درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
14 years 10 months ago #15045
by farzam
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
Replied by farzam on topic پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
مايكل موقع زلزله ي سال (66 فكر كنم ) به ايران كمك كرد... من اينو يكي از استاداي دانشگامون گفت...
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 years 10 months ago #15050
by Nasim
Replied by Nasim on topic پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
14 years 10 months ago - 14 years 10 months ago #15056
by Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Replied by Nikolay on topic پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
کمک فقط به معنی کمک مادی نیست. انقدر مادی گرا نباشین.
منظور من این بود که میتونست یک اظهار نظری بکنه یک حرفی بزنه. یا یک پیامی بده. ولی چیزی نگفت.
منظور من این بود که میتونست یک اظهار نظری بکنه یک حرفی بزنه. یا یک پیامی بده. ولی چیزی نگفت.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Last edit: 14 years 10 months ago by Nikolay.
14 years 10 months ago - 14 years 10 months ago #15058
by Elnaz
Replied by Elnaz on topic پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
واسه چی بگه در مورد چی بگه اصلا؟ مگه در مورد بقیه جاها چیزی گفته؟ بعدش هم در سال 2004 کارن فی تو یک بیانیه توی سایت "مایکل" از قول "مایکل" گفت که "مایکل" از هوادارای ایرانیش تشکر میکنه بابت عشق و حمایت و پیغامها و چیزهایی که واسش فرستادن. بیتا با کارن دیدار کرده بود و اون چیزها رو به کارن داده بود و ازش خواسته بود به دست مایکل برسونه. نمیدونم دیگه مایکل چی باید میگفته؟
www.emjey.com/persian/news/archives/2010/09/004226.php
۷. انتشار بیانیهی کارن فی و تایید تحویل نامههای طرفداران ایرانی به مایکل جکسون
در روز ۱۸ دسامبر ۲۰۰۴، کارن فی در نامهای سرگشاده خطاب به طرفداران مایکل گفت که بستهای پر از نامه و کار دستی را از ایران دریافت کرده و آن را به مایکل تحویل داده است. کارن گفت که مایکل تمامی آنها را خوانده و لذت برده است.
"او به من گفت از تمامی آنان تشکر کنم و بگویم که دوستتان دارد." (به نقل از MJJSource)
www.emjey.com/persian/news/archives/2010/09/004226.php
۷. انتشار بیانیهی کارن فی و تایید تحویل نامههای طرفداران ایرانی به مایکل جکسون
در روز ۱۸ دسامبر ۲۰۰۴، کارن فی در نامهای سرگشاده خطاب به طرفداران مایکل گفت که بستهای پر از نامه و کار دستی را از ایران دریافت کرده و آن را به مایکل تحویل داده است. کارن گفت که مایکل تمامی آنها را خوانده و لذت برده است.
"او به من گفت از تمامی آنان تشکر کنم و بگویم که دوستتان دارد." (به نقل از MJJSource)
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 14 years 10 months ago by Elnaz.
14 years 10 months ago #15059
by Nikolay
نیچه
Replied by Nikolay on topic پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
آره هم در مورد آلمان و هم در مورد دیوار برلین چیزی گفته بود ولی ایران نه. البته مجبور هم نبوده چیزی بگه.
نیچه
14 years 10 months ago #15077
by mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
Replied by mohammad on topic پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
نسیم اشتباه گفتی . مایکل اول سوار اون میشد بعدش اون لباس رو تنش میکرد بعد اون شکلی میومد ایران .
به نظر من همین که میومد ایران اجرا میکرد کمک خیلی بزرگی میکرد .
بعدش هم خوبه این همه از ما تشکر کرده بابت هدیه ها و اون چیز هایی که بیتا به کارن رسونده بوده . برای من همین چیز ها اندازه یه دنیا ارزش داره .
راستی این همه کمپین زدن طرفدارا . کاش که یه گروه تشکیل میدادیم به بنیاد مایکل ایمیل میزدیم که برایه This Is It مایکل ایران هم میومد .
حرفمو نشنیده بگیرید امتحانمون سخت بود مخم هنگ کرده .
راستی کسی اینجا نیست راجب موضوع اصلی تاپیک اطلاعات داشته باشه ؟
یاسمین چی شد نظرت رو جواب داد ؟
به نظر من همین که میومد ایران اجرا میکرد کمک خیلی بزرگی میکرد .
بعدش هم خوبه این همه از ما تشکر کرده بابت هدیه ها و اون چیز هایی که بیتا به کارن رسونده بوده . برای من همین چیز ها اندازه یه دنیا ارزش داره .
راستی این همه کمپین زدن طرفدارا . کاش که یه گروه تشکیل میدادیم به بنیاد مایکل ایمیل میزدیم که برایه This Is It مایکل ایران هم میومد .
حرفمو نشنیده بگیرید امتحانمون سخت بود مخم هنگ کرده .
راستی کسی اینجا نیست راجب موضوع اصلی تاپیک اطلاعات داشته باشه ؟
یاسمین چی شد نظرت رو جواب داد ؟
www.fullmjj.ir
Moderators: مایکلا
Time to create page: 0.400 seconds