- تشکرهای دریافت شده: 1424
فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
کمتر
بیشتر
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #3245
توسط شايان
فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟ ایجاد شد توسط شايان
خب بچه ها در اين تاپيك كه ديگه موضوعش هم آزاده اين بحث رو راه انداختم ديگه تو ايام امتحاناتيم يا امتحاناتمون تو مدرسه يا دانشگاه تموم شده...بگين ببينم شيطون ها چقدر تقلب كردين سر جلسه يا تقلب رسونديد؟؟؟
)
)
)

من خوندم زياد دست به تقلبم خوب نيست اما سر امتحان زبان حسابي به پشت سر تقلب رسوندم!!!!دستم رو باز كردم حسابي نوشت يعني قشنگ درست و غلط و همه رو ازم نوشت....حسابي تركوند فردا هم دوباره امتحان دارم ببينم فردا چي كاسب ميشم تو امتحان 8->
)

من خوندم زياد دست به تقلبم خوب نيست اما سر امتحان زبان حسابي به پشت سر تقلب رسوندم!!!!دستم رو باز كردم حسابي نوشت يعني قشنگ درست و غلط و همه رو ازم نوشت....حسابي تركوند فردا هم دوباره امتحان دارم ببينم فردا چي كاسب ميشم تو امتحان 8->

Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by شايان.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 2 ماه قبل #3249
توسط Sam
Long Live The King
R.I.P
[img size=http://dev] devotedmjfan.persiangig.com/MJ/image/0000mjforever1inw5ftu0.gif [/img]
alt.subscene.com/farsi_persian/Michael-J...subtitle-549432.aspx
پاسخ داده شده توسط Sam در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
من از فردا تازه امتحانهام شروع ميشه
برام دعا کنيد
برام دعا کنيد

Long Live The King
R.I.P
[img size=http://dev] devotedmjfan.persiangig.com/MJ/image/0000mjforever1inw5ftu0.gif [/img]
alt.subscene.com/farsi_persian/Michael-J...subtitle-549432.aspx
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 1424
14 سال 2 ماه قبل #3257
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
اميدوارم بتركونه سامي جان بيخيال اضطراب نداشته باش...
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #3259
توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
امیدوارم امتحانتو خوب بدی سامی جان.
من که اغلب تقلب دادم زیاد تقلب نگرفتم.البته امتحانام تموم شده اما از همون دبستان تقلب کارم بود رو دست رو پا رو دستمال کاغذی رو دیوار.خلاصه تو این سالها به شکلهای مختلف تقلب کردم رو کاغذ مینوشتم دور خودکار چسب میزیدم تو تراش جاسازی میکردم.
و میخوام بدونین که اگر دوستتون تقلب بخواد شما ندین خیلی نامردیه.و اینکه آدم تقلب کنه یه جور خودیاری و همیاریه.
اصلا دیگه نگیم تقلب بگیم همیاری
من که اغلب تقلب دادم زیاد تقلب نگرفتم.البته امتحانام تموم شده اما از همون دبستان تقلب کارم بود رو دست رو پا رو دستمال کاغذی رو دیوار.خلاصه تو این سالها به شکلهای مختلف تقلب کردم رو کاغذ مینوشتم دور خودکار چسب میزیدم تو تراش جاسازی میکردم.
و میخوام بدونین که اگر دوستتون تقلب بخواد شما ندین خیلی نامردیه.و اینکه آدم تقلب کنه یه جور خودیاری و همیاریه.
اصلا دیگه نگیم تقلب بگیم همیاری

Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by Termeh.
14 سال 2 ماه قبل #3260
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
ترمه منم همیاری زیاد کردم با بقیه کلآ تمام عمرم همیاری بوده
)
ولی توی این امتحانا پدرم در اومد و به یک سختی همیاری کردم
چی اسم باحالی برای تقلب(همیاری)
)
)

ولی توی این امتحانا پدرم در اومد و به یک سختی همیاری کردم

چی اسم باحالی برای تقلب(همیاری)

14 سال 2 ماه قبل #3261
توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
مرسی شایان بابت تاپیک.
اما
( امتحانات من فاجعه بودن.برای هر یه نفر 3 نفر مراقب و امتحاناتمون سخت.در عرض سال که رویه کتابم باز نمیکنیم و برای همین هیچی یاد نمیگیریم.اگه مشروط نشم خوبه.
پس فردا من گیاه شناسی دارم.
اما من تو دبیرستان خوب تقلب کردم.یادش بخیر8->.استاد تقلب بودم.یه بار 19 نمره تقلب کردم.
.ولی تو دانشگاه مچمون رو خوابوندن.
اما

پس فردا من گیاه شناسی دارم.
اما من تو دبیرستان خوب تقلب کردم.یادش بخیر8->.استاد تقلب بودم.یه بار 19 نمره تقلب کردم.

زمان ایجاد صفحه: 0.888 ثانیه