؟
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 10 ماه قبل #13614
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
من دارم راجع به این حرف می زنمNasim نوشته: بچه ها بنظرم قسمت معرفی صفحه که شعر Heal The world نوشته شده خوب نیست ! اگر هدف جمع کردن همه ئ فن ها و شلوغ ترین صفحه ئ مایکل توی فیس بوک باشه این معرفی خیلی ضعیفه و اصلا به هدف ربطی نداره ! یک معرفی بهتر و یک جمله ئ گیرا تر خیلی میتونه کمک کنه !
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 517
13 سال 10 ماه قبل #13637
توسط farzam
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
من منظورم گذاشتن ويديو بود كه يك تيكه از يكي از ويديو هاي مايكل و با زيرنويس بزاريد...واس اين ميگم يك تيكه ي كم
كه سريع باز شه و با كيفيت باشه و حجمش كم باشه همه باز كنن....
كه سريع باز شه و با كيفيت باشه و حجمش كم باشه همه باز كنن....
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
13 سال 10 ماه قبل #13639
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
آره فرناز ، بنظرم خوب نیست ترانه Heal the world ! بی خلاقیتیه ! مثلا هر کسی که بخواد یک صفحه برای مایکل باز کنه اولین چیزی که به ذهنش میرسه یک خط از ترانه های مایکله ! بهمین خاطر این خاص نیست ! هر کسی ببینه بنظرش یک چیز تکراری میاد ! بنظرم باید اهداف مایکل رو داشته باشه اما خلاقانه باشه !
13 سال 9 ماه قبل #13673
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
پس اول راجع به معرفی پیج تصمیم بگیریم پیشنهاد بدین که چی دوست دارین نوشته بشه اونجا
درمورد گفته ی فرزام هم باید بگم این کارا وظیفه ی هممونه! نیازی نیست که حتما من پست بدم توی اون پیج هرچی که دوست دارین اونجا بذارین در حال حاضرم خیلیا اونجا مشغول شدن اما از بچه های اینجا کمتر کسی فعالیت می کنه(به جز نسیم)
امروزم به یکی از دوستام به اسم پویا سفارش کردم پیجو به دوستاش معرفی کنه
درمورد گفته ی فرزام هم باید بگم این کارا وظیفه ی هممونه! نیازی نیست که حتما من پست بدم توی اون پیج هرچی که دوست دارین اونجا بذارین در حال حاضرم خیلیا اونجا مشغول شدن اما از بچه های اینجا کمتر کسی فعالیت می کنه(به جز نسیم)
امروزم به یکی از دوستام به اسم پویا سفارش کردم پیجو به دوستاش معرفی کنه
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nasim
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 9 ماه قبل #13684
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
حرف های مایک توی dancing the dream چطور؟
مدیران انجمن: FeanoR
زمان ایجاد صفحه: 1.793 ثانیه