درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
14 years 10 months ago #14995
by mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
Replied by mohammad on topic پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
منم خونده بودم اینو یادم نبود . کجا بود این ؟ لینکشو داره کسی ؟ali_52_ila wrote:
m.yMJJ wrote: اهان فهمیدم منظورت چی بود . من فکر میکنم تا به حال اسم ایران رو هم نشنیده چه برسه موسیقی ایرانی .
فکر میکنی یا شوخی میکنی؟؟؟؟؟؟؟
دارم جدی میگم .
توی امجی .کام خوندم تو جریان تور دنجروس یه فرود اضطراری تو مهر اباد داشته .
www.fullmjj.ir
Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 years 10 months ago #14999
by ali sarlak
Replied by ali sarlak on topic پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
توی بخش پرسش و پاسخ سایت نبشته.
14 years 10 months ago #15002
by Jasmine Jackson-mjforever
Thank you received:
486
Birthdate:
01 Dec 1997
- Working Day And Night
-
Replied by Jasmine Jackson-mjforever on topic پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
درست بودن این مطلب رو مدیرا باید بگن.
14 years 10 months ago #15016
by AM!N
Replied by AM!N on topic پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
یکی دیگه هم به وکلای دایه مهربان تر از مادر مایکل اضافه شد !ali_52_ila wrote:
AM!N wrote:
کاملآ در اشتباهی ! مایکل اگه اسم ایران رو نشنیده باشه دیگه خیلی شوت بودهm.yMJJ wrote: اهان فهمیدم منظورت چی بود . من فکر میکنم تا به حال اسم ایران رو هم نشنیده چه برسه موسیقی ایرانی .
بعیده
شوت ؟؟؟؟؟؟ اگه از یه کلمه دیگه استفاده میکردی بهتر بودا.
بهم برخورد.
The following user(s) said Thank You: Nikolay
14 years 10 months ago - 12 years 9 months ago #15018
by Hamid
Replied by Hamid on topic پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
- شواهد مختلفی هست که مایکل از ایران شناخت داشته (البته اینها دلیل بر درست بودن یا نبودن مطالب گفته شده این تاپیک به نقل از مایکل نمیشه)
- فیلمبردار شخصی مایکل، حمید مصلحی ایرانی بود.
- وکیل مایکل ضیاء مدبر.
- بعضی از پزشکان و بادیگارد ها.
- شقایق مانکن و خواننده ایرانی از دوستان نزدیک جکسون هاست.
- همینطور مایکل چند بار از طرف خود eMJey.com به نمایندگی از هواداران ایرانی هدیه دریافت کرده و پیام های ایرانی ها به دستش رسیده. ( کارن فی دوست نزدیک مایکل، تاکید کرد که پیام ها و هدیه ها رو خودش دست مایکل داده)
- با بیتا (یکی از مسئولان eMJey.com ) ملاقات کرده و تابلویی با نوشته های فارسی از بیتا گرفته.
- با فرح پژوهشفر صاحب فن کلاب مایکل جکسون تو لاس وگاس 2 بار ملاقات داشته(تو رادیو امجی مصاحبه اختصاصی با فرح رو بشنوید).
- وب سایت ایرانی خودش (سایت خودمون) از طرف تیم مایکل به نمایندگی از خودش مورد تایید قرار گرفته و از کارن فی ( آرایشگرش ) خواسته تا از طرفداران ایرانی تشکر کنه.
- با دوست و صدابردار آهنگ های من (البته به نقل از خودش) در بحرین تو استدیو ملاقات داشته و در مورد ایران و شیراز حرف زده.
- گفته می شه که قرار بوده اولین کنسرت سری تور ویکتوری در تهران برگزار بشه اما به دلیل انقلاب ایران کنسل شده!
- * اضافه شده*
- پاریس جکسون هم تو توئیتر نوشته فارسی توتیت کرده و اعلام کرده نوشته اش عربی نیست و فارسیه.
Last edit: 12 years 9 months ago by Hamid.
14 years 10 months ago #15019
by Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Replied by Nikolay on topic پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
خوب این که معلومه ایران رو میشناخته ولی کلا به ایران اهمیتی نمیداد.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Moderators: مایکلا
Time to create page: 0.361 seconds