- تشکرهای دریافت شده: 328
فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
14 سال 2 ماه قبل #3262
توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
احساس منم استاد همیاریم.این فرهنگ رو باید اصلاح کرد.همه فکر میکنن تقلب بده اما بچه ها عین ثوابه این همیاری
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 2 ماه قبل #3264
توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
ترمه من از کتاب همیاری گرفتم.
اما پشته کارتایه تبلیغاتی سوال فیزیک حل کردم دادم به دوستان.
راستی سامی جان برات ارزویه موفقیت دارم داش.ما که پنچر شدیم.اما شما نهضت رو ادامه بده.
اما پشته کارتایه تبلیغاتی سوال فیزیک حل کردم دادم به دوستان.
راستی سامی جان برات ارزویه موفقیت دارم داش.ما که پنچر شدیم.اما شما نهضت رو ادامه بده.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 1424
14 سال 2 ماه قبل #3266
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
به به آقايون و خانم هاي هميار!!!!
)
@ احسان
19 نمره؟؟؟؟!!!!!
)
)

@وحيد
آفرين هميار عزيز خوب همياري ميكردي
@ ترمه
هميار مهربونم ميگم شما تا حالا گير نيفتادي؟؟؟!!!(ترمه لغت جديد به فارسي اضافه كردي!!!!)

@ احسان
19 نمره؟؟؟؟!!!!!

@وحيد
آفرين هميار عزيز خوب همياري ميكردي
@ ترمه
هميار مهربونم ميگم شما تا حالا گير نيفتادي؟؟؟!!!(ترمه لغت جديد به فارسي اضافه كردي!!!!)
14 سال 2 ماه قبل #3268
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
یادمه چند سال پیش تو امتحان سراسری دبیرستان دوستم که بقلم نشسته بود دائم ازم سوال می پرسید و مراقبه داشت شک می کرد . دیدم هیچی ننوشته ! بهش گفتم صبر کن بیست دقیقه دقیقه بعد کمکت می کنم ! بیست دقیقه بعد که جواب هامو نوشتم بهش گفتم آماده باش !
تا اوضاع مساعد شد برگه هامون رو عوض کردیم ! بعد بهش گفتم برگه من رو تحویل بده و برو خونه !
بعد شروع کردم تو پاسخنامه اون همه رو از اول تا آخر جواب دادم و برگه رو تحویل دادم !
جالب اینکه من شدم 18 و نیم و اون شد 19 !
تا اوضاع مساعد شد برگه هامون رو عوض کردیم ! بعد بهش گفتم برگه من رو تحویل بده و برو خونه !
بعد شروع کردم تو پاسخنامه اون همه رو از اول تا آخر جواب دادم و برگه رو تحویل دادم !
جالب اینکه من شدم 18 و نیم و اون شد 19 !
14 سال 2 ماه قبل #3271
توسط FeanoR
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
خیلی جالب بود منم یک اتفاق برام همینطوری افتاد ولی نه به این خنده داری من خودم نزدیک 16 نمره تقلب کردم بعد اونیکه ازش تقلب کرد شد 17 من شدم 20
ولی تو خودت بودی خیلی باحال بود
)
)
)
)
)
نیم نمره یادت رفته پس
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟

خیلی جالب بود منم یک اتفاق برام همینطوری افتاد ولی نه به این خنده داری من خودم نزدیک 16 نمره تقلب کردم بعد اونیکه ازش تقلب کرد شد 17 من شدم 20
ولی تو خودت بودی خیلی باحال بود

نیم نمره یادت رفته پس
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 1424
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #3276
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
ماجراي هر دوتان با حال بود!!! مردم از خنده!!!!
)
)

Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by شايان.
زمان ایجاد صفحه: 0.712 ثانیه